Bebeğimin hareketleri yavaşladı :(

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
34
Günaydın hanımlar ; hamileliğimin 25 haftası bitmek üzere. .. bundan 4 gün önce kıpır kıpır olan oğlumun hareketleri azaldı ve yavaşladı.... telaş etmek istemedim hergün bir olmaz dedim bekledim ... dün akşam üzeri karnıma şiddetli ama kısa süreli bir ağrı girdi ...
Akabinde oğlumun 10 saate yakın hareket etmediğini farkettim :KK43:
gece 3 buçukta kalktım çikolata yedim ve sırt üstü yattım ve tam 1 saat bekledim evet bebeğim hareket etti ama yavaş hareket etti 3 defa ... Öncekii kadar çok ve sert hareket etmiyor ... akşam doktora gideceğim ama korkuyorum internetten araştırdım iyi de yazmışlar kötü de ... korkmaya başladım ... başına böyle bişey gelen var mı yavrumun sağlığı yerindedir dimi ...

Günaydın hanımlar ; hamileliğimin 25 haftası bitmek üzere. .. bundan 4 gün önce kıpır kıpır olan oğlumun hareketleri azaldı ve yavaşladı.... telaş etmek istemedim hergün bir olmaz dedim bekledim ... dün akşam üzeri karnıma şiddetli ama kısa süreli bir ağrı girdi ...
gece 3 buçukta kalktım çikolata yedim ve sırt üstü yattım ve tam 1 saat bekledim evet bebeğim hareket etti ama yavaş hareket etti 3 defa ... Öncekii kadar çok ve sert hareket etmiyor ... akşam doktora gideceğim ama korkuyorum internetten araştırdım iyi de yazmışlar kötü de ... korkmaya başladım ... başına böyle bişey gelen var mı yavrumun sağlığı yerindedir dimi ...
Yapmayın Allah aşkına, sizi üzüp kırmak istemem ama burda ne işiniz var yahu? Hic mi kadın doğum hastanesi yok, hic mi acil yok, hic mi sağlık olcağı yok.

Cık git güzel kardeşim, 10 saat diyorsun. Şaka değil bu.

Nasıl dayandınız da gitmediniz doktora?

Niçin akşamı bekliyorsunuz hemen gitseniz doktora

En azından sağlık ocağında kalp atışına baktır buyul şehirdeysen hastaneler bi araba uzaklıkta kendin gidersin benim lekelenmem olmuştu param yok eşim yok beklemeyi bile duşunmedim otobüsle gittim o sana emanet annesi

yargılamayın lütfen ; doktorumla konuştum çok telaş yapma akşam gel bakalım dedi ... dün ilk defa o denli uzun süre hareket etmedi sabahta doktorumla konuştum ... bazen elimizde olmayan nedenler vardır şuan ayrılamıyorum iş yerinden şefim yok müdürde umursamaz böyle şeyleri ikna edemedim ne yapabilirim ki ... işi bırakıp çekip gitmek istedim ama bu ile ihtiyacım var şu anda

yargılamayın lütfen ; doktorumla konuştum çok telaş yapma akşam gel bakalım dedi ... dün ilk defa o denli uzun süre hareket etmedi sabahta doktorumla konuştum ... bazen elimizde olmayan nedenler vardır şuan ayrılamıyorum iş yerinden şefim yok müdürde umursamaz böyle şeyleri ikna edemedim ne yapabilirim ki ... işi bırakıp çekip gitmek istedim ama bu ile ihtiyacım var şu anda
kusura bakmayında o müdürüde benzetirim. işmi önemli bebekmi..
bebeğim hareket etmiyor sorun olabilir deyip çıkacaksınız

bazen olabilio o haftalarda vursa bile hissetmio olabilirsin çok normal tatlı şeyleri daha çok ye dinlen hareket eder merak etme...

Yakın zamanda hamileydim, ben de Allah esirgesin babam vefat etse gidemeyeceğim bir yerdeydim ama cocuğumun hareketlerini bu kadar hissetmesem başbakan gelse umrumda olmazdı. Üstelik bahsettiğiniz süre cok uzun

Tatlı yediğinde oynamış, bu güzel birşey.
Telaş etmeyin, doktorunuz acil gel demediğini göre sıkıntı yok.
Takipte kalın.

Hemen paniklemeyin, Bebeginiz artik büyüyor,yeri daraliyor, hareketleri illaki yavaslayip azalicak...ama devamli kalmasi önemli.
Yinede iciniz rahat etmezse bir doktora gidin, ALLAH sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

o haftalarda benzer sıkıntıları yaşamıştım,her sabah çikolata yer bebeğim hareket etsin diye beklerdim.

ama sizin ki 10 saati aşmış ve bebeğin hareketleri yavaşlamış.tamam şu anda işten izin alamıyorsunuz ama gece de işe gitmiyorsunuz ya hemen bir acile gitseydiniz keşke.arkadaşlar sizi yargılamıyor bebeğiniz için endişeleniyor.

Hemen paniklemeyin, Bebeginiz artik büyüyor,yeri daraliyor, hareketleri illaki yavaslayip azalicak...ama devamli kalmasi önemli.
Yinede iciniz rahat etmezse bir doktora gidin, ALLAH sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

amin canım inşallah ... doktorum akşam gel dedi akşam gideceğim .... hareket etmiyor değil ama sert değil biraz o korkuttu beni

Canım korkma benim de ilk hamileliğimde olmuştu.yurtdışındayım.doktoru aramıştık akşam bize sabah gelin demişti.ayrıca soğuk su iç demişti.çikolata vs değil soğuk bir su iç.midedeki soğukluk bebeğe temas edince o hareket ediyor.bebeğin yeri daralıyor.bazende sırtı dönüyor karnına el kol hareketlerini hissedemiyorsun.bence soğuk suyunu iç içini ferah tut.

o haftalarda benzer sıkıntıları yaşamıştım,her sabah çikolata yer bebeğim hareket etsin diye beklerdim.

ama sizin ki 10 saati aşmış ve bebeğin hareketleri yavaşlamış.tamam şu anda işten izin alamıyorsunuz ama gece de işe gitmiyorsunuz ya hemen bir acile gitseydiniz keşke.arkadaşlar sizi yargılamıyor bebeğiniz için endişeleniyor.

haklısınız gece gidebilirdim ama düşünemedim o an ... sabah hurma yedim bekledim hareket ediyor ama sert değil ... akşam da doktora gidiyorum

Ayrıca hemen hastaneye koşup gidememek nedir bilirim.imkanın yoksa olmuyor işte sıkma canını.burda yurtdışında arayıp öyle gidiyorsun.gel demezse kafana göre gidemiyorsun bile.ben de sabaha kadar ağlayarak beklemiştim.anlıyorum seni

tatlim endiselenme. benimde basima geldi. dr gittim arada bebeklerin iki uc gun harekteri yavaslayabilir dedi. aklina kotu seyler getirme. ama dr mutlaka git.

canım benim inşallah hiçbir sorununuz yoktur, iyi düşün iyi şeyler olsun. benimde yakın bir arkadaşımın 1 gün boyunca hareket etmemişti dr a gitti "mışıl mışıl uyuyor annesi endişe etme demiş" :) inşallah seninkide totosunu dönmüş uyuyordur annesi :)

X