Bebek Beslenmesi bebeğimin pişiğini geçiremiyorum. yardım.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mothercare de sudo kremi herkes tavsiye ediyor 2 arkadasım kullanıyor hic pisik olmadı bebekleri.Onu alacagım simdi.

Bir sürüşte etkisini gösteren karışım ;

Benim oğlum antibiyotik iğneden dolayı çok kaka yapınca inanılmaz pişik oldu bende gittim doktoruna, pamukla temizle dedi ve her altını açtıkça iyileşene kadar,
oro çinki krem+ trosdy+ bepanthen plus bunları avucuna birer damla sık karıştır ve altına sür dedi. oğlumun ilk sürüşte pişiği kayboldu..... hepsini eczaneden temin edebilirsiniz...

garip gelebılır ama margarını denedınızmı pişiği hemen geçiriyor, ınternette arastırırken ogrenmıstım oglumda bıkac kere denedım ve hemen aldı kızarıklıgı

canım benımde kızım 10 günlükken çok kötü pişik oldu geçiremedik bepanten hametan vs denemediğimiz kalmadı. buradaki Dr a götürdük ama onun tavsiyesi de bir işe yaramadı sonra istanbuldaki bir dr. şunları önerdi yaptık ve o ciğer gibi pişik 2 güne geçti;
1. Her kakadan sonra altını yıkayıp bir süre havalandırıp kuruladık
2. Tirosid ve ABC Derm diye bir krem BIODERMA nın bıraz pahalı gercı 40 tl falan onu kullandık
pişikten eser kalmadı...

bide unutmadan banyodan sonra falan saf zeytinyağı ile bez bölgesini nemlendirmek gerekiyormuş oda pişik oluşumunu azaltan bir faktör...

kızlar bütün sayfaları okuyamadım bu yüzden daha önce yazıldı mı bilmiyorum.oğlumun pişik başlangıcı var çok azıcıktı ama doktorumuz travazol krem verdi.en az 8 saat arayla kullanacaksın dedi.bende hemen aldım başladım,2. gün geçtiği için bi daha kullanmadım ama sürekli çantamda dahi taşıyorum.kıyamamam oğluşuma yine her an başlarsa diye taşıyorum annelik işte.siz de deneyin,sağlık ocağında 2 tane yazabiliyor dr.:62:

Küçük çocuktan yetişkinlere kadar, herkes ’’pavloderm pişik önleyici’’ kreminin ne olduğunu biliyor. Fakat eskiden beri en kaliteli olan ve kalitesini koruyan bir marka olmasına rağmen, en azından fiyat bakımından, zamanla tüketicilere ulaşılabilir konumuna gelmiştir. İçeriğinde; pantenol, papatya ve nergis ekstraktı yer almaktadır. Ayrıca, hoş bir kokuya sahip olup kıvamı iyi olduğu için kolay sürülmektedir.
Hatırlatılması gereken önemli husus ise kremin içeriğidir. Papatya bebeklerin ve yetişkin kişilerin cildini rahatlatırken, pantenol deri hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Nergis ise kreme hoş bir koku vermektedir. Bunun yanı sıra sakinleştirici etkisi vardır. Böylelikle, özellikle isilik(yanma) durumlarında cildi sakinleştirir. Nergisin bakteriyolojik etkisi ise küçük bebekler söz konusu olduğunda çok büyük öneme sahiptir. Ciltte küçük yaraların var olması durumunda Pavloderm kremi, içerdiği nergis sayesinde yaraların iyileşmesine ve daha hızlı kapanmasına yardımcı olur.
Bebeklerde yanma ve egzama gibi durumları tedavi etmesinin yanı sıra, bebek cildini yumuşak tutar ve ortamın, nemin, rüzgarın ve benzeri bütün olumsuz etkilerinden korur. Elbette ki krem sadece çocukların kullanımına uygun değildir… Örneğin; ben kremi her banyo sonrasında bütün vucüduma sürerek kullanıyorum. Uzun süreli kullanım sonrasında cilt yumuşak, parlak ve gerçekten sağlıklı olur. Ellerinizde veya yüzünüzde çatlakların oluşması halinde, özellikle bu sonbahar ve nemli günlerde, Pavloderm kremi, uykudan önce nemli cildinize kalın bir tabaka halinde sürünüz ve ek nemin ciltte kalmasına izin veriniz. Hemen ertesi sabah hafifleme hissedeceksiniz. Mesela; epilasyon sonrasında da kullanılabilir çünkü gerçekten cildi sakinleştirir, yanmayı, kaşıntı ve tahrişi önler… Başka bir deyişle krem, her yaştaki insanlar için iyi olup ciltteki çok sayıda sorunu çözer. Ayrıca; kurumayı, yanmayı ve benzer sorunları önler…
200 ml’lik bir krem için 18,95 TL fiyat gerçekten yüksek değil çünkü krem mükemmel ve bu miktar uzun süre kullanılabilir.

