Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğimin Kan değerleri Çok düşük
İnternet adam öldürür. Büyük oğlum gece ağlayarak uyaniyordu bacagim ağrıyor diye. Biraz araştırdım kan kanseri diye bı yazıya rast geldim. İnsan kafayi yer. Büyüme agrisiymis meğer. Doktor sonuçlarını bekleyin. Çok geçmiş olsun.
üç ayda bir bakalım değerini takip edelim diyor yükselmemesi gerekiyor ama ikinci kontrolde yine yükselmiş ..ya B12 neden yükselir yaa ...açıklama yapmıyorlar araştıracak kadar yükselince arastieacagiz diyorlar
üç ayda bir bakalım değerini takip edelim diyor yükselmemesi gerekiyor ama ikinci kontrolde yine yükselmiş ..ya B12 neden yükselir yaa ...açıklama yapmıyorlar araştıracak kadar yükselince arastieacagiz diyorlar
Evet bugün ona attım tahlilleri o da Viral Enfeksiyondan dolayı olabileceğini başka bir yere götürmememizi söyledi ama tabi biz yinede Hemotoloğa göstereceğiz..