Günaydın hanımlar ; hamileliğimin 25 haftası bitmek üzere. .. bundan 4 gün önce kıpır kıpır olan oğlumun hareketleri azaldı ve yavaşladı.... telaş etmek istemedim hergün bir olmaz dedim bekledim ... dün akşam üzeri karnıma şiddetli ama kısa süreli bir ağrı girdi ...
Akabinde oğlumun 10 saate yakın hareket etmediğini farkettim
gece 3 buçukta kalktım çikolata yedim ve sırt üstü yattım ve tam 1 saat bekledim evet bebeğim hareket etti ama yavaş hareket etti 3 defa ... Öncekii kadar çok ve sert hareket etmiyor ... akşam doktora gideceğim ama korkuyorum internetten araştırdım iyi de yazmışlar kötü de ... korkmaya başladım ... başına böyle bişey gelen var mı yavrumun sağlığı yerindedir dimi ...
Akabinde oğlumun 10 saate yakın hareket etmediğini farkettim
gece 3 buçukta kalktım çikolata yedim ve sırt üstü yattım ve tam 1 saat bekledim evet bebeğim hareket etti ama yavaş hareket etti 3 defa ... Öncekii kadar çok ve sert hareket etmiyor ... akşam doktora gideceğim ama korkuyorum internetten araştırdım iyi de yazmışlar kötü de ... korkmaya başladım ... başına böyle bişey gelen var mı yavrumun sağlığı yerindedir dimi ...