Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim..Sizde lütfen içinizi ferah tutun.Çok geçmiş olsun
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama yine de siz sakin olun, içinizi ferah tutmaya çalışın :)
O kadar haklısınız ki.. Bir umut bakıyoruz ama moralimizi bozmaktan başka bir şeye yaramiyorBir keresinde bir doktor bana unutamayacağım bir ders verdi. Rahatsızlığım vardı. Bendeki semptomlarla internetten araştırma yaptım. Kendime teşhis koydum. Doktor randevumda dedim ki “ Bende şu hastalık var heralde. İnternetten okudum” Adam bana dedi ki “ Biz 7 sene boşa okuyoruz. Nasılsa internette her şey var.” O zamandan beri bende internetten okumayı bıraktım.
Bebeğinize acil şifalar dilerim. İnşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur
Evet bu hafta Hemotoloğa gideceğiz. Inşallah dediğiniz gibi zararsız olsun. Teşekkür ederimbazi kisilerde dogustan notrofil degerleri dusuk cikiyor ve herhangi bir zarari olmuyor. buradan sorup kafanizi karistirmayin. cevabinizi ancak bir uzman verebilir, normal doktorlar, hematolog olmayanlar dahi anlamaz.
Evet bugün ona attım tahlilleri o da Viral Enfeksiyondan dolayı olabileceğini başka bir yere götürmememizi söyledi ama tabi biz yinede Hemotoloğa göstereceğiz..Çocuk doktoru Kadir Tuğcu var.
Bir sitede aktif soru cevaplıyor.
Tahlilleri ona da atabilirsiniz.
Evet fazlasıyla tecrübe ettim.Evet bugün ona attım tahlilleri o da Viral Enfeksiyondan dolayı olabileceğini başka bir yere götürmememizi söyledi ama tabi biz yinede Hemotoloğa göstereceğiz..
Siz hiç Dr Kadir Tuğcuyu tecrübe ettiniz mi?
Memnun kalmanıza sevindim..Biraz sert yorumladığı için tereddütde kaldım.Kan değerleriyle ilgili yorumları oldu mu sizde?Evet fazlasıyla tecrübe ettim.
On yıldır ne sorsam cevap verdi yönlendirdi.
Geçen yıl yüzyüze görüşecektik Türkiye ye geldiğinde, pandemiden dolayı olmadı.
Çok ciddi konularda çok yardımı oldu Allah razı olsun kendisinden.
Yani evet çok benzer sorular yakın zamanlarda üst üste sorulunca kızıyor biraz.Memnun kalmanıza sevindim..Biraz sert yorumladığı için tereddütde kaldım.Kan değerleriyle ilgili yorumları oldu mu sizde?
Pediatri de çok iyi bir Doktormuş ayrıca Hacettepede, Cerrahpaşada Enfeksiyon ve Çocuk hastalıkları üzerine çalışmaları varmış. Ama yinede insan arada kalıyor.Evet fazlasıyla tecrübe ettim.
On yıldır ne sorsam cevap verdi yönlendirdi.
Geçen yıl yüzyüze görüşecektik Türkiye ye geldiğinde, pandemiden dolayı olmadı.
Çok ciddi konularda çok yardımı oldu Allah razı olsun kendisinden.
Bana sert davranmadı fakat burda ki Doktor ve Laboratuvarlara bayağı saydırdı İstanbuldayım. Önerdiği doktoru bana özelden yazabilir misiniz?Yani evet çok benzer sorular yakın zamanlarda üst üste sorulunca kızıyor biraz.
Günlük zaman harcıyor çünkü ücret karşılığı olmadan.
Evet kan değerleriyle ilgili de oldu.
Uzmanlığını mikrobiyoloji üzerine yapmış zaten.
Kan değerleri konusunda ayrıca bilgili.
Hangi şehirdesiniz ? önerdiği bir doktor var ona da gidebilirsiniz.
Yine de emin olmuyorsaniz götürün tabi birkaç farklı yerden teyit almak sizi rahatlatır.
