• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve ben çok kötüyüm

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
dün saat 4 de bebeğimi aldılar benden ameliyathanede bıraktım bebeğimi yaşamıyordu ama benim bebeğimdi beni uyuttukları için o anı bilmiyorum ama sonrasında içimdeki canımın gittiğini hissettim
çok kötü bir duygu ama ben inancımı yitirmedim ve vazgeçmedim allahım bir gün banada verecek bebeğimi o günü bekliyorum ben
bebeğimi diğer kaybettiğim bebeğimin yanına cennete gönderdim
inşallah hepimiz bir gün anne olacağız
inanmak lazım ve ben inanıyorum

eylülcüm...tabi yaşadıkların kolay değil..ama umudunu kaybetmemen çok güzel..evet bende inanıyorum cnm..Rabbim bize vericek bebeklerimizi bir gün..belki biraz daha acı çekerek zor yoldan alıcaz ama o zaman onların kıymetini daha iyi bilicez arkadaşım...

gecmis olsun allah sabrini versin cok zor bi durum bende 4 tane kaybettim dis gebelik lr bos gebelikler düsükler hic bebegim yok suan mikroenjeksiyon yaptirdik dün yumurtam toplandi pazartesine transver inanki okadar korkuyorum ki gene olmuycak diye acayip bi duygu bu bunu yasayanlar bilir benim 2 denemem allah yardimcimiz olsun allah sana sabir versin canim benim cok üzüldüm bilirim bebegini ameliyathanede birakip boynunu büküp icinin üsüyüp eve gelmesini ne deimki simdi bende cok kokuyorum bi bilsenn allah cokkkk büyük bee arkadasim bu bizlerin sinavii

justing ve sushii çok teşekkür ederim çok zor günlerdi halen inanamıyorum ama gitti işte bebeğim bu son değil 2-3 ay sonra tekrar başlayacağız inşallah bu sefer her şey daha güzel olacak inşallah

yavruum canım benim sende çok zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer bebeğin hep seninle kalır ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ve hep seninle kalır inşallah

bende sizler gibi cennet melegi annesiyim.benimde cennette ik melegim var.orda beklicek bizleri meleklerimiz.o kadar zorki ancak bizler gibi yasayanlar bilir.öyle büyük aciki anlatmak imkansiz.çünkü büyük aciler dilsiz olurmus.rabbim hepimize birgün nasip edecek yavrularimizi.

eylül ablacımm bende inanıyorummm hepimiz bir gün anne olacağızzz....
anne olacağızzzz anne olacağızzzz..............

çok sağolun angel hilal evet bende inanıyorum bir gün kavuşacağız meleklerimize
angel canım sen de zorluklar çekmişsin benim gibi iki bebeğini kaybetmişsin
allahım bundan sonra ne bize ne de hiçkimseye yaşatmasın böyle acılar

eylül canım.mesajlarını okuyunca inan neler hissettim yazamıyorum bile,bende yaşadım seni çok çok iyi anlıyorum.......neler yaşadın neler hissettin herşeyi çok iyi anlıyorum.ama bizler inançlı insanlarız herşeye olduğu gibi bu yaşadığımız en zoru olsada hiç isyen etmedik biliyorum sende etmedin.üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum canım.ama dualarım seninle ve inanıyorum rabbim senden aldığı evladının yerine o duyguyu sana yaşatacak hemde en kısa sürede.rabbim eşine ve sana huzur mutluluk sağlık versin bebeğiniz size gelecek canım benim.dualarımdasın.

Hayatım çok geçmiş olsun bir tanem.Hiç üzülme demek zamanı gelmemiştir henüz.ınşallah kısa sürede hepimiz anne oluruz hayatım..

eylülcüm senin yaşadıklarını yaşadım bben de ilaçla 1 yıl sonra hamile kalmıştım heyecanla dr gittim dr önce göbekten baktı kese vardı kalp atışı yoktu 7 haftalıktımo zaman 2 hafta sonra gel belki geç döllenmiştir dedi orada ağlamaya başladım ama ordan çıkınca hıçkırıklra boğuldum bütün gün ağladım 2 hafta sonra gittiğimde bebeğimin kesesi bozulmaya başlamıştı hala sesi yoktu bir hafta bekleyelim dedi bir hafta sonra bebeğimin kesesi iyice bozulmuştu artık ümit kalmamıştı benim göğüslerimin ağrısı gitmiş mide bulantılarım geçmişti tiksinmem yoktu anlamıştım ben ama yanlış anlamayı dilemiştim
temmuz 10 da aldılar beni kendime geldiğimde içimde büyük bir boşluk vardı hala içim acıyor şimdi kalsaydı 8 aylık olacaktı olamadı oysa ne hayaller ne umutlar ne heyecanlar kurmuştum kafamda olmadı
geçmiş olsun acını yaşa ağla ağla içini boşaalt yoksa yaran hep kanıyor acını paylaşıyorum bunu bil

