• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve ben çok kötüyüm

canım hakkında hayırlısını versin rabbim benimde 7. haftada çıkmıştı kalp atışları pazartesi inşallah çıkar ama çıkmazsada 1-2 haftaeklemeni tavsiye ederim çünkü geç tutunduysa bebek kalp atımı geç çıkar canım güzel haberlerle dönersin inşallah

eylulum, oteki topige yazdim sana, ama burdada yazmak istedim... Insallah Allahin izniyle pazartesi gunu bebisinin kalp atislarini duyarsin canim benim..Dualarim seninle, unutma!

okuyunca sinirlerim bozuldu ya
aynı şey benim başımada geldi 8 haftada kap atışı duyulmadı bende başka doktora gittim büyük makinaya aldılar ordada duyulmadu ve kurtaj oldum aynı

kızlar hepiniz çok sağolun dilekleriniz için yazdıklarınız içime umut oluyor fazla da kendimi kaptırmak istemiyorum hep hayırlısı sağlıklıosı olsun diğe dua ediyordum öyleyse benimle kalacaktır inşallah diyorum tabiki

Canım inşallah pazartesi duyarsın sesini.Bunları ağlayarak yazıyorum yaşadıklarımı hatırladım.Ben de kalp atışlarının durduğunu öğrenince mahv olmuştum.Hatta olmek bile istemiştim.Ama demek kaderizmizde varmış bir tanem.Sakin olmak ve hayata kadere boyun eğmemek gerek canım .Sabırlı ve sakin ol bir tanemm..
Ama yine de beklemek gerek her şey ola bilir inşallah duyulur sesi hayatımm inşallah.Dualarım seninle..

sevgili günay çok sağol sen de yaşamışsın bunu ne halde olmuşsundur anlayabiliyorum
allahım hiç kimseye bu duyguyu yaşatmasın
benim içimde yine de bir ümit var

Merhaba canim.. Oncelikle insallah doktorun yaniliyordur insallah kotu birsey degildir. Benim tuhafima giden,7 haftada kalb atisi dinletiliyormuki?? Bende 7. haftamdsa igtmistim,ama bize dinlettirmedi,ultrasondan gozlemledi,ultrason goruntusunde kalb atimi yokmuydu??

CUnki normalde gozukuyor,ben gormustum attigini dinletmesi sart degilki bildigim kadariyla..?????

merhaba mihriban 7. haftada karından ultrasonda duyulmasa bile vajinal ultrasonda duyuluyormuş benim duymam şart değil zaten yeter ki doktorum duysun pzartesi duyulması için çok dua ediyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...p-atislarini-kacinci-haftada-duyuyoruz-4.html

Canim kendini bosuna üzme ..
8. haftaya kadar duymayanlar cikabiliyorr ..
Bir baska doktora da danismadan sakin kürtaj olma derim benn ..

Rabbim yardimcin olsun ..
Insallah bebisin gec de olsa gelisimini devam ettiriirr .

sağol silam şimdilik başka doktora gidemem de haftaya eğer duyulmazsa yine o zaman bir şeyler yaparız artık allahım bebeğime can versin inşallah

canım ablacımm topiğini görüncee inan ki çok üzüldümmm....sorun hakkında bişey bilmiyoruymm ama innşş p.tesii kalp atışlarını duyarsın.....dualarım seninleee ablacım.....
ümidini yitirme yinedee...gün doğmadan neler doğarmışş......inşş p.resi senin günün olur vee bizee bebeğimin kalp atışlarını duydumm yazısını yazarsın.....

canım hilalim çok sağol inşallah diyorum dua ediyorum eğer sağlıklı ise mutlaka atacaktır kalbi buna inanmak istiyorum aslında

eylülcüm canım ya ne diceğimi bilemedim.seninle benim aramda 1 gün var sadece benim dr.beni ayın 1inde çağırdı,ondan önce gitmek istedim bayrama denk geliyor diye.ama kabul etmedi.demekki kalp atışını dinlemek için daha elverişli bir zaman diye düşündüm.sen bence bu haftada kesen için gitmen lazımdı 1 hafta sonrada kalp atımı için acaba erkenmi oldu canım ya.bence pazartesi farklı dr.git inşallah bir yanlışlık vardır.dualarımdasın.

