canım cok uzuldum.. ama yınede umıdını kesme lutfenn allah ım ıns pazartesı guzel haberler alırsın dualarım senınle...:Saruboceq:
Merhaba kızlar
Beni bazılarınız hatırlar ekimin 25.inde transferim olmuştu ve hamileyim bugün tam 6+3 günlük yani 1.5 aylık oldum
İlk kontrolüme bugün gittim çok heyecanlıydım doktorum önce karından baktı kese göründü ama kalp sesi duyulmadı sonra vajinal ultrason baktı bayağı uğraştı ama kalp atım sesini alamadı bunu söyleyince bayılacak gibi oldum
Şu anda kalp atımlarını kesinlikle duymam lazımdı ama yok dedi
Sonrası benim için gözyaşları oldu tabi ki
Sen de sağlıkçısın ve bazı şeyleri biliyorsun dedi ümit vermek istemiyorum ama pazartesi günü gelin tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa ne yapacağımıza karar veririz dedi
Ben sadece ağlıyordum biraz konuştuk sonra çıktık arabamız dışardaydı arabaya binince hıçkırıklara boğuldum durduramıyordum kendimi
Eşim rahatlatmaya çalışıyordu beni biliyordum o da üzgündü ama beni teselli etmeye çalışıyordu allah bize sağlık versin yine uğraşırız sen kendini yıpratma diyordu
Ben 35 yaşındayım evliliğimiz 4. yılında 1 düşük 1 yumurta takibi 1 aşılama 1 negatif tüp bebek yaptırdık bu 2. denememizdi 1 embriyo transfer olmuştu ve hamile kaldım
Şimdi pazartesiyi bekliyoruz içimde ümit yok ama
Ben bu denememde çok pozitiftim çok rahattım her şey çok güzel gitmişti rüyalarım bile çok güzeldi yani hiç olumsuzluk düşünmemiştim
Şu anda çok kötüyüm acaba pazartesi değişiklik olabilir mi
aynı şeyleri yaşayanlar olmuştur mutlaka bana yardımcı olur musunuz