Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve ben çok kötüyüm
- Konu Sahibi eylul08
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ağustos 2006
- 3.186
- 10
- 158
günaydın kızlar
çok heyecanlıyım biraz sonra doktora gitmek için yola çıkacağız
hepiniz çok güzel dileklerde bulundunuz dua ettiniz çok sağolun
inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarız inşallah
allahım hiç kimseyi zor durumda bırakmasın
hadi git gel senden haber bekliyoruz
bugünü bekliyorduk hepimiz senin için açtım yazmışsınmı diye daha gitmemişsin...
merhaba kızlar beni merak etmişsiniz çok sağolun çok duygulandım zaten hassasım şimdi yine gözlerim dolmaya başladı
kızlar bebeğimi yarın alacaklar benden hiç bir gelişme yok doktorum çok inceledi çok baktı ama yok kıprtı bile yok şimdi 8. haftamdayım kese bile 6. haftadaki büyüklükte kalmış hiç gelişmemiş şu anda dedi bunun 3 katı büyüklüğünde olmalı dedi
hiç şansı yokmu dedim ağlamaya başladım ben doktorumu yıllardır tanırım aynı hastanede çalıştık yıllarca o da çok üzüldü ama şans vermedi artık
yarın sabah gidicem alıcak bebeğimi senin için rahat olsun diğe bir daha bakarım dedi almadan önce
çok zormuş çok zor bizim gibi çok uğraşanlar emek verenler için daha da zor hepinizin beni anladığını biliyorum üzülme diyorlar canını sıkma diyorlar ama yaşamayanlar ne zorluklardan bugünlere geldiğimizi bilemez ki elbette üzüleceğim ağlayacağım ama geçecek biliyorum bu ikinci bebeğimi kaybedişim
allahım hayırlısını sağlıklısını versin demiştim demek ki sağlıklı değildi bundan sonra inşallah her şey daha güzel olur
akşam geç gelmiştik açmadım interneti yarın yazarım dedim bugünde iznim bittiği için gidip başlayışımı yaptırdım ve tekrar sevkimi yaptırıp geldim anca yazabildim
hepiniz çok sağolun
kızlar bebeğimi yarın alacaklar benden hiç bir gelişme yok doktorum çok inceledi çok baktı ama yok kıprtı bile yok şimdi 8. haftamdayım kese bile 6. haftadaki büyüklükte kalmış hiç gelişmemiş şu anda dedi bunun 3 katı büyüklüğünde olmalı dedi
hiç şansı yokmu dedim ağlamaya başladım ben doktorumu yıllardır tanırım aynı hastanede çalıştık yıllarca o da çok üzüldü ama şans vermedi artık
yarın sabah gidicem alıcak bebeğimi senin için rahat olsun diğe bir daha bakarım dedi almadan önce
çok zormuş çok zor bizim gibi çok uğraşanlar emek verenler için daha da zor hepinizin beni anladığını biliyorum üzülme diyorlar canını sıkma diyorlar ama yaşamayanlar ne zorluklardan bugünlere geldiğimizi bilemez ki elbette üzüleceğim ağlayacağım ama geçecek biliyorum bu ikinci bebeğimi kaybedişim
allahım hayırlısını sağlıklısını versin demiştim demek ki sağlıklı değildi bundan sonra inşallah her şey daha güzel olur
akşam geç gelmiştik açmadım interneti yarın yazarım dedim bugünde iznim bittiği için gidip başlayışımı yaptırdım ve tekrar sevkimi yaptırıp geldim anca yazabildim
hepiniz çok sağolun
ağlama üzülme diyemem..dilim varmaz..çok zor..elbette ağlıycaksın üzülüceksin..ama bu acın hep böyle kalmıcak..buda geçicek...zaman herşeyin ilacı..insanlar yıllardır baktıkları büyüttükleri evlatlarının acısını bile zamanla unutuyo..sende unutucaksın..dediğin gibi heyırlı olmıycaksa böyle olması daha iyi...rabbim böyle yazmış..bizede buna sabretmek düşüyo...ama bu son demek değil...biraz zaman geçsin yepyeni bir başlangıçla bebeğine kavuşucaksın eminim...
çok ama çok geçmiş olsun...seni okadar iyi anlıyorum ki 2 kezde benden aldılar meleklerimi kalbi durdu diye...okadar boş geliyorki ağlama üzülme demek...tabiki ağlayacaksın ve üzüleceksin normali buu canından can gidiyor .ama ateş düştüğü yeri yakıyor...tek dileğim tez vakitte rabbim bu acılarımızı unutturacak meleklerinden yollaması...sağsağlim kucağımıza almak onları....
geçmiş olsun ablacımm sende demişsin hayırlısı bölemişşş...inşş diğer denemende herşey çok güzel olur ve evladına kavuşursun......bizde üzüldükk sen bizden daha çok üzülmüşsünn ama bunlarda geçicekkk........herşey yoluna giricek inşşşş......sende bizlerde hepimizz inşşşş evlatlarımıza kavuşucazzz.......
zeyn justing yasemin hilal çok sağolun hepiniz beni çok iyi anlıyorsunuzdur eminim tabiki bu acı hep böyle kalmayacak geçecek ama hep içim cız edecek aklıma gelince
allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
tabiki bu son değil bir süre sonra yeniden başlayacağız herşeye
allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
tabiki bu son değil bir süre sonra yeniden başlayacağız herşeye
geçmiş olsun, Allah güç versin. çok önemli bişeyin altını çizmişsin, bizler sağlıklı hayırlısı olacaksa olsun diye diliyoruz,dua ediyoruz. dolayısı ile böyle düşünmekte fayda var, belki de bizler rabbimin sevgili kullarıyız...
Ne güzel peşini bırakmayacaksın tekrar deniycem demişsin güçlü kadınmışsın vesselam... hasretinin / hasretimizin en kısa sürede son bulması dileğimle.
Ne güzel peşini bırakmayacaksın tekrar deniycem demişsin güçlü kadınmışsın vesselam... hasretinin / hasretimizin en kısa sürede son bulması dileğimle.