• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kolu morarıyor

Pihtilasma prpblemi de olabilir, bu sebeple hematolojiye yonlendirilmissinizdir muhtemelen.Yavrunuzun şifasini versin Rabbim

Bilmiyorum ama dedikleribgibi dolaşımla ilgili olabilir.

Kazen Kazen bildirim gönderirsen belki bilenler vardır

Dolasim ile alakalidir muhtenelen. Umarim sorun yoktur. Mermer cilt goruntusu gibi mi oluyor. Fotografladiniz mi hic veya video? Instgramda dr Öge Hanim var onun videolarini bir goz gezdirin yoksa sorun cevapliyor

51 günlük bebeğim var. Bazen kolları mosmor oluyor. Özellikle sağ kolu. Araştırma hastanesi için randevu çok zor bulabildik. Hastanede doktorda net birşey demedi. Az önce gene sağ kolu mosmor oldu. Çok endişelendim. Arkadaşlar bebeğinde bu durumu yaşayan var mı ? Kol morarması neden olur acaba. 2 dk içinde düzeliyor bu arada morluk. Allah'ım inşallah ciddi birşey değildir. Randevumuzda salı günü. Zaman geçmiyor bir türlü içim içimi yedi 😔
Canım aynı sorun benim bebeğimde de var. Kolunun üzerine yayınca oluyor.Sizinkinin son durumu nedir ne dedi doktor

Canım aynı sorun benim bebeğimde de var. Kolunun üzerine yayınca oluyor.Sizinkinin son durumu nedir ne dedi doktor
Özür dilerim mesajınızı şimdi gördüm. Biz bir teşhis bulamadık. Aynı şekilde olan bir bebeğe daha denk geldik onada bir teşhis koymadılar. 5 aylıkken şükürler olsun önce morarma azaldı şu an hiç yok. Siz ne yaptınız. Kolunun üstüne yatınca yada tutarken koal baskı yapılınca olması çok normal çok küçükler kan dolaşımından kaynaklı. Sık sık pozisyon değiştirin. Bizim durduk yere aniden olıyordu. Yatarken ana kucağındayken mğdehale olmadan mosmor olurdu. Rabbime şükürler olsun birşeyi yok ve düzeldi 🤲🤲🤲

Back