canım artvinli arkadaşım seninle aynı zamandı evet 1 gün var
sen iyi ediyorsun bayramdan sonra gitmek için
ben de hem keseyi görür hem kalp atımlarını duyarız diğe bu hafta gittik
kese vardı ama........
inşallah pazartesi gittiğimizde düzelir her şey

sevgili zeyhat inşallah benimki de geç duyulanlardan olur ama yinede duyulur senin gibi

hereda çok sağol beklemekten başka yapacak bir şeyim yok şu anda

sevgili anjelik sağol ben de bekleyeceğim ama burda şu anda başka doktor yok ki gideyim daha sonra gidicem tabiki

deniz bulutcum seni çok iyi hatırlıyorum hep takip ediyordum sonra kaybettiğinde biz de çok üzülmüştük demek sağlıksız çıktı eğer benim ki sağlıklıysa yaşar ve kalbi de duyulur eğer değilse demek ki kalbi bile atmıyor ben yine de çok dua ediyorum

gizemcim çok sağol inşallah bu güzel dilekleriniz bayram daları olur ve kabul olur inşallah

eylül çok üzüldüm arkadasım inşallah pazartesi günü hersey değişir lütfen üzülme allah yardımcın olsun.bak geç duyan arkadaslar yazmıslar inşallah seninkide öyledir.dualarım seninle.

canım benim çok sağol inşallah her şey daha güzel olur diyorum
allahım bebeğime can vermişse ne yapar eder duyurur sesini diyorum
yoksa biz başka ne yapabiliriz ki allahım hayırlısını nasip etsin

sersevcim çok sağol inşallah diyorum ben de duyulması için

nermin sana da çok geçmiş olsun çok zor bir durum gerçekten allah kimseye yaşatmasın

gökçeranacım çok sağol duaların için amiiiin diyorum

independante inşallah dediğin gibidir de ben de geç duyanlardan olurum

haticem canım benim çok sağol inşallah düzelir her şey ben de senin için dua ediyorum cumartesi için her şey güzel olur inşallah

kızlar hepiniz çok sağolun şimdi biraz daha rahatım aslında belki pazartesi her şey güzel olur
şu anda burda kar yağıyor hem de çok fazla burası büyük şehirler gibi değil dün gittiğim doktor bile 1.5 saatlik araba yolu uzaklıkta ve bizim ilde sadece o var yani 1 doktor o yüzden başka doktorlara gidemem diyorum bayram tatili nedeniyle zaten doktorlar gidiyor
başka şehirlerdeki doktorlara gitmem lazım giderim tabi ki yol uzak olsa da ama bu kar yağışı onu da engelliyor yani hayat yerde aynı kolaylıkta yaşanmıyor
şu anda beklemekten başka yapacak bir şeyim yok pazartesi inşallah her şey düzelir olmasa o zaman kar yağışı da azalırsa başka şehirdeki doktora gidebiliriz tabi yollar kapanmazsa
dua ediyorum ben de güzel şeyler için

eylül'cüm, bebeğin inşallah sağlılıdır ve pzt günü kalp atışını duyarsın canım... benim yengemde kürtaja gittiği sabah son kontrolde duymuştu kalp atışını ve çocuğu 15 yaşına geldi... Ümidini kaybetme canım, hayırlıysa sana gelecek inşallah bebeğin....

canim insallah hersey yoluna girer ve bebegin seninle kalir.seni çok iyi anliyorum.iki kez bende kaybettim bebegimi.allahim bize sabirlar versin.en kisa zamanda yavrularimiza kavustursun.

eylül canım geçmiş olsun..hııııııııı öyle hemen pes etmek yok bakalım...biliyorsun ne zorluklardan geçiliyor neleri atlatıyoruz..onun için hem bebeği hem kendini ve eşini sıkıntıya sokma...sen üzülmeki bebeğinde iyi olsun...rabbim sana bebeğini bağışlayacaktır...en güzel bayram hediyeni alacaksın emin ol...bol bol rabbime dua et sana bağışlasın yavrunu...bizlerde senin yanındayız....

canım kar yağıyor diyorsun..ben karı çok seviyorum tabii bizim burda görmek pek mümkün değil helekide temizini...geçen sene bayrama gidince görmüştüm lapa lapa yağıyordu..

angelcim anlıyorsundur beni eminim sende çok kötü olmuşsundur bende önceden normal yolla kalmıştım ama düşük olmuştu bu tedaviyle oldu inşallah bırakmaz annesini inşallah

bulutcum inşallah pazartesi benim bayram hediyem olur bebeğim hep annesiyle kalır burda çok yağar kar şu anda durdu ama yine yağar kar güzel yağar ve tertemizdir yiyesi gelir insanın ama işte kötü yanıda şartları zorluyor bazen yolları kapatıyor kapatmasa bile yola çıkamıyorsun tehlikeli oluyor ama sadece kar olarak düşününce burası cennetin kış hali diyebilirim
herkesin bayramını kutluyorum allahım herkesin hepimizin tüm güzel dileklerini kabul eder inşallah

Back