İnternetten bakma herşeye benim kızımda sulu kabarcıklı yara çıktı sırtında durup dururken sanki yanmış gibiydi Allah korusun kelebek hastalığı belirtisine dikkat yazıyordu kafayı yedim bir hafta ama değildi çok şükür sizede geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar,
Sevgili @Mune lütfen konumu burdan taşıma..Burdan bana destek olacak, fikir verecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Bebeğim 11 aylık olacak. Yaptırdığımız kan tahlilinde Nötrofil değeri çok düşük çıktı daha doğrusu her tahlilde düşmeye devam etti. 2 doktor Hemotoloji bölümüne yönlendirdi. Bu hafta randevu aldık gideceğiz.
Buraya konu açmamın sebebi böyle örneklerle karşılaşmış olan veya yaşamış olan var mı?
İnternetten bakmamaya çalışıyorum çok olumsuz şeyler okudum. Yaklaşık 1,5 aydır düşünmekten, ağlamaktan kendimi alamıyorum. Elim ayağım titriyor resmen..
Ne olur tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yazın içim içimi yiyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Merhaba kızım 18 aylık 8 aylıktan beri hematoloji odasındakileri ezberledik 10 günde bir ayda bir gidiyoruz başta B12 si sonradan trombosit, hemoglobin bir sürü bişeyi düşük çıkıyor 2 aydır Ferrozinc içiriyoruz değerlerinde az da olsa yükselme var devam ediyoruz ve dalak büyümemizde var . İnşallah Rabbim bütün hastalarımıza şifa versinPediatri de çok iyi bir Doktormuş ayrıca Hacettepede, Cerrahpaşada Enfeksiyon ve Çocuk hastalıkları üzerine çalışmaları varmış. Ama yinede insan arada kalıyor.
Çok teşekkür ederim..Aynen dediğiniz gibi internetten bakmakmamak lazım. Ama anne yüreği işte..İnternetten bakma herşeye benim kızımda sulu kabarcıklı yara çıktı sırtında durup dururken sanki yanmış gibiydi Allah korusun kelebek hastalığı belirtisine dikkat yazıyordu kafayı yedim bir hafta ama değildi çok şükür sizede geçmiş olsun
Doktor ne diyor.Evet inanın bakmamaya çalıştım ama bir kere bakma gafletinde bulunmuş oldum
Minik meleğinize çok geçmiş olsun. Size de bu süreçte güç kuvvet diliyorum.Merhaba kızım 18 aylık 8 aylıktan beri hematoloji odasındakileri ezberledik 10 günde bir ayda bir gidiyoruz başta B12 si sonradan trombosit, hemoglobin bir sürü bişeyi düşük çıkıyor 2 aydır Ferrozinc içiriyoruz değerlerinde az da olsa yükselme var devam ediyoruz ve dalak büyümemizde var . İnşallah Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin
Detaylı tahliller için bizi Hemotolojiye yönlendirdiler. Önümüzde ki hafta inşallah iyi sonuçlar alırız.Doktor ne diyor.
Öyle maalesefBu ulkede 4 bolum "kalp atisi" izleyen doktorum deyip blog yaziyor intetnet uzerinden..
2 bolum Kurtlar vadisi izleyen mit oluyor,derin devlet oluyor.
Siz hic sıkmayin caninizi.
Hemo'yu bekliyelim.
Normalde 1500 olmasi gerekiyor,sizin elinizdeki degerlre hangi baremde.?Detaylı tahliller için bizi Hemotolojiye yönlendirdiler. Önümüzde ki hafta inşallah iyi sonuçlar alırız.
İnternet adam öldürür. Büyük oğlum gece ağlayarak uyaniyordu bacagim ağrıyor diye. Biraz araştırdım kan kanseri diye bı yazıya rast geldim. İnsan kafayi yer. Büyüme agrisiymis meğer. Doktor sonuçlarını bekleyin. Çok geçmiş olsun.Detaylı tahliller için bizi Hemotolojiye yönlendirdiler. Önümüzde ki hafta inşallah iyi sonuçlar alırız.