bi bu zeytintağı mucizesi bizde işe yaramadı galiba pişik olduktan sonra rahatlaması için sürmüştümde çözüm olmamıştıZeytinyagini biraz pişirip soğutun. Bez degisiminde bunu sürün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi bu zeytintağı mucizesi bizde işe yaramadı galiba pişik olduktan sonra rahatlaması için sürmüştümde çözüm olmamıştıZeytinyagini biraz pişirip soğutun. Bez degisiminde bunu sürün
öneriniz için çok teşekkür ederimTeni çok hassas ise kesinlikle ıslak mendil sürmeyin ya poposunu yıkayın yada pamuk su yardımı ile silin. Bezin çok uzun süre kalmamasına özen gösterin. Kızımın altına her gün bir kez sarı kantaron yağı sürüyorum çok fazla pişik sorunu yaşamadık çok şükür.
arkoyu tercih etmem ya içinde parfüm var yani bebeğiminde teni hassas onu göze alamam (Bende arko kremi önermeye gelmiştim. Artık pişik kremi kullanmıyorum arkoyu tek geçerim.
Tabi ki kullanabilirsiniz ama temiz içerik başka bir şey, bu marka temiz içerikli değil maalesefkullanan annelerde önermiş aslında doktorumuzada dün sordum kullanabilirsiniz dedi
bu markayıda denemiştim ama memnun kalmadık altınıda kurulamadan kapatmıyorumAra ara altını açıp silip kurulayinca iyice kurulayın . Bepanthol pişik kremi sürün, ben böyle yaptım benim kızımda beyaz hassasti
tavsiyeniz için çok teşekkürler yıkamaya çalışıyorum elimden geldiğince benimkininde teni cok hassas silsem hemen kızarırBez önemli pişik yaratıyor.Tenine uygun gelinceye kadar markalari degiştirin.Pişik kremide kullanın altini kirletince çabuk degişin kuru tutmak lazım nem olursa direk kızarıcak zaten.Alerjili bir çocukmu?Ha bu arada kaka yapınca hep yıkayın islak mendillerden sürekli kullanmak zararli derisine.Sebamedin pişik ürünlerini kullaniyorum ben hep memmun kaldim çocugum alerjisi hassas derisi var tavsiye ederim.
Poposunu sık yıkayın veya ıslak pamukla silin.Sudocream çok faydalı.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
pişik olur olmaz çok rahatlatıyo cidden önleyici olarakta mustela aldık bakalım umarım iyi gelirKızımda hassas sürekli farklı farklı bez denedik herşeyi organik almaya çalıştık en son kantoron yağı denedim hemen etki etmişti tavsiye ederim
çok teşekkürlerilik sabun ve suyla bez degişiminde yıkayın kurulayın ve saf zeytinyagi pamuk ile bezlemedem önce bikini bolgesi popo kısmını yaglayıp bezleyebilirsiniz
zeytinyağı değilde pişikken kantoron yağı iyi geliyordu şimdi hiç olmadan önlemesi için mustelanın pişik önleyici kremini aldımÇok geçmiş olsun mantar bile oluyor diyorsunuz. Mantar genelde nemli kalan bölgelerde oluşur. Bebeğinizin altını değiştirirdikten sonra nemli kalmamasına özellikle dikkat etmeniz gerekiyor sildikten sonra bırakın biraz havalansın, kurusun, nefes alsın. Kupkuru olduktan sonra pişik kremini sürün. Dediklerimi zaten yapıyorsunuzdur ama bazen nemli kalabiliyor gözden kaçabiliyor. yine de geçmiyorsa zeytinyağının iyi geldiğini duymuştum.
daha geçen gün gittik alerji testine alerji damlasıyla baktı doktor ama bişeyi çıkmadı ya teni hassas sadeceBebeğin alerjisi var. Doktora götürün deriden alerji testi yaptırın.
Evet pisik olunca kullaniliyor. Ben genelde mustela kullaniyordum. Simdi weleda urunleri de revacta trendyoldan yorunlardan bakin almadancanım bu önerdiğin pişik iyileştirici merhem sanırım kullanmıştık güzel pişik olduğu zaman kullanılıyo diyebiliyorum bana daha çok önleyici bişi lazım belki öyle kökten çözüm bulurum
öyle yapmaya çalışıyorum ben de çok teşekkürler tavsiyeler için. mustela pişik önleyici krem önerdiler ondan aldım şimdi işe yarayacağını düşünüyorum önlem amaçlı kullanıcam bakalımBüyük ihtimalle yediğiniz şeylerden birine alerjisi var
Beslenmenize dikkat edin
Özellikle portakal limon domates gibi asidik şeyleri yemeyin
Kakao içeren ürünlerden uzak durun
Bez ve ıslak mendile dikkat edin
Bebeğinizin altını her değiştirdiğinizde yıkayın.
