bebeğimin pişik olmasını nasıl engellerim?

çok hassas ciltli olduğu ve alerjik reaksiyon gösterebileceği için arkonemi denemem maalesef. belki az hassas ciltlerde etkilidir ama (

pişikten sonra evet hızlı iyileştiriyo ama ben zaten pişik olmadan önüne geçmek için bi arayıştaydım mustelayı deniyorum bikaç güne belli olur herhalde dimi hemen mi etki eder yoksa
Mustela kati bir krem ben begenmedim mesela.. Benim kizim da asiri pisik oluyordu. Hic bir bezi kullanamadim. En son yikanabilir bez kullandim. O zaman duzeldi pisikleri. Bepantholun pisik kremi onlemede iyi.

Ben çocuğuma küçükken hindistan cevizi yağı sürüp onla masaj yapıyordum. çok iyi geliyordu.

Hindistan Cevizi yağı zeytin yağı kantoron.. cildiyeden aldığım kremler. Doğal kremler .... Denemediğim yöntem kalmamıştı arko krem iyi geldi bir günde. aynı şeyleri tüketiyorum. Sürmeden pamuk mendille kuruluyorum

Merhaba ben de oğlumda çok zorluk çektim, tabiri caizse ciğer gibi oluyordu poposu ve bacak arası. Deneyerek buldum yöntemleri, her çişinde ve kakasında ılık sabunlu su ile yıkadım, iyice kuruladım, oğluma çok çok iyi gelen bir kremi de keşfettim reklam olmasın şimdi h..t..n şaşırdım kaldım resmen akşam sürdüğümde sabah tamamen geçmiş oluyordu pişik. Emdiği dönemlerde olduğu için asitli herşeyden uzak durdum, özellikle buğday çorbası, yoğurt çorbası gibi yormayan yemekler yedim. Sanırım bebekelerde bu dönemsel bir durum, bir süre sonra hayatımızdan pişik silindi nedense. Unutmadan belirteyim en bilindik bebek bezi markalarını kullandım ve emin olun o markalar çok daha pişiği kötü yaptı. Siz de deneyerek bebeğinize hangi merhemin ve bebek bezinin iyi olduğunu bulmalısınız. Her bebek aynı olmuyor, hepimiz de farklı olduğumuz gibi. Eskiden bebek bezi olarak Hu...s vardı, mesela oğluma acayip mükemmel oldu, dediğim gibi bide pişik kremi H...T.N

artık öyle yapıyorum ben de çok teşekkür ederim sürekli pişik kremi sürmek istemediğim için de pişik olacağını anladığım an sürebileyim diye önleyici krem aldım şimdi onu deniyoruz

çok kalın giydirmeyin sıcak pişik yapıyor bir de antibiyotikli krem yazabilir doktor. hafif kızarıklık görünce azıcık sürüyorum ben. yazın benim bebeğimin boynu da çok kötü pişip yara oldu
kalın giydirmiyorum aslında ama şimdi her şeye dikkat ediyorum doktor antibiyotikli krem yazmadı da sordum mustela kullanabilirsiniz dedi bakalım

ek gıdaya daha yeni yeni başladım ve alerji yapmayacak sebzeler veriyorum. 3 gün kuralıyla gidiyorum evet. ama zaten alerji testi yapıldı bebeğime sorun yok ama
Alerjiler testte çıkmaz bebek çok küçük. Misal elmaya alerjim var benim, ki alerji yapmaz onunla başlatan doktorlar var.

bunun için doktora gittik ama alerjik bi durumu çıkmadı cildi hassas sadece. pişik olmasını engelleyecek şeylerle bu sorunun üstüne geçmeye çalışıyorum yoksa pişik olduktan sonra kremlerle vs geçiriyorum bunları da dikkate alırım çok teşekkürler

Hametanla geçirdim. Çok zor pişik acısı çekmesi. Diğer pişik kremleri olmasını engelliyor. Olduktan sonra ben bir faydasını gormedim
evet pişik acısı çok zor gerçekten hametan pişik olunca geçiriyo ama ben olmadan önce geçsin diye mustelanınkini aldım etki edecek gibi görünüyo anneler memnun kalmış baya

çook teşekkürler inşallah olmaz artık dikkat ediyorum her şeye ıslak mendil kullanmıyorum. travazoluda doktorum kesinlikle önermedi

onlar pişik olduktan sonra iyileştirmek için iyi geliyo dediler bana ama denedim ona bile kar etmedi ben özellikle pişik olmada önlem almak istiyorum
Eğer bütün her şeyi denediyeseniz geriye yeme şekliniz ve ek gıda dönemi var. Yediği bir şey cildinde tahriş edici etki bırakıyor olabilir. Ya da sıcağa karşı hassasiyeti vardır. Onun dışında giyindiği kıyafetler %100 pamuk olanlar dışında maalesef ki bebeklerde tahriş oluşturuyor.. Bebek bezi ya da ıslak pamukla alakalı bir şey değildir. Yedirdiğiniz şey reaksiyon gösteriyordur. Kremlerden ziyade bitkisel yağlar kullanmanızı tavsiye ederim. Ya da doktorunuza lütfen danışın.

alerjik bi sorunu yok ama çok hassas ciltli evet çok teşekkürler. ek gıda için de püre vs ile başladık çok çok az veriyorum 3 gün kuralına da uyuyorum aslında teni cok hassas cidden ama benimde öyle beyaz tenliyim en ufak bi yere çarpsam falan kızarıyorum anasına çekmis

Çok yıkamayın,pudra ve ya bepanten kullana bilərsiniz.
ıslak mendil kullanmıyorum artık gerektiğinde pamuk ve durulama yapıyorum. bepanten pişik olduktan sonrası için diye biliyorum kullanmıştık ama şuan pişiği önlemek için önerilenlerden mustelayı aldık bakalım umarım bidaha pişk olmaz

pişik olmadan önce o durumdan kurtarmak istiyorum aslında yoksa zeytinyağı pişik olduktan sonra çok etki gösteriyomuş evet ama ben engellemek istiyorum

çok sağolun ben de mustelanın pişik önleyici kremini aldım şimdii nasıl yararını gördünüz mü bunların? ıslak mendil kullanmamaya dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…