• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve ben çok kötüyüm

canım cok uzuldum.. ama yınede umıdını kesme lutfenn allah ım ıns pazartesı guzel haberler alırsın dualarım senınle...:Saruboceq:
Merhaba kızlar
Beni bazılarınız hatırlar ekimin 25.inde transferim olmuştu ve hamileyim bugün tam 6+3 günlük yani 1.5 aylık oldum
İlk kontrolüme bugün gittim çok heyecanlıydım doktorum önce karından baktı kese göründü ama kalp sesi duyulmadı sonra vajinal ultrason baktı bayağı uğraştı ama kalp atım sesini alamadı bunu söyleyince bayılacak gibi oldum
Şu anda kalp atımlarını kesinlikle duymam lazımdı ama yok dedi
Sonrası benim için gözyaşları oldu tabi ki
Sen de sağlıkçısın ve bazı şeyleri biliyorsun dedi ümit vermek istemiyorum ama pazartesi günü gelin tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa ne yapacağımıza karar veririz dedi
Ben sadece ağlıyordum biraz konuştuk sonra çıktık arabamız dışardaydı arabaya binince hıçkırıklara boğuldum durduramıyordum kendimi
Eşim rahatlatmaya çalışıyordu beni biliyordum o da üzgündü ama beni teselli etmeye çalışıyordu allah bize sağlık versin yine uğraşırız sen kendini yıpratma diyordu

Ben 35 yaşındayım evliliğimiz 4. yılında 1 düşük 1 yumurta takibi 1 aşılama 1 negatif tüp bebek yaptırdık bu 2. denememizdi 1 embriyo transfer olmuştu ve hamile kaldım

Şimdi pazartesiyi bekliyoruz içimde ümit yok ama
Ben bu denememde çok pozitiftim çok rahattım her şey çok güzel gitmişti rüyalarım bile çok güzeldi yani hiç olumsuzluk düşünmemiştim

Şu anda çok kötüyüm acaba pazartesi değişiklik olabilir mi
aynı şeyleri yaşayanlar olmuştur mutlaka bana yardımcı olur musunuz

canım slm çok geçmiş olsun inşallah kötü birsey yokturdur ben gecen yıl kurban bayramında yaşadım bebegimin kalp atışı olmadı ve kürtaj oldum ama ne olur sen kötü düsünme herşey umarım iyi gider sevgiler...

canım sakın olumsuz düşünme inşallah bebişin gayet sağlıklıdır ve onun kalp atışlarını büyük bir heyecanla duyarsın sakın üzme kendini

eylul cum ben 7. haftanın sonunda duydum ikizdiler ..ikiz atan kalpleri doğru değerlendirelim diye 6 . hafta sonu gittik keseleri tespit ettiler. 7 sonu gittik kalp atışı var dediler.. Pzt ye kadar bekle kendini hırpalama lütfen, Rabbim ol derse olur sadece an meselesi ..allah gücünü kuvvetini versin inşallah sana da..

çok sağolun kızlar umut veriyorsunuz bana burası da olmasa napardım ben ağlamaktan doktora fazla bir şey soramamıştım bile
bugün bayram ve yine dua ediyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır ve yaşıyordur
hayat sürprizlerle doludur derler ya inşallah pazartesi benim için de güzel bir sürpriz olur

canim hakkinda hayirlisi olsun benim basimdanda iki kere gecti benimkilerde ikisindede bes haftalikken gittigimde kese cikti alti haftalikken kalp atislari cikti yedinci haftada gittigimdede kalp atislari durdugundan kürtaj oldum bende doktorda okadar cok agladimki anlatamam doktor bana sen bosuna üzülüyorsun eger saglikli bebek olsaydi yasardi hasta bebekleri vucüt kendi kabul etmiyor ve kendi kendine sonlandiriyor buna sevin demisti bunlari seni üzmek icin yazmadim herkeste ayni olucak diye birsey yok insallah sen bize pazartesi mutlu haberi verirsin bizlerde seviniriz

çok sağol zeyn sende kötü günler geçirmişsin
doktorların dediğide doğru tabi sağlıksız gebelik sonlanıyor doğsa daha mı iyi
ama neden sağlıksız olyorlar ki hep hayırlısını sağlıklısını istiyoruz
tabi ki daha herşey belli değil inşallah duyarız bebeğimin kallbinin atışlarını
allahatan ümit kesilmez

yarın doktora gideceğiz allahım ne olur bebeğimin kalbi atıyor olsun
göğüslerimin şiş olması dışında hiçbir şey hissetmiyorum
yarın inşallah değişir durum çok korkuyorum ya

