bebeğimin pişik olmasını nasıl engellerim?

çook teşekkürler inşallah olmaz artık dikkat ediyorum her şeye ıslak mendil kullanmıyorum. travazoluda doktorum kesinlikle önermedi
Canım doktorunuz önermediyse kullanma bizim doktor önermişti bezden yapabilirmi acaba

öyle yapıyorum ıslak mendil kullanmıyorum bide krem aldım pişik olmadan önce sürüp pişik duurmuna gelmemesi için etkili olacağını düşünüyorum mustelanın

Canım saf zeytinyağını tavada ısıt baya ısınsın sonra kenara al soğuyunca bi kavanoza koy onu kullan baya iyi geliyor. Ama ısıtmadan kullanılmaz asitli olduğu için ısıtınca asit gidiyor
zeytinyağı pişiği engellemek için iyi gelmiyo diye biliyorum ama pişik olduktan sonra iyileştirmek için etkili olabilir

ben de mustelayı aldım onu deniycez anneler memnun kalmış mustelayı da doğal diye gördüm umarım sorununuz kalmaz sizinde. teşekkür ederim. bez için önereceğiniz marka olr mu?

ıslak mendil yerine pamuk kullanıyorum ve durulama yapıyorum iyi geleceğini düşünüyorum çok teşekkürler

çok teşekkürler sizin durum daha ağırmış benimkinde alerjik herhangi bi durum çıkmadı sadece hassas ciltli olmasının getirdiği bir şey. pişik önleyici kremle önüne geçeriz inşallah hametanıda pişik olunca sürmüştüm ama güzel etki etmişti

Devamlı kontrol et yapar yapmaz değiştir ben bepanthol Pişik kremi kullandım çok faydası olmuştu kızıma her seferinde sürdüm azar azar
bepanthol bende etki göstermedi maalesef o yüzden başka arayışa girip pişik önleyici krem aldım mustela onu kullanınca sorunun geçeceğini düşünyorum

ben de mustelayı aldım onu deniycez anneler memnun kalmış mustelayı da doğal diye gördüm umarım sorununuz kalmaz sizinde. teşekkür ederim. bez için önereceğiniz marka olr mu?
Goon premium soft, rossmannın bezi ve pure baby. Ama bebişten bebişe değişir tabi

kurutup alerji yaratabileceğini düşünüyorum ya bu yöntemin çünkü zaten cildi hassas bi de üstüne tuz gibi bi şey sürersem daha farklı boyutlara çıkabilir.(

merhaba çok teşekkürler doktor herhangi bi alerji teşhisi koymadı test yaptırmamıza rağmen. ek gıda için de 3 gün kuralı uyguluyorum onlara da ek bi belirti göstermedi ama yine de daha dikkatli oluyorum

evet pişik acısı çok zor gerçekten hametan pişik olunca geçiriyo ama ben olmadan önce geçsin diye mustelanınkini aldım etki edecek gibi görünüyo anneler memnun kalmış baya
Ben bepanthol,mustela ve sudocremden memnun kalmadim tek yol hametsn oglusum icin

yaa çok sağoln valla o kadar dikkat ediyorum ama şimdi direkt pişiğin önüne geçmek için kremler çıkmış onu aldık mesela en azından hassas bi bünyesi varsa da bu şekilde önüne geçebilrim diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun. bepanten kremin bi etkisini göremedim ne olursa olsun bebek bi şekilde pişik oluy pişik olduktan sonra kremlerim var benimde doktor önermişti onları kullanıyorum ama ben o duruma gelmesin diye krem kullanıcam şimdi mustela aldım. umarım bir daha sorun yaşamazsınız siz de. çok teşekkürler

Ben doğdu doğalı mustela kullanıyorum sürekli değil ama günde 5 kez altı degisiyorsa 2 sinde krem sürüyorum özellikle gece yatarken mutlaka bol bol sürüyorum pişik pek olmaz olduğunda da hametan krem geçiriyor oğlumun pisigini sadece birde havalandırmak lazım pişik olacagini anladığım an günde bir kaç kez bezi çıkarıp havalandiriyorum

İslak mendilden sonra kuru, pamuklu bir bezle kurulayin mutlaka. Zaten temiz popoya sureceginiz icin bez kirlenmiyor. Dogalliktan yanaysaniz zeytinyagi kullanin. Ben pisik onleyici krem kullaniyorum. Beyaz sabunla yikayin bir de poposunu.
hangi kremi kullanıyosunuz bende mustelayı aldım. ıslak mendil kullanmamaya çalışıyorum durulayıp pamukla hallediyorum işmi.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hametan krem pişik olduktan sonra etkili olabilir doktor vermişti zaten ama hassas ciltli ve pişiğe yatkın ben o yatkınlığını kesmek istediğim için pişik olmayı önleyici krem arıyordum aslında. arkadaşların tavsiyesiyle şimdi aldım bakalım ondan umutluyum :)

ben pişik olmadan önce de denedim ama o kadar etkisini göremedim maalesef yine de pişik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…