Bebek Beslenmesi bebeğimin pişiğini geçiremiyorum. yardım.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimde oğlum yenidoğduğunda uni baby safsu+pamuk olan ıslak mendilini kullandım. 4-5 gün sonra popsu kıpkırmızı olsu e minik minik kabartılar oluştu. sağlık ocağına götürdüm. dr. kesinlikle su+pamuk kullan dedi. ve hametan krem vardı. etkisini çabuk gösterdi. ve 2 günde tamamen geçti. birde altını temizledikten sonra tuvalet kağıdı ile kuruluyorum. bir daha pişik sorunu yaşamadık. ben hametan sarı olanı kullandım. yüzünde kabarıklar olunca, çizilince sürüyorum çok iyi geliyor. ertesi güne kayboluyor.

bizdede olmuştu.ıslak mendiller yapıyor bu pişikleri.altını değiştirirken ılık su ile silin.ya dokundurarak kurulayın yada kurumasını bekleyin.sonra hakiki zeytinyağı sürün.hemen geçeceğine inanıyorum.bizimki 2gün bile sürmeden iyileşmişti.ıslak mendili hiç kullanmayın tavsiye etmem.alkolsüz yazıyor ama hepsi yalan hepsinde var azda olsa.satmak için yalan söylüyorlar.bebek cildi hassas alkolü kaldırmıyor.geçmiş olsun şimdiden.

Islak mendiller çocuğun cildini tahriş edip asit dengesini bozuyor o yüzden kesinlikle kullanmayın, su ve zeytinyağı iyi geliyor, pudra da zararlı. Eczacım benim yeğene Organicare yağ verdi o da organik yağlardan yapıldığı için aynı zeytinağı gibi iyi geldi.

ilk günden beri FİTO denilen kremi kullanıyorum..hiç pişik olmadı...öyle pahalı ibr krem de değil...

Merhaba,
benim de kızım var 8,5 aylık.onda da olmuştu. Sağlık ocağına götürdüm. Dr. Içtiği ilaçtan da olabilir dedi. Silverdin ve travazol krm yazdı. Ikisini leblebi tanesi büyüklüğünde eline koy karıştır cnm.o şekilde kullananabilirsin. Hemen etki ediyor.
Sürekli onları kullanıyorum pişik olduğunda.

yenidoğanlarda özellikle sıvı kaka çok oluyor. her alt değiştirmede kaka görüyorsanız yapıcak çok bi şii yok. sık sık değiştirip su ve pamuk kullanın. mümkün olduğunca poposunu yıkayın. iyice kurutun. yapıcak çok fazla bi şii yok. ben burada yazılan her şeyi denedim. en son sulu buğday nişastası ile temizledim. fayda etmedi.

artık bu pişikten mantara dönmüş olabilir canım.trosid,travazol gibi şeyler deneyebiilirsin

canim ben iki oglumuda "dermo-trosyd " piyasada bulabilecegin en iyi topikal'dir. 1 saat icinde toparlar o bolgeyi, en agir pisik vakalarini yasamistim iki oglumda'da ,alerjik olduklarindan sabun bile degdiremezken, imdadimiza yetismisti bu krem, siddetle tavsiye ediyorum canim..

kızlar bebeğim 4 gündür pişik. bepanten sürüyorum her bezinde ama geçmiyo. çocuğun orasında heryeri yanık gibi kabardı. nebiçim şey anlamadım. nasıl geçirebilirim???

canım doktor bize antibiyotik verdiğinde bizim bebişte pişik oldu. hatta kanıyodu derisi açılmıştı. hemşire bana dediki arko krem varya eskilerden tüp içinde çok yağlı olandan ondan sür hemen geçicek dedi. gerçekten hemen geçti. 2tl bişey fiyatı pahalı kremler alma dedi. benim artık hep yanımda az kızarsa poposu hemen sürüyorum.

ıslak mendilleride ucuz alma bence

benim kızım on aylık ben ıslak mendil kullanmaya daha yeni başladım. doğduğundan beri temiz bi kapta ılık su bulunduruyorum. kaynatılıp soğutulmuş olmasına dikkat ediyordum ve pamuğu o suda ıslatıp kızımın altını siliyor daha sonra yine bi parça pamukla kurulayıp popolin yada dalin krem sürüp kapatıyordum altını. çok şükür öyle pişik sorunumuz olmadı.

su ve pamukla sılıyordum pısık oldu.bende unı baby ya da hagıs ın ıslak havlusu var yenıdoganlar ıcın.onlar hıc pısık yapmıyor.5 aylık oglum su anda.

pişiğe en iyi gelen şey hava. bebekleriniz altını olabildiğince açık bırakın, popişleri havalansın. zaten yaz geldi, havalar ısındı. onlar da rahat eder.

Son düzenleme:
pişiğe en iyi gelen şey hava. bebekleriniz altını olabildiğince açık bırakın, popişleri havalansın. zaten yaz geldi, havalar ısındı. onlar da rahat eder.

ben de bebeğim için bir sürü krem denedim doğru dürüst etki göremedim, çok sıkıntılı

popolin krem

hmetan trosid pudra bepanten v.b kremler iyi gelmediyse denemelisiniz..en kötü ihtimalle vazelin de işe yarıyor

Back