Canım geçmiş olsun. Öncelikle emziriyor musun, onu sormak istiyorum.. Sudocrem mucize gibi birşeydir. Sadece bebeğin için değil, uçuk için,yanık için sivilce için de birebirdir. Onu temin edemezsen hametan, onu da temin edemezsen sızma zeytinyağını küçük bir kavanoza koy, içine 1 çay kaşığı çörekotu ekle, mümkünse 1 gün kapağı kapalı olarak beklet. Sonra pamuğu zeytinyağına batır, sür.. Bu işlemi poposunu temizleyip kuruladıktan sonra yap.

Islak mendil genelde popoyu tahriş eder. Hele ki devamlı marka değiştiriyorsan ve kurulamadan bezi bağlıyorsan... Emziriyorsan eğer, senin yediklerin ve içtiklerin de çok önemli...

Islak mendil yerine Bioderma'nın abc serisinden H2O temizleyicisi var. Hassas bebekler için ve durulamak gerektirmiyor

Oğlumun altı çok kötü pişik olmuştu.. geçsin diye kim ne derse onu uyguluyor o ilacı alıyordum.. şunu söyleyeyim pişik kremlerinin hiçbiri işe yaramıyor hepsini kullandım.. eczacı bir arkadaş PAVLODERM kesin geçirir dedi ve gerçekten geçirdi! İnanırmısınız hala inanamıyorum çünki çarem tükenmişti.. Bebeklerin en iyi uzmanı PAVLODERM! "

öncelikle geçmiş olsun... benim bebeğimde ilk ayında pişik olmuştu.. hemde mantar enfeksiyonlu.. yavrumun poposu dahi kanadı o derece düşünün artık...
bende ilk üç ay şöyle yaptım; kaynatıp ılıtılmış bi kase suya biraz zeytinyağı döktüm ve her altını açışımda bu karışımla pamuğu ıslatıp poposunu temizledim.. poposunu her açtığımda 1 dakika falan havalandırıyordum.. ve ardından desitin krem kullandım.. 2 günde geçti... ama ben zeytinyağlı suya 3 ay devam ettim.. 3.aydan sonrada ıslak mendile döndüm.. hala altını her açıp temizlediğimde poposunu 1-2 dakika havalandırırım.. desitin mucize bir krem tavsiye ederim...

birde şu lanolinli kremler çok iyi geliyor hani emzirrken göğsü

yara olanlara tavsiye edlenlerden .benimli lanomere idi çok iyi geldi.

lansinoh vs...

öncelikle geçmiş olsun... benim bebeğimde ilk ayında pişik olmuştu.. hemde mantar enfeksiyonlu.. yavrumun poposu dahi kanadı o derece düşünün artık...
bende ilk üç ay şöyle yaptım; kaynatıp ılıtılmış bi kase suya biraz zeytinyağı döktüm ve her altını açışımda bu karışımla pamuğu ıslatıp poposunu temizledim.. poposunu her açtığımda 1 dakika falan havalandırıyordum.. ve ardından desitin krem kullandım.. 2 günde geçti... ama ben zeytinyağlı suya 3 ay devam ettim.. 3.aydan sonrada ıslak mendile döndüm.. hala altını her açıp temizlediğimde poposunu 1-2 dakika havalandırırım.. desitin mucize bir krem tavsiye ederim...

Kesinlikle katılıyorum, sebamed, bepanthen, sudocrem, nivea baby, trosyd, zeytinyağı ve vazelin olmak üzere ne duyduysam kullandım ama bi tek desitin mor geçirdi kızımın pişiğini...

öncelkle geçmş olsun.bnde aynı sorunu yaşadm kzım doğdu doğalı.şimdi pamuş gibi popişi kukusu kızımın =))
öncelkle ıslak mendil kullanıyorsan hayatndan çıkar,su ve pamuk kullan.sonra 25 tlye eczaneden temn edebileceğin bir krem var.adı desitin.ha bi de bepantol diye bi krem çkmış.sanırım fiyatı daha uygundur.bnmde krem btince ona geçicem.bebeğin varsa bakm şart vallaha yoksa hemen soluyor çiçeklerimz =((

bende hametan kremi bepantenle karıştırıyom hemen geçiriyo benim olumun yaraya döndüydü gezmediğim doktor kalmadıydı ama hemen düzeldi önerim size bunları kullanın geçmiş olsunnn

Pavloderm bebek kremi çinko oksit içermeyip lanolinli bir formulasyona sahiptir, firma 6 saatte pişiği önler sloganına inanmayıp test amacıyla satın aldım ve gerçekten 6 saat sonra pişikten eser yoktu.

geçene kadar hametan ile trosyd kullan.ben prima premium care bez ile yine primanın ıslak mendilini kullanıyorum günde iki kez de dalinin pişik önleyici kremini kullanıyorum çok şükür daha pişik olmadık

Back