eylül canım.mesajlarını okuyunca inan neler hissettim yazamıyorum bile,bende yaşadım seni çok çok iyi anlıyorum.......neler yaşadın neler hissettin herşeyi çok iyi anlıyorum.ama bizler inançlı insanlarız herşeye olduğu gibi bu yaşadığımız en zoru olsada hiç isyen etmedik biliyorum sende etmedin.üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum canım.ama dualarım seninle ve inanıyorum rabbim senden aldığı evladının yerine o duyguyu sana yaşatacak hemde en kısa sürede.rabbim eşine ve sana huzur mutluluk sağlık versin bebeğiniz size gelecek canım benim.dualarımdasın.

artvinli arkadaşım çok sağol anladığını biliyorum canım benim sen de yaşadın bunları biliyorum senin içinde zordu hem de çok zor
isyan etmiyorum tabi ki hayırlısı sağlıklısı olsaydı yaşardı diyorum bunu şimdi daha mantıklı düşündüğüm için diyebiliyorum
ama üzülmek ağlamak neden böyle oldu demek çok farklı bunları yaşamadan atlatamıyorsun ki tabi ki bu günler de geçecek ben umudumu yitirmedim inşallah 2-3 ay sonra tekrar başlayacağız yeter ki allahım bana eşime ailelerimize sevdiklerimize sağlık huzur versin

canım benim senin nasıl gidiyor sanırım ikizlerin var 9 ayında çok güzel geçer inşsallah da sağlıklı ve hayırlısıyla kavuşursun küçük meleklerine

çok sağol canım ben de bekliyorum artık o zamanı

inşallah senin herşey yolunda gider ve güzel haberlerini alırız

allah her konuda kolaylık versin ve yardımcın olsun

eylülcüm senin yaşadıklarını yaşadım bben de ilaçla 1 yıl sonra hamile kalmıştım heyecanla dr gittim dr önce göbekten baktı kese vardı kalp atışı yoktu 7 haftalıktımo zaman 2 hafta sonra gel belki geç döllenmiştir dedi orada ağlamaya başladım ama ordan çıkınca hıçkırıklra boğuldum bütün gün ağladım 2 hafta sonra gittiğimde bebeğimin kesesi bozulmaya başlamıştı hala sesi yoktu bir hafta bekleyelim dedi bir hafta sonra bebeğimin kesesi iyice bozulmuştu artık ümit kalmamıştı benim göğüslerimin ağrısı gitmiş mide bulantılarım geçmişti tiksinmem yoktu anlamıştım ben ama yanlış anlamayı dilemiştim
temmuz 10 da aldılar beni kendime geldiğimde içimde büyük bir boşluk vardı hala içim acıyor şimdi kalsaydı 8 aylık olacaktı olamadı oysa ne hayaller ne umutlar ne heyecanlar kurmuştum kafamda olmadı
geçmiş olsun acını yaşa ağla ağla içini boşaalt yoksa yaran hep kanıyor acını paylaşıyorum bunu bil

loveli canım benim çok sağol benim için olduğu kadar senin için de tüm yaşayanlar için de çok zordur kolay mı çok istediğin olması için çok emek verdiğin bebeğini içinden çıkarıp alıyorlar yaşamıyor olsa da onlar bizim bebeklerimizdi
hayırlısı ve sağlıklısı olması için dua ediyorum hepimiz için dua ediyırum
her güzel şeyin yaşanması için bir zaman va demek ki bizim de daha o zamanımız gelmemiş elbet bir gün bu duyguları biz de yaşayacağız inanıyorum buna

Benim ablam 2 aylik hamile 10 gun once dr gitti hersey normaldi bugun gitti bebek 6 haftada ölmus kalp atimi yokmus boyle olan varmi

6+3 te kalp sesi duyuluyormuymuş
öncelikle bu net kesin mi yaniiii
dr da ne demiş öyle duymamaız lazımdı die :S:S

Cnm bende 7+ 2 yim dün gittik benimde duyulamadı... :KK43::KK43::-)
çok küçük daha dedi dr
ve sıkışmadan gitmişim dr nie böyle geldin duyulmaz dedi
sende tuvalalete sıkışmadan gittiysen duyulmamaış olabilir

Kolay yazması bize göre hep derim....ama
Allah yardımcın olur inşallah
Endişeli geçridigin son günler olur inşallah
p tesi ya az klamış işte şunun şurasında kaç gün var ki
ama o zamanda az haftalık oluyor
yani benim kafam karıştı herkes bişey diyor
Vajinal ultrason muydu?

Back
X