Bebek Beslenmesi bebeğimin pişiğini geçiremiyorum. yardım.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
kızlar bebeğim 4 gündür pişik. bepanten sürüyorum her bezinde ama geçmiyo. çocuğun orasında heryeri yanık gibi kabardı. nebiçim şey anlamadım. nasıl geçirebilirim???

Bende öyle diyordum meğer ıslak mendili değiştirdiğimden olmuş.Her silişimde daha da artıyordu.Bende saf zeytin yağı sürerek iyileştirdim

sebamedin kremi iyi geliyo bize ama herkeste farklı tabi..denemeni tavsiye ederim..

hametan krem var.Mavi olanı yalnız.doktora da yazdırabilirsin.anında geçiriyor....

benım de ıslak mendılden olmustu johnsons babynın ıslak mendılını kullanmıstık.ama prımanın ıslak mendılı ıle chıcconunkı hıc pısık yapmadı. pısık yaptıgındada sebamedın healın cream ya da zeytınyagı kullanıyorum ve sık sık bezını acıyorum cısını yapsa da yapmasada havalandırıyorum.bezını kapatırken havlu ıle nemlı kalmıs yerlerı sılıyorum.gecmıs olsun canım.

benim kızımda da vardı. alt temizliğini pamuk ve su ile yaptım bir süre sonra saf zeytinyağı sürerek geçirdim

vah kuzucugumaaa :53:
islak mendil mi :20: kesinlikle kullanmamak lazim ya. ben kullanmak zorunda kalinca islak mendili suda yikiyor oyle kullaniyordum. primanin islak mendilini bile surmuyordum kizimin popocuguna. gunde bir defa muhakkak yikiyorum totosunu :9:

benım de ıslak mendılden olmustu johnsons babynın ıslak mendılını kullanmıstık.ama prımanın ıslak mendılı ıle chıcconunkı hıc pısık yapmadı. pısık yaptıgındada sebamedın healın cream ya da zeytınyagı kullanıyorum ve sık sık bezını acıyorum cısını yapsa da yapmasada havalandırıyorum.bezını kapatırken havlu ıle nemlı kalmıs yerlerı sılıyorum.gecmıs olsun canım.

Benim kızıma da primaninki pişik yaptı uni baby kullanıyorum suan

kızlar bebeğim 4 gündür pişik. bepanten sürüyorum her bezinde ama geçmiyo. çocuğun orasında heryeri yanık gibi kabardı. nebiçim şey anlamadım. nasıl geçirebilirim???

GEÇMİŞ olsun.mothercare da sudo krem var.kesinlikle mükemmel.birde ıslak mendil kullanma bence.su ile yıkayıp iyice kurukarsan daha sağlıklı olur.

vah kuzucugumaaa :53:
islak mendil mi :20: kesinlikle kullanmamak lazim ya. ben kullanmak zorunda kalinca islak mendili suda yikiyor oyle kullaniyordum. primanin islak mendilini bile surmuyordum kizimin popocuguna. gunde bir defa muhakkak yikiyorum totosunu :9:

canım havalr ıyı olsa rahat rahat yıkar poposunu da korkuyorum :D

Benim kızıma da primaninki pişik yaptı uni baby kullanıyorum suan

canım benımkınde bısı yapmadı johnsons baby pısık yaptı ama ben basta anlamaımıstım altını acıyorum dıye aglıyor sanıyordum.chıcconun ıslak mendıllerı de harıka ama cokl pahalı.

bize halası dalin paketi almıştı temizlik ürünü olarak ıslak mendili hiç hoşuma gitmedi doğduğundan beri bezide ıslak mendilide primanın kini kullanıyorum arada bazen pişik oluyor doktorumuz hametan mavi olanı ve oksitin pişik kremini önerdi hemen geçiriyor çok iyi geliyor gerçekten.

ıslak mendiller ve altını nemli bırakmak pişik yapabiliryor. Doktorun bize tavsiyesi sadece ılık suyla ıslatılmış pamukla temizlik. Ardından kurularsanız pişik oolmuyor. Ayrıca ben kzıımın altını her açtığımda yarım saat kadar alt açma bezinin üzerinde yatırıyorum. Bezin verdiği rahatsılıktan bir süre de olsa kurtuluyor. Pişik sorunu nerdeyse hiç yaşamadık şükür:)

trde var mi´bilmiyorum, penatenin yuvarlak kutuda bi kremi var o hemn geciriyo önemli olan pisik kremlerinin cinko iceríginin cok olmasi ona dikkat et

geçmiş olsun umarım kısa zamanda bebeğinizin pişikleri geçer.
oğlumda da oldu. eşimin aklına meme ucu için aldığımız lansiloh krem geldi.
ıslak pamukla sildikten ve kuruladıktan sonra pişik olan bölgeye bu kremi sürdük 1 günde pişikler geçti.

sen de varsa bu kremden istersen bir dene.

travazol mantar kremi doktor yazdığında şaşırdım ama sürdükten bir kaç saat sonra geçirdi bende umarım işe yarar

bence ılık suyla ıslattıgın pamukla temizle en dogalı eger kaka yaparsada yıka ne kadar kaliteli olursa oplsun ıslak mendil yapar ama yıkasanda kuralamana dikkat et valla bizim en iyi gelen pişik kremi arko yeşil tüp

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, ben kızıma doğduğundan itibaren niveanın pişik krmini kullandım ve huggiesin ıslak mendilini ama yinede pişik oldu bebeğim,
doktor pişik için hemetan ve ultralan verdi karıştır dedi iyice pişik oldu sonra pamuğu ılık su ile ıslatıp saf zeytinyağı ile temizledim üstüne bepanten sürdüm geçti, şimdi ise yine sadece zeytinyağlı pamukla siliyorum altını ve kızarır gibi olursa hemen bepanten kullanıyorum, boynu ve koltuk altıda pişik oluyor bepanten sürüyorum hemen geçiyor

:nazar:Çok geçmiş olsun canım.
Benim oğlumun da pişmişti poposu, neler sürdüm iyileşeceğine yayıldı iyice:59:
Ama sonra ıslak mendil yerine kaynatılıp ılıtılmış su+pamukla temizledim popoyu, hafif kurulayıp tirosit+bepanten karıştırıp sürdüm.
Her bez değişiminde yapınca 3 güne tamamen geçti.
Şimdi ne zaman pişik başlar gibi olursa tirosit sürüyorum, anında geçiyor..

Back