bebeğimin ilk fotoğrafı teyzeleri

:nazar:maşallah benim beyaz meleğimin meleği(mize)ne 41 kere maşallah:nazar:

Helebir doğsun,hele bir elimize gelsin bak teyzesi onu nasıl çıtır çıtır yiyiyorŞeniz

aman aman maşallah subhanallah yiğenimize:emir_bebek::emir_bebek: .canım yüce ALLAHIM hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.hayırlı evlat.hayırlı insan olmasını nasip etsin canım.ŞenizŞenizbizim içinde sev öp oldumuŞeniz

sana ve bebişine maşallah canımmm:nazar: Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh...Rabbim nazarlardan saklasınnn:Saruboceq:

allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin tatlım inşallah...
kendine iyi bak ki bebeğinde iyi olsun....

Rabbim sag selim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah oglusunu (icimden oyle geldi) hayirlisi olsun oncelikle, rabbim isteyen herkesin basina nasip etsin insallah bu guzel duyguyu, ben iki kere yasadim bana yeter, herkes bana diyor ucuncuyu dusunuyormusun diye kayinvalidem annemin komsulari falan, hayir diyorum Allah olmayan isteyenlere versin diye dua ediyorum, ben yasadim yasamak isteyenlerde yasar insallah bi oglum bi de kizim var sukur, olmayanlarin basina saglikli hayirli evlatlar insallah cumlemize!!!!
Allah tedavi asamasinda olanlarin yardimcisi olsun insallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah süphanallah rabbim inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallahhh darısı bizlerin başınaa ayy ne heyecanlı oluyo insan dimi :))) acaba bende yaşayabilecekmiyim o duyguyu kimbilirrr

maşallah süphanallah rabbim inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallahhh darısı bizlerin başınaa ayy ne heyecanlı oluyo insan dimi :))) acaba bende yaşayabilecekmiyim o duyguyu kimbilirrr

canım hiç umudunu kaybetme olur mu hiç ummadığın ır zaman da olur belkı bebişin senın ve diğer tum arkadaşlar için dua edıyoruz rabbım hayırlısıyla sızlere de tattırsın

o maşallah tanıştınız demek. dunya da kı hiç bır seye benzemıyor değilmi?içinde bır sey olduğunu bılmek onu beklemem hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah (ben sana hep bır kız bebek uygun goruyorum ama hayırlısı neyse o olsun canım )kız olursa talıbım haberın olsun 36 haftalık hamişim bende :)))))))))))))))

vallak kız ve erkek diyenler 2 ye ayrıldı kız değen de var erkek değende.ama ben bu bebeği çok istedim ve bu bebek benim ilk bebeğim.kimsenin cinsiyet seçme lüksü olmadını düşünüyorum.allah bana bu muci<eyi nasip ettiya kız erkek hiç farketmez.yine de sanki kızım olacak gibi geçiyor amaKIZ OLMASINI çok istediğim için,,, erkek te olabilir diye düşünüyorum...
sağlıkla gelsin de hiç önemli değil...
çin takvimi ve yorumcuya göre erkek....
bakalım 1 ay sonra belli olur....sağlıklı olsun da

Son düzenleme:
tabıkı de hayırlısı canım dunyaya bır gozlerını açsın da kızı erkeği yok evlat evlattır rabbımın mucuzesı bu bızlere seçme luksumuz de yok .

allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin BEYAZ MELEK .a.s.
kucağımızda olduğu günlerin resimlerinide paylaşmak dileğiyle inşallah :))))9

saglikla kucagina alirsin insallah bebisini.... :Saruboceq::nazar::Saruboceq:
kiz erkek farketmez senin gibi bir annesi olacagi icin cok sansli....

vallak kız ve erkek diyenler 2 ye ayrıldı kız değen de var erkek değende.ama ben bu bebeği çok istedim ve bu bebek benim ilk bebeğim.kimsenin cinsiyet seçme lüksü olmadını düşünüyorum.allah bana bu muci<eyi nasip ettiya kız erkek hiç farketmez.yine de sanki kızım olacak gibi geçiyor ama çok istediği için erkek te olabilir diye düşünüyorum...
sağlıkla gelsin de hiç önemli değil...
çin takvimi ve yorumcuya göre erkek....
bakalım 1 ay sonra belli olur....sağlıklı olsun da

canım maşallah benim kinin resmine çok benziyor kaç haftalık seninki karından ultrasonmu yaptırdın

Allah kucağınada almayı nasip etsin...çok ama çok güzel bir duygu keyfini çıkar, koçişinede naz yapmayı ihmal etme :KK70:

X