Sudocrem sürdüm baya süredir travozol sürdüm hiçbiri geçirmedi ama pişij mi acaba başka bişe mi bu benekler yaOyy kuzum benim yaa pişik kremi de mi kar etmedi keşke doktora götürseniz çok pişmiş yaa o duramaz şimdi
İşte o yüzden bir doktora götürün isterseniz içiniz rahat etsin bebeğiniz küçük sanırım çok mu satıp sarmaladınız isiliğe benziyorSudocrem sürdüm baya süredir travozol sürdüm hiçbiri geçirmedi ama pişij mi acaba başka bişe mi bu benekler ya
Kantroy yağı denedim daha çok kızardıKızartma yağınız var mı kalmış onu bir deneyin benim oğlumuzda olmuştu hemşire bir tanıdık demişti bu şekilde pamukla sür diye birde doktorumuz kantaron yağı önermişti
Yani ben ilk alerji mi diye dusundum ama sadece pipisinde varbirçokk sebepten olabilir sz yine de doktor tavsiyesi olmadan krem falan sürmeyn. Benim halamın kızının hrr yerinde çıkardı derma gibi, herkes derma dedi meğer çocuğun komple süt ürünlerine alerjisi varmış. Sizinkinde de öyle olacak değil tabi.ama bence yine de doktora götürün kafanıza göre bir şeyler sürmeyin
Yok 11 aylık hiçte sarmiyorum ya niye böyle oldu 20 gün olucak nerdeyse yaİşte o yüzden bir doktora götürün isterseniz içiniz rahat etsin bebeğiniz küçük sanırım çok mu satıp sarmaladınız isiliğe benziyor
anladığım kadarıyla alt kısımlarda da var gibi sanki fotoda kızarıklık görünyor, bezinden kaynaklı mı acaba?Yani ben ilk alerji mi diye dusundum ama sadece pipisinde var
Doktora götürmeniz en sağlıklısı daha çok canı yanmadan yayılmadanYok 11 aylık hiçte sarmiyorum ya niye böyle oldu 20 gün olucak nerdeyse ya
Doktoruna msj attm resmini yolladım bakalım ne diycekDoktora götürmeniz en sağlıklısı daha çok canı yanmadan yayılmadan
Biz ikinci oğlumda artı birde bez değişikliğine gittik aynı döküntülerdi onun poposunun hertarafında vardı ultra prima care önerdiYok 11 aylık hiçte sarmiyorum ya niye böyle oldu 20 gün olucak nerdeyse ya
Bakalım ama inşallah alerji değildirBiz ikinci oğlumda artı birde bez değişikliğine gittik aynı döküntülerdi onun poposunun hertarafında vardı ultra prima care önerdi
Sıradan tüp de arko krem alın sürün benim bebeğim ufacık kizardigin da bir kere sürdüğüm de geçiyordu. Birde ıslak mendil kullanmayın mümkünse yıkayın . Pamuk ıslatıp pamukla silin .Arkadaşlar bebeğimin PİPİSİNİN kenardina uzun süredir minik benekler ve çok kaşınıyor galiba sürekli elini atıyor açınca bezi kaç defa krem sürdüm yinede geçmiyor resim koydum bı bakabilirmsnz kenarını cektim
Arkadaşlar bebeğimin PİPİSİNİN kenardina uzun süredir minik benekler ve çok kaşınıyor galiba sürekli elini atıyor açınca bezi kaç defa krem sürdüm yinede geçmiyor resim koydum bı bakabilirmsnz kenarını cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?