bebeğimin ilk fotoğrafı teyzeleri

Ben bu fotoğrafları görünce çok garip oluyorum...
Allahım inşallah kucağına sağlıkla, mutlu mutlu aldığın günleri de gösterir inşallah....

Oyy oyyy baslamis bile buyumeye minik melek :-)

Rabbim saglicakla kollarina almayi nasip eylesin canim benim

Size hayirli bir evlat olur insallah

2072.jpg

Maşallahhhhhhhhhhhhh canımmmmm. :nazar:

İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini. a.s. :Saruboceq: :asigim:

canım işşallah sağlıklı hamilelik geçrirsin ve 9 ayın sonunda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım benim

resim001ep1.jpg

w640.png

teyzeyleri bebişimin ilk fotoğrafı.çok şükür kalbi de atmaya başladı annesinin nazlı bbebeği...
maşallah deyin minik meleğime:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım gözün aydın bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsunuz. çok tatlı.alırım kızını oğluma.benimde daha belli değil sadece bana erkek gibi geliyor. öyle geliyor.asıl sen bir dahaki kontrolde gör.bizde ilk gittiğimizde nokta kadardı.ama şimdi minyatür insan maşallah.takla bile attı gözümün önünde.Allah herkezin bebişlerini korusun.Hayırlısı ile doğduğu günleride göreceğiz inşallah.

kurdelesi pembe oldu ama,allah gönlüne göre versin tatlım,hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.tüü tüüü kırkbin kere maşallah.
ST62939BR.JPG

Maşallah canım maaşallah:nazar:
Hayırlısıyla kucağına aldığında bebek fotoraflarınıda görürüz inşallah...
:Saruboceq::ecrin_bebek::nazar:

beyaz melek canımmm maşallah minik meleğine.. sağlıklı bi şekilde kucağında görmek nasibolsun inşallah :nazar:

aman da aman maasallah bebisine. gozleri de mavis mi ne :emir_bebek:
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. :CüvCüv:

Allah nazardan saklasın canım. Maşallah 41 Kere diyelim.inşallah sağlıkla kucağına alacağın günde gelir.

Maşallah yavrumuzza Maşallah annesine oyyy yaradanımmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah... bizlerede dua et olurmu :))

maşallah arkadaşımhamile olduğunu bilmiyordum rabbim bağışlasın san sağlıkla huzurla l kucağına nazarlardan korusun sizi rabbim çok sevindim darısı başımıza inşallah

X