Çocuk Hastalıkları Bebeğimin Kan değerleri Çok düşük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İnternet adam öldürür. Büyük oğlum gece ağlayarak uyaniyordu bacagim ağrıyor diye. Biraz araştırdım kan kanseri diye bı yazıya rast geldim. İnsan kafayi yer. Büyüme agrisiymis meğer. Doktor sonuçlarını bekleyin. Çok geçmiş olsun.
Çok sağolun dediğiniz gibi bekleyeceğiz..

umarım kötü bir durum değildir endişelenmemeye çalışın ...benim begegimin b12si çok yüksek çıkıyor ..nedendir bilgisi olan varmi

Geçmiş olsun bu konuyla ilgili pek fikrim yok açıkcası. Doktorunuz ne diyor bu duruma?
üç ayda bir bakalım değerini takip edelim diyor yükselmemesi gerekiyor ama ikinci kontrolde yine yükselmiş ..ya B12 neden yükselir yaa ...açıklama yapmıyorlar araştıracak kadar yükselince arastieacagiz diyorlar

üç ayda bir bakalım değerini takip edelim diyor yükselmemesi gerekiyor ama ikinci kontrolde yine yükselmiş ..ya B12 neden yükselir yaa ...açıklama yapmıyorlar araştıracak kadar yükselince arastieacagiz diyorlar
Herhangi bir vitamin, damla kullanıyir musunuz? Kaç aylık bebeğiniz?

Evet bugün ona attım tahlilleri o da Viral Enfeksiyondan dolayı olabileceğini başka bir yere götürmememizi söyledi ama tabi biz yinede Hemotoloğa göstereceğiz..

Siz hiç Dr Kadir Tuğcuyu tecrübe ettiniz mi?
Merhaba benimde bebeğimin lym yüksek neu düşük sonuç ne oldu sizin moralim çok bozuldu

X