Lavaboda bile yıkasanız olur
Eğer yıkayamıyorsanız bile ıslak mendil yerine ıslatılmış pamuk kullanın
Altı tamamıyla kurumadan bezini kapatmayın
Ve bezini sık sık değiştirin
Altını sık sık havalandırın
Benim kızım 20 aylık ondada alerjiye bağlı pişik oluyor zaman zaman
Ama bir anda çıkıyor ve neredeyse derisi yüzülecek kıvamda oluyor
Anlattığımda kimse bir anda çıktığına inanmıyordu
Benim yanımda görüp şahit olunca inandılar
Ben ne denediysem hangi kremi yağı sürdüysem geçmedi
Zararlı diye pudra kullanmıyordum
Ama çözümü pudrada bulduk ne yazıkki
Rossmandan babydream marka pudra alıyorum en iyi o geldi.
Mustela ya da sudocrem kullanın her altını açtığınızda sadece saf su olan ıslak mendil lerden kullanin benim oğlum da öyleydi bu şekilde yapıyordum ben özellikle sudocrem çok iyi gelmiştimerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
mustela içinde öyle diyolar onu aldım hemen şimdi etkisine bakıp ona göre başka tavsiyeleri de değerlendiricem yinede çok sağ olun aklımda bu daBenim kızım iki yaşında, maşallah bir kez bile pişik olmadı. Weleda marka kullandım kizariklik görür görmez bir iki saatte geçiriyor. çok çok memnunum.
ne güzel maşallah evet benim bebeğimin teni çok hassas yoksa herşeyine dikkat ediyorum ama yine de pişiği önlemek adına bi şeylere ihtiyaç duyuyorum. teşekkürler yinedeBende 3 çocuk buyutuyorum diş zamanı harici çok şükür pişik olmadılar bebekken sanirim teniylede alakalı benim dikkat ettiklerim pis bezle bekletmedim hic arada bebekken yağlardim hakiki zeytinyağıyla birde günlük banyo yaptirirdim yaz ,kiş farketmez
Hic pişik kremi kullanmadim
Bebegin altı çok pisse zaten yıkıyorum bol bol. Zeytinyag da kullandım. Hamezan mi ne onu da. Çok şey denedik. Ama nemli ve ıslak bırakmamak sanırım işe yarıyor. Zaten sürekli değiştiriyoruz altını. Bazı şeyler kronik . Ama mantar olmadı çok şüküraltını sileceğiniz ıslakmendili altını açmadan önce ılık sabunlu suyla yıkayıp durulayıp hafifce kurulayıp birazda acık bırakıp hava aldırarak önlem alabilirsiniz.yda bebeğiniz kucukse bi cezvede su ısıtıp altını bezinin içinde suyla akıtıp temiz bi bezle kurulayarak bebeğin ilk aylarında o şekilde temizlerdik. arasıra zeytin yağı sürerdik .
Her zaman degil ama sudocrem kullaniyordum. Pisik olmadan kullaniliyor,zaten.Inanin 2. kizim neredeyse hic pisik olmadi. Simdi biraz buyuk tam hatirlamiyorum ama.pişik olmaması için önleyici bişey kullandınız mı peki? çoğu anne önermiş
biz alerji testi yaptırdık herhangi bir şeye alerjisi yok sadece hassas ciltli bende ona göre pişik önleyici şeyler kullanmaya dikkat edicem artık teşekkürlerDiyet kafanıza göre yapmayın.alerji bölümüne gidin onlar önerirse yapın.
Bizim süt alerjisinden dolayı hep pişik oluyordu mantara da çeviriyordu kremler fayda etmez oldu.doktor önerisiyle molfix yenidoğan izotonikli ıslak mendil ve goon bez kullanmaya başladık iyi geldi. Mantar geçmiyorsa fito ve hamezinc kremini karıştırıp günde 3 kere sürebilirsiniz