- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
benimki istemiyor hiç öyle durmak. televizyon izlemesi çok zararlıalistirmayla ilgisi yok bu aylarda hep kucak istiyorlar. 4.5 aylik oglun cogunlukla kucakta. Ben salonun ortasina battaniye serdim isim oldugunda tvden kukuli sarkilarini aciyorum oyalaniyor biraz
2yasina kadar TV izlemesi otizme yol açıyormus böyle okumuştum bı yerde yanlış olmasinbenimki istemiyor hiç öyle durmak. televizyon izlemesi çok zararlı
2yasina kadar TV izlemesi otizme yol açıyormus böyle okumuştum bı yerde yanlış olmasin
evet doğru benim kızım bakmaya çalışıyor çeviriyorum sürekli müsaade etmiyorum bakmasına. kendi başına dursun diye televizyon izletemem çocuğa
izlettigim 15 dk falan gunluk bi isim oldugunda o dabenimki istemiyor hiç öyle durmak. televizyon izlemesi çok zararlı
tv aciyorum dedigim bi isim oldugunda biraz oyalansin diye tek basima bakiyorum yardim edecek kimse yok bazen wcye bile zor gidiyorum oyle durumlarda kurtarici oluyor bende istemezdim izletmek2yasina kadar TV izlemesi otizme yol açıyormus böyle okumuştum bı yerde yanlış olmasin
neden sanki cocuk dursun da ne yaparsa yapsin demisim gibi yorum yapiyorsunuz?evet doğru benim kızım bakmaya çalışıyor çeviriyorum sürekli müsaade etmiyorum bakmasına. kendi başına dursun diye televizyon izletemem çocuğa
Doğru tek bakınca zor oluyor Allah yardımcınız olsun inşallahtv aciyorum dedigim bi isim oldugunda biraz oyalansin diye tek basima bakiyorum yardim edecek kimse yok bazen wcye bile zor gidiyorum oyle durumlarda kurtarici oluyor bende istemezdim izletmek
izlettigim 15 dk falan gunluk bi isim oldugunda o da
yanlış anlaşılma olmasın, ben tercih etmiyorum izletmeyi herkesin kendi tercihineden sanki cocuk dursun da ne yaparsa yapsin demisim gibi yorum yapiyorsunuz?
bebeğim 70 cm 9 kilo küçük gelmez mi kanguruKanguru alın, illa taşıyacaksanız onunla taşıyın. Daha az yorulursunuz.
benimki de aynen böyle :) etrafı izlemek istediği için geziyoruz evde bütün gün kol kaslarım güçlendiBenim bebeğim de 5.5 aylık, 5 ayına girene kadar oyun halısında ana kucağında oynayıp vakit geçirirken şimdi 5 dk dan fazla durmak istemiyor gözü sürekli beni arıyor. Biri kucağına alsın oynasın ilgilensin istiyor, bu da böyle bir dönem sanırım geçecek illa ki. O an bir işim varsa kanguruya takıp halletmeye çalışıyorum o şekilde durmayı etrafa bakmayı seviyor
Emekleme yürüme dönemine kadar onun ayakları siz olmalısınız tabiki kucakta gezebilir ne güzel annesine bağlanmak istiyor hem de gezmek çok doğal bi süreç.kızlar merhaba, kızım 5 aylık ve günün çoğunu kucakta geçiriyor. bazen koyuyorum duruyor kendi kendine 10 15 dk ama beni görmesi lazım o sırada. yatmayı hele hiç sevmiyor. illa kucakta gezecek.bütün gün kollarım kopuyor bir de kilolu bir bebek ama ben şikayetçi değilim bana göre döneminin gerektirdiği bir durum çevreyi keşfetmek istediğini düşünüyorum ama eşim tam tersi. alıştırdın kucağa tabi iki dk oturamazsın diyor. ne diyorsunuz?
bebeğim 70 cm 9 kilo küçük gelmez mi kangu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?