Bebek Beslenmesi bebeğimin pişiğini geçiremiyorum. yardım.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kesinlikle hametan krem :128:
ayrıca doğduğundan beri bebedorun ıslak mendillerini kullanıyorum çok memnunum

benim kızımın makat bölgesinde çatlak ve pişik vardı.dr götürdük 2 tane krem verdi dewamlı kullandım çatlağı geçmedi.başka dr götürdüm sadece bepanten kullan dedi.ogünden sonra her bezinden sonra popusunu yıkadık be bepanten kullandım.hem çatlağı hemde pişiği 3-5 gün sonra gecti.ıslak mendil asla kullanmadım.sadece pamukla siliyorum.yıkamata çok temiz ve kolay oluyor.geçmeyen pişik için yıkamayı deneyin kızlar.

kızlar bebeğim 4 gündür pişik. bepanten sürüyorum her bezinde ama geçmiyo. çocuğun orasında heryeri yanık gibi kabardı. nebiçim şey anlamadım. nasıl geçirebilirim???

Merhaba

benim kızımda 4 aylık Allaha şükür şimdiye kadar hiç pişik olmadı.Sana tavsiyem zeytinyağı sür poposuna çok faydasını göreceksin...benim kızımı 3 aylık olana kadar zeytinyağı ile yağladık hem cilde de çok iyi geliyor..zaytinyağının iyileştirici etkisi kanıtlıdır...sevgiler geçmiş olsun...

cnm benim kızın poposundaki pişiği tek bir krem geçiriyordu o da chicconun pişik kremi. kesinlikle tavsiye ediyorum

biz sudo kremden çok memnun kaldım. eğer poposu sivilce sivilce olduysa cinko içeriklibirkrem kullanmanı özellikle tavsiye etmem çünkü arttırıyor.. kızarıklık şeklindeyse çinkolular daha iyi geliyor..

Oğlum 3,5 aylık pişiğini geçiremedim torbasıda iice kızardı dr krem vermişti o dahada berbat yaptı bide prima ve molfix hiç ii gelmedi hugies aldım daha ii ama kızarıklığı geçiremedim ıslak mendil kolay geeliyor aklıma geldikçe ıslak mendili yıkıyorum kremliyorum yağlıyorum johsın baby ıslak mendili hiç ii gelmedi o başlattı tavsiye etmiyorum kimseye :59:

kızlar bebeğim 4 gündür pişik. bepanten sürüyorum her bezinde ama geçmiyo. çocuğun orasında heryeri yanık gibi kabardı. nebiçim şey anlamadım. nasıl geçirebilirim???

arkadaşım geçmiş olsun benim oğlum 2,5 aylık bir kere ıslak mendil değiştirdim diye pişik oldu bepanten popolin sürdüm geçirmedi eczaneden trosyd diye bir krem aldım sürdükten 5-6 saat sonra kızarıklık bile yoktu iki gün sürdüm hiç bişey kalmadı

geçmiş olsun suyla sil canım sonra kurula sonra zeytinyağıyla sil iyileşir inş bezinide daha sık değiştirmaye çalış inş düzelir annesi

Merhaba arkadaşlar pişik için doğal ve eczanelerde var olan bir üründen bahsetcem sızlere pavloderm pişik kremi içerisinde çinko oksit yok ve emilimi daha kolay kolay olduğu içinde hemen tedavı edıcı ozellıge sahıp ayrıca şampuanıda oluşmuş konakları tedavi ediyor yenıden oluşmasını onluyor bebek yagı nemlendırıcı temızleyıcı sutude var tavsıye ederım.....

başlarda bizde de çok pişik olmuştu.yıkamak çoook işe yarıyor gerçekten.dr bize travazol ve hametan krem verdi.ikisi de bitkisel kremler.
yaa bi de yengemin ve annesinin bi yöntemi var.hiç kullanmadım çok pişik olursa o zaman kullanırım diye aklımın bi köşesinde bekletiyorum.yöntem şu: zeytinyağı sürdükten sonra üzerine biraz Türk kahvesi döküyosunuz,açık bırakabilirsiniz ya da bez bağlayabilirsiniz.

dermotrosyd deri kremi mavi,doktorum yazmıştı birikigun içinde hafifletir ve gecer pişik kremi yerine kullanmalısın

ben 2 oğlumda da 40gün ılık suyla pamuğu ıslatıp temizledim şimdi oğluşum 3.ayına giricek bir kere çok pişik olduk o da ıslak mendile geçiş dönemimizde uni baby almıştım pamuklu olanından ama memnun kalmadım şimdi prima kullanıyorum bir de çok pişik olduğumuz dönem temizledikten sonra çok iyi kuruluyorum bezler yaptım özel kurulamak için arkasından dermo trosyd kullandım çok memnun kaldım herşeyin başı kuru kalması arkadaşlar kesinlikle kurulayın.

bence ılık suyla ıslattıgın pamukla temizle en dogalı eger kaka yaparsada yıka ne kadar kaliteli olursa oplsun ıslak mendil yapar ama yıkasanda kuralamana dikkat et valla bizim en iyi gelen pişik kremi arko yeşil tüp

sana katılıyorum cnm arkonun üzerine yok bende çok marka denedim arko gibisini bulamadım

bizdede olmuştu.ıslak mendiller yapıyor bu pişikleri.altını değiştirirken ılık su ile silin.ya dokundurarak kurulayın yada kurumasını bekleyin.sonra hakiki zeytinyağı sürün.hemen geçeceğine inanıyorum.bizimki 2gün bile sürmeden iyileşmişti.ıslak mendili hiç kullanmayın tavsiye etmem.alkolsüz yazıyor ama hepsi yalan hepsinde var azda olsa.satmak için yalan söylüyorlar.bebek cildi hassas alkolü kaldırmıyor.geçmiş olsun şimdiden.

benim kızımda sık sık pişik olurdu, hala oluyo ama eskisi kadar sık değil. nivea'nın bebek pudrasını kullanıyorum. bişey kalmıyo. kremlere göre daha çabuk sonuç verdi sanki:44:

Benim oğlumda da oldu bir kere, Trosyd verdi dokturumuz ve ertesi gün geçti. Tavsiye ederim. Bir daha olmamasının sebebi de, her ıslak mendil temizliği sonrası tuvalet kağıdıyla kurulamaya başlamam.

bebeğinin altını pamuğu ıslatarak suyla sil ondan sonra kurulayıp pişik kremini sür
bir süre böyle devam et istersen iyi gelir

niveanın pişik giderici kremi var ben onu kullandım bı kere pışık olmustuk ama basındayken hemen surdum çok ıyı geldı

Back