Bebeğimin isim değişikliği?

Kadın zaten takmış lohusaya canı sıkılmış zaten içine sinmemiş biraz daha ince düşünsek ne olurki.. Sorun bu. Begenmedim deyip geçmek lazm. Mantıken.
Evet aslında insanlr haklı fikirlerini belirtmekte ama şuan zaten lohusa depresyonun eşiğindeyim sadece biraz daha yumuşak ılımlı yorumlar beklemistim yoksa herkes herşeyi beğenmek zorunda değil

Bir kac senedir bu isimle cok ogrencim oldu. Hepsi de cok hanim tatli kizlar. Hic dalga gecilmiyor. Herkes cok seviyor. Gule gule buyutun bebeginizi.

Çok güzel isim beee. Öyle bi filmde vardı. Shura

Evet aslında insanlr haklı fikirlerini belirtmekte ama şuan zaten lohusa depresyonun eşiğindeyim sadece biraz daha yumuşak ılımlı yorumlar beklemistim yoksa herkes herşeyi beğenmek zorunda değil
Ilımlı yorumlar derken?
Zaten herkes normal yazmış ki
Verdiğim bilgiden rahatsiz olduysan üzgünüm yapacak bisey yok...
Goren de isimden biz soğutuk seni sanır...

Güzel bir isim bence, arkadaşımın da kısının ismi, öyle dalga geçilecek bir isimde değil, mahkeme vs.uğraşmayın derim.
Ne saçma sapan isimler duydu bu kulaklar, Şûra onlardan değil kesinlikle.

Arkadaşımın kardeşinin ismi Şuara. Söyleyiş tarzını kişiler belirliyor. Mesela benim ismimde çok basit ama insanlar saçma şekilde uzatma yapıyor ben özellikle düzelince zamanla onlarda öyle söylüyor. O yüzden kafaya hiç takmayın ismi ile büyüsün prenses

Hanımlar,
daha dün ya da evvelki gün tam kestiremedim şimdi ama geçtiğimiz 2 gün içerisinde diyeyim, bebek isimleri üzerinden kavga çıktı kaç üye banlandı, sizin de akıbetiniz aynı olmasın rica ediyorum.

Anlamlı veya değil isimlere kulp takmayın, önemli olan ebeveynlerin bebeklerine koydukları ismin içlerine sinmesi.
Şura anlamı olan bir isim midir bilmem ama aile beğenmiş koymuş, bahtı açık, kaderi güzel olsun, adıyla yaşasın bebek

Konu sahibesi bana kalırsa isim değişikliğine gitmeyin, benim bir arkadaşımın ismi de bebeğinizin ismine benziyor, kimi uzatarak söylüyordu, kimi garipsiyordu ama bence ismi arkadaşıma çok yakışıyordu, insanların dediklerine bakarsak yanmışız, kulp takmak isteyen herşeye kulp takıyor.

Son düzenleme:
Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bu değişik isim koyma modası nereden çıktı anlamıyorum. Ayşe'nin Fatma'nın suyu cikti, herkes farklı ama saçma, okunması zor, kafa karışıklığı yaratan, kullanımı sıkıntılı isimler koyuyor. Üzgünüm ama şura da bu isimlerden biri. Kaldı ki Türkçede şapkalı a yok. A var. Evet okunurken şuuura diye uzatıyoruz ama o kadar. Bilmeyen kısa okur. Bilmiyorum değiştirmek mantıklı mı değil mi ama hoş gelmedi bana.