Seni umutlandırmak istemiyorum canım ama benim bebeklerin alp atişları durduğu zaman göğüslerimin şiş olması tamamile ortadan kalkmıştı...Bu yüzden içimde şübheler oyanmaya başladı doktora gittim vee...

günaycım ben çarşamba gitmiştim doktora o güne kadar estradem bant, progestan jel ve günde 3 tane progestan tablet kullanıyordum o gün ve ertesi gün 4 tane daha tablet içtim şimdi hiçbirini kullanmıyorum ama göğüslerim çok şiş ve sabahları çok ağırıyor ilaçların etkisi olsa kaç gündür içmiyorum ama bilmiyorum ne olacak
benim şimdilik başka doktora gitme şansım da yok aslında doktorum çok iyi işini iyi bilen bir doktor o gün benimle üzüldü
sadece dua ediyorum yaşıyor ve sağlıklı olsun diğe bebeğim inşallah

Bebeğin ilk kalp atışları 10. - 12. haftalar arasında duyulmaya başlanır. Bebeğinizin kalp atışlarını hekiminiz Doppler cihazı ya da doppler ultrasonografi ile size dinletebilir.

ALINTI: DR.MURAT TAŞDEMİR(bebek.com dan ALINTI YAPTIM SENİN İÇİN...
Canım burada basım hatası falan olmalı bu yazıda ..10-12 haftalarda bakarlardı o zaman kalp atımına..6-8 haftalar arası dopler vajinal ultrasonlar kalp atımı gözlenir en erken..Ben 10-12. haftalarda görünür diyen hiç bir dr a rastlamadım şimdiye dek...
günaycım ben çarşamba gitmiştim doktora o güne kadar estradem bant, progestan jel ve günde 3 tane progestan tablet kullanıyordum o gün ve ertesi gün 4 tane daha tablet içtim şimdi hiçbirini kullanmıyorum ama göğüslerim çok şiş ve sabahları çok ağırıyor ilaçların etkisi olsa kaç gündür içmiyorum ama bilmiyorum ne olacak
benim şimdilik başka doktora gitme şansım da yok aslında doktorum çok iyi işini iyi bilen bir doktor o gün benimle üzüldü
sadece dua ediyorum yaşıyor ve sağlıklı olsun diğe bebeğim inşallah

Canım inşallah bebeğin yeni yerleşiyordur ,bu yüzden kalp atımı henüz görülmemiştir..Güzel haberlerini alırız inşallah..:Saruboceq:

eylül aslında bu tür problem olunca pek bişey yazmıyorum ve uzak duruyorum. Ama DrGunay arkadaşın yazdıklarını okuyunca hatırladım ki bende bebeğimi kaybettiğimde göğsümde hiç bir belirti kalmamıştı çünkü ben hamile olduğumu da göğsümden anlamıştım.Bu yüzden sevindirici bir haber gibi geliyor bana. Allah ol derse olucaktır. Bebeğin seninle kalsın inşallah.

çok sağol plum inşallah dedikleriniz doğru çıkar
ilaçların etkisi bu kadar sürer mi bilmiyorum ama benim göğüslerim patlayacak gibi
tabi ki tek bu nedenden dolayı da umutlanmak istemiyorum sadece dua ediyorum güzel bir sonuç için

Zannetmiyorum eylül. ılaçlarla ilgisi yoktur.Dedim ya pek bir yorumda bulunmak da istemiyorum seni gereksiz umutlandırmak yada üzmememek için ama bana da bebeğin seninleymiş gibi geliyor.

canım eylülüm inşallah sen yarın ben de salı günü buraya mutlu haberler yazarız.dualarım senle kader arkadaşıım.

canım inşallah yarın güzel haberlerle glirsin bizlere canım rabbim yeterki ol desin yoktan var eden yaradanımız canımcım hiç sterese sokma bebişini üzme annesi :)) inşallah o mucize sesi duyarsın yarın bitanem

günaydın kızlar
çok heyecanlıyım biraz sonra doktora gitmek için yola çıkacağız
hepiniz çok güzel dileklerde bulundunuz dua ettiniz çok sağolun
inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarız inşallah
allahım hiç kimseyi zor durumda bırakmasın

inşallah hersey yolunda gıder.duyarsınız bugun kalp atısı ınşallah..

Back
X