Evet inanın bakmamaya çalıştım ama bir kere bakma gafletinde bulunmuş oldumİnternetten bakmayın lütfen. Ben de eskiden en ufacık bir şeyde internete bakardım ve kafama takardım. Doktor görene kadar içinizi rahat tutun.
İnşallah dediğiniz gibi düzelsin.Üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım.Az önce Hatun'a da yazdım sana da yazayım.
İnterneti okumayın orada en ufak hastalık kansere döner diyorlar ( Rabbim esirgesin)
O yüzden morali yüksek tutun ve iyi düşünün.
Kan değeri dediğin nedir ki elbette yükselecek iyi olacak oğlunuz
Biraz ilaç, biraz takviye düzelecektir
Evet çok haklısınız..Uçuğun ne olduğunu bilmezdim dudağımda anlık sıkıntıyla Uçuk çıktıGeçmiş olsun
ne olur interneti okumayın
hiçbir şey olmasa bile bu stres sizden çok şeye götürür
Umarım basit bir sıkıntıdır bir an önce toparlanır küçük
Çok teşekkür ediyorum.Hemen atıyorum.merhabalar,yalnızca nötrofili mi düşük yoksa tüm beyaz kan hücreleri mi? dalak büyüklüğünden veya lenf nodlarından bahsettiler mi?
tahlilleriniz varsa özelden atabilirsiniz,elimden geldiğince yorum yapmaya çalışırım :/
keşke elimden daha fazlası gelse
Evet çok haklısınız..Uçuğun ne olduğunu bilmezdim dudağımda anlık sıkıntıyla Uçuk çıktı
Sayfanız kapalı olduğu için sonuçları atamıyorum.merhabalar,yalnızca nötrofili mi düşük yoksa tüm beyaz kan hücreleri mi? dalak büyüklüğünden veya lenf nodlarından bahsettiler mi?
tahlilleriniz varsa özelden atabilirsiniz,elimden geldiğince yorum yapmaya çalışırım :/
keşke elimden daha fazlası gelse
yazayım size durun :)Sayfanız kapalı olduğu için sonuçları atamıyorum.
uçuğunuz varsa bebeğinizi öpmemeye çalışın olur mu? şu anda immünsüpresif durumda zaten,Allah korusun uçuk bebeklerde daha ağır seyredebiliyor. aklınızda bulunsunEvet çok haklısınız..Uçuğun ne olduğunu bilmezdim dudağımda anlık sıkıntıyla Uçuk çıktı
Evet dediğiniz gibi dikkat ettim.Çok sağolunuçuğunuz varsa bebeğinizi öpmemeye çalışın olur mu? şu anda immünsüpresif durumda zaten,Allah korusun uçuk bebeklerde daha ağır seyredebiliyor. aklınızda bulunsun
bazi kisilerde dogustan notrofil degerleri dusuk cikiyor ve herhangi bir zarari olmuyor. buradan sorup kafanizi karistirmayin. cevabinizi ancak bir uzman verebilir, normal doktorlar, hematolog olmayanlar dahi anlamaz.Merhaba arkadaşlar,
SevgiliMune lütfen konumu burdan taşıma..Burdan bana destek olacak, fikir verecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Bebeğim 11 aylık olacak. Yaptırdığımız kan tahlilinde Nötrofil değeri çok düşük çıktı daha doğrusu her tahlilde düşmeye devam etti. 2 doktor Hemotoloji bölümüne yönlendirdi. Bu hafta randevu aldık gideceğiz.
Buraya konu açmamın sebebi böyle örneklerle karşılaşmış olan veya yaşamış olan var mı?
İnternetten bakmamaya çalışıyorum çok olumsuz şeyler okudum. Yaklaşık 1,5 aydır düşünmekten, ağlamaktan kendimi alamıyorum. Elim ayağım titriyor resmen..
Ne olur tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yazın içim içimi yiyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Çok doğru bebişler annelerinin olumlu olumsuz bütün duygularını hissediyor.Gerçekten annelik zor. Her şeyi düşünmeliyiz.Emiyor mu bilmiyorum ama kucak bebeği daha, annenin sıkıntısını çok çabuk alıyorlar
Oğlum 11 aylıkken vücudunda döküntüler çıktı doktora götürdük stresten dedi 11 aylık bebek ne stresi olur dedik
sizin ne stresiniz var diye sordu işten çıkarılmıştım bunu söyleyince bundan dedi
Sizin stresiniz onun sağlığını için Kız yapma demek kolay değil ama en azından bir süre çok fazla sıkmamaya çalışın kendinizi
Amin..Çok teşekkürlerSakin ol arkadaşım.
Allahım bir çare gösterir inşallah.
Benim de doğduğumdan beri kan değerlerim aşırı düşük. Biraz nazlı büyütüldüm tabii. Nane molla derdi anneciğim. Neyse...
Allah’ımın izniyle doktor gözetim altında olur. Sık sık kontrol ettirirseniz sağlıklı olur inşallah.
Allahım acil şifalar versin inşallah.