- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Morluk geçiyormu hemen vucütta çıkan morluklar bazen hastalık belirtisi olabiliyor yada tek sizmi bakıyorsunuz çocuğa acaba birisimi yapıyor anlamında soruyorum?51 günlük bebeğim var. Bazen kolları mosmor oluyor. Özellikle sağ kolu. Araştırma hastanesi için randevu çok zor bulabildik. Hastanede doktorda net birşey demedi. Az önce gene sağ kolu mosmor oldu. Çok endişelendim. Arkadaşlar bebeğinde bu durumu yaşayan var mı ? Kol morarması neden olur acaba. 2 dk içinde düzeliyor bu arada morluk. Allah'ım inşallah ciddi birşey değildir. Randevumuzda salı günü. Zaman geçmiyor bir türlü içim içimi yedi
Amin teşekkür ederim.Geçmiş olsun, hiçbir bilgim yok. İnşallah kolayca çözülür önemli bir şey değildir.
Aniden omuzundan parmaklarına kadar morarıyor. Hareket ettirip ovunca geçiyor. Ama çok morarıyor böyle hafif bir morluk değil. %90 sağ kol, sol koluda nadiren morarıyor. Nette de birşey bulamadım. Neden olabileceğine dair. Belki tecrübe eden vardır, umarım birileri yazar.Morluk geçiyormu hemen vucütta çıkan morluklar bazen hastalık belirtisi olabiliyor yada tek sizmi bakıyorsunuz çocuğa acaba birisimi yapıyor anlamında soruyorum?
Umarım önemli birşey çıkmaz hiç böyle bir durum yaşamadım ne kötü ne iyi birşey diyemiyorum sırf konu net olarak anlamak adına sordum evham yapmayın doktor size net bilgiyi verir allah size bağışlasınAmin teşekkür ederim.
Aniden omuzundan parmaklarına kadar morarıyor. Hareket ettirip ovunca geçiyor. Ama çok morarıyor böyle hafif bir morluk değil. %90 sağ kol, sol koluda nadiren morarıyor. Nette de birşey bulamadım. Neden olabileceğine dair. Belki tecrübe eden vardır, umarım birileri yazar.
allah allah omzunda falan sinir damar mı sıkısıyor ki :s gecmıs olsun cok .SAmin teşekkür ederim.
Aniden omuzundan parmaklarına kadar morarıyor. Hareket ettirip ovunca geçiyor. Ama çok morarıyor böyle hafif bir morluk değil. %90 sağ kol, sol koluda nadiren morarıyor. Nette de birşey bulamadım. Neden olabileceğine dair. Belki tecrübe eden vardır, umarım birileri yazar.
Duruşla alakalı değil malesef. Çok takip ettim. Bebeğim sezeryanla dünyaya geldi herhangi bir zedelenme durumu var mıdır bilmiyorum. Doktor net birşey söyleyemedi. Araştırma hastanesine götürün bi dedi. Belki gazdan kaynaklı olabilir mi acaba. Gazlı bir bebek çünkü. İnşallah gazdan kaynaklıdır.Bunun farkli sebepleri olabiliyor. Mesela en basiti bebegi emzirirken yan yatirip emziriyorsunuz ve kan dolasimi engelleniyor. Uyurken kan dolasimi daha az oluyor. Bebeklerin hasta oldugu zaman atesi cikinca da ortaya cikabiliyor ve kan dolasimi vücutun ortasina konsantre oluyor korunma mekanizmasi olarak. Bunlar basit örnekler. Bazi bebeklerde dogum sirasinda omuzlar zedelendigi icin de olabiliyor. Mesela sizin beneginizde sag omuzda olabilir. Yani imkanlar cok ama illaha kötü bir durum olmasina gerek yok. Doktorlar ona göre bakacaktir. Gecmis olsun
Duruşla alakalı değil malesef. Çok takip ettim. Bebeğim sezeryanla dünyaya geldi herhangi bir zedelenme durumu var mıdır bilmiyorum. Doktor net birşey söyleyemedi. Araştırma hastanesine götürün bi dedi. Belki gazdan kaynaklı olabilir mi acaba. Gazlı bir bebek çünkü. İnşallah gazdan kaynaklıdır.
Çok teşekkür ederim, eksik olmayın. Nette pek birşey bulamadım. Yani bebeklerde olması normal gibi değil mi ? Umarım çok basit bir şeydir. Allah'tan sol kol değilGenelde tenin kan dolasimi ile ilgili oluyor. Cünkü oda zamanla gelisen birsey. Yani bebeklerde bakiliyor kan dolasimi normal mi. Onda problem yoksa 100/100 emin olmak icin kalbe de bakiliyor. Ama cogunlukta hastalik belirtisi degil ve zamanla geciyor. Tabi ki yinede takip etmek lazim. Türkcem o kadar da iyi degil. Umarim anlatabilmisimdir. Insallah zamanla kendinden gecer ve iyi haberler alirsiniz ❤
Çok teşekkür ederim, eksik olmayın. Nette pek birşey bulamadım. Yani bebeklerde olması normal gibi değil mi ? Umarım çok basit bir şeydir. Allah'tan sol kol değilyoksa kalpten giderdim sanırım :)
selamlar51 günlük bebeğim var. Bazen kolları mosmor oluyor. Özellikle sağ kolu. Araştırma hastanesi için randevu çok zor bulabildik. Hastanede doktorda net birşey demedi. Az önce gene sağ kolu mosmor oldu. Çok endişelendim. Arkadaşlar bebeğinde bu durumu yaşayan var mı ? Kol morarması neden olur acaba. 2 dk içinde düzeliyor bu arada morluk. Allah'ım inşallah ciddi birşey değildir. Randevumuzda salı günü. Zaman geçmiyor bir türlü içim içimi yedi
Bugün çocuk kardiyoloğuna gittik. Hematoloji görsün dedi. Detaylı kan tahlili verin birde dedi. Doktorların yanında morarmasına rağmen henüz net birşey söylenmedi. Grev varmış sanırım ptesi detaylı kan testi yaptıracağız. İçimiz rahatlasın diye de hematoloji randevusu bulmaya çalışıcaz. Rabbim tüm bebekleri korusun
Amin Allah razı olsunInsallah. Standard prosedür olarak bunlar yapiliyor. Insallah iyi sonuclar alirsiniz ❤
Amin Allah razı olsunaslında kötü birşey olduğunu hissetmiyorum. Ama sebebi varsa merak ediyoruz. Hafif bir morluk olsa önemsemem ama malesef çok morarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?