• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin mimikleri neden böyle?

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
298
44
İstanbul
arkadaşlar soru belki saçma gelecek ama bebeğim dünden beri yüzünü garip bir şekle sokuyor bir oyuncak ya da sevdiği birşey ya da babasını ya da beni görünce ağzını açıp aşağı doğru u yapar gibi garip bir şekle sokuyor ve çok komik oluyor ama neden böyle yaptığını anlayamadım e böyle saçma bişeyi doktora da sormak istemiyorum önce size bir danışayım dedim sizce neden böyle yapıyor?

en iyisi resmini ekleyeyim de bi bakın

cimg3243la0.jpg

w640.png

cimg3242nw2.jpg

w640.png

araştırdım tik olamazmış bebeklerde tikler 3 yaşında başlarmış ama niye böyle yaptığına bir anlam veremiyorum???-tatlicadiarzu-

ay çok şeker yaa komikmiş hakikatenkaydirigubbakcemile2
normaldir heralde ya minik bebeklerde,benim en küçük kardeşim de bebekken çok değişik mimikler yapardı biz gülmekten kırılırdık,şimdi üç yaşında cin gibi maşallaha.s

bizimkide yapıyor böyle ama ben fotosunu yakalayamadım... sanırım konuşma çalışmalarına başlıyorlar... böyle yaparken bir yandanda homurdanır gibi booo buaaaaaaaa falan gibi sesler çıkarıyor:)

hıcbır fıkrım yok arkadasım.sadece hosuna gıden sevdıgı seylerı goruncemı oyle yapıyor.belkı kendınce sevgı gosterısıdır

ben de pek ne diyeceğimi bilemedim ama bi sorun olduğunu sanmıyorum kendince seviniyor konuşuyor işte çok tatlı maşallah, bizimki de yapıyo öyle şeyler, ağzını açıyo şaşırmış gibi, bir de iki gündür gülerken burnunu kedi gibi yapıyo sınıf snf yapr gibi nerden öğrendi bilmem

tatlım bizimkide buna benzer şeyler yapıyor ve ben bayılıyorum çok tatlı oluyor.birşeyler anlatmaya çalışıyor sonra dilini çıkarıp tükürük atıyor sonra gık desek gülüyor hiç durmadan kahkalarla birisi baksa gülüyor sokaklarda millet kendi arasında konuşurken bizimki onunla konuştuklarını sanıp millete gülüyor tabi herkes sevmeye başlıyor sokakta yürürken 10 kişiden 9 kişi mutlaka durup sever senin bebeğin ki gibi dudaklarını şekilden şekile sokuyor daha neler neler yapcaklar

kız buda mimikmi sen benimkinin yaptıklarını bi görsen gülmekten altına kaçırırsın..ağzı ile gözü yer deiştiryor nerdeyse...

Ya 3 kere tekrar açtım ama resimler açılmadı neyse benimkisi de acayip acayip mimikler yapıyor sanki gözlerinde gözzlük varda gözlüklerin üstünden beni izliyormuş gibi bakması var ölüyorum yaa...

fotoları kaldırdın mı gözükmüyor benim kızımda aynı dediğin gibi yapıyor birde dilini çıkarıp Burhan altıntop gibi ppp yapması var :) bizi taklit ettiğini sanıyorlarmış kendilerince konuşmaya çalışıyolarmış :)

Yaa evet çok komikler bizimkide kendi kendine söyleniyor kafası atıyor beyimizin... ""buuuu töööö nenene""" anladın sen onu!!!

arkadasim bence kafana takacak birsey yok
sevdigi oyuncak esimi yada beni gördügü zaman yapiyor diyorsun bence kendince bir sevgi gösterisi olabilir
benim oglumda simdi kendini sekilden sekile sokuyor bazen cok cirkin olabiliyor:))))

Back