- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
-
- Konu Sahibi Mislinadorak
Evet emziriyorum mama vermiyorum.Günde 2 kez güneş ışığına çıkaryorum ve 2 dakika bekletiyorum.Sabah 8 güneşi ve gün batımı güneşi sarılığı geçirirmiş öyle duydum bunu yapıyorum.Şekerli suda faydalı diyorlar eltim sarılık 18 olduğunda kızıma 1 çay kaşığı şekerli su verdi o zamandan beri bebeğe zararı olur diye korkumdan şekerli su veremedim.Kızım maşallah iştahlı :) gece kendi kalkıyor çok geç olmadan karnı acıktığı an ağlamaya başlıyor biz sarılığın ağır belirtilerini atlattık şükür gece uyanmazdı soyarak zorla uyandırırdım.Memeyi emmezdi ağzına tıkıp sıkardım.O zamanlar 2 kiloydu.Allaha şükür şimdi 4 kilo sarılık çok yok da ben o günleri düşünüp takıyorum gerçekten şu 1 ayda çok çektik.Merhaba. Emziriyormusunuz? Emzirilen bebeklerde gecmesi biraz daha zaman aliyor. Iciniz rahat etmiyorsa doktora bir danisin. Her gün bebegibizin az günes almasini saglayin (tabi ki güneste uzun kalmamasi lazim)
Evet emziriyorum mama vermiyorum.Günde 2 kez güneş ışığına çıkaryorum ve 2 dakika bekletiyorum.Sabah 8 güneşi ve gün batımı güneşi sarılığı geçirirmiş öyle duydum bunu yapıyorum.Şekerli suda faydalı diyorlar eltim sarılık 18 olduğunda kızıma 1 çay kaşığı şekerli su verdi o zamandan beri bebeğe zararı olur diye korkumdan şekerli su veremedim.Kızım maşallah iştahlı :) gece kendi kalkıyor çok geç olmadan karnı acıktığı an ağlamaya başlıyor biz sarılığın ağır belirtilerini atlattık şükür gece uyanmazdı soyarak zorla uyandırırdım.Memeyi emmezdi ağzına tıkıp sıkardım.O zamanlar 2 kiloydu.Allaha şükür şimdi 4 kilo sarılık çok yok da ben o günleri düşünüp takıyorum gerçekten şu 1 ayda çok çektik.
Bnde neden gözlerinde sarı sarı çapaklar oluyor diyordum demek bu yüzdenBenim bebeğim de fototerapi aldı. 45 günlük olduk ve daha bugün yüzde 95i geçti. Gözden sarı çapaklar olarak atacak. Anne sütü sarılığı bu korkmayın geçer. Bol emzirin ve her gün şampuansız yıkayın sadece haftada bir kere şampuan kullanın.
6 olduğu halde mi? İyileşmesi çok uzun sürmüş nasıl sabreceğim? Allahım yardım etsin bana.Benim kizmn değeri 22ydi
6 ile hastaneden çıktık
Tamamen kendi rengine dönmesi 1 ayi bulmuştu
Geçiyor o zaman annesi. Korkulacak hiçbir şey yok. Şükür sağlıklı. Bu yönden bakın olaya lütfen.Bnde neden gözlerinde sarı sarı çapaklar oluyor diyordum demek bu yüzden
Benim bebeğim de fototerapi aldı. 45 günlük olduk ve daha bugün yüzde 95i geçti. Gözden sarı çapaklar olarak atacak. Anne sütü sarılığı bu korkmayın geçer. Bol emzirin ve her gün şampuansız yıkayın sadece haftada bir kere şampuan kullanın.
Ben ersağdan aldığım bitkisel şampuanı kullanıyorum o da zarar verir mi ki???Benim bebeğim de fototerapi aldı. 45 günlük olduk ve daha bugün yüzde 95i geçti. Gözden sarı çapaklar olarak atacak. Anne sütü sarılığı bu korkmayın geçer. Bol emzirin ve her gün şampuansız yıkayın sadece haftada bir kere şampuan kullanın.
Ben şampuan olarak bubchen kullanıyorum ama haftada bir. Doktorumuz öyle diyor. Sarılığa zarar verdiğinden değil, boşuna kimyasala gerek yok diyor.B
Ben ersağdan aldığım bitkisel şampuanı kullanıyorum o da zarar verir mi ki???
Su anda da 2 yaşında galiba.Arkadaşlar 2 buçuk ayda sarılığı geçti şükür iyileşti yavrumm.. :)
Evet :)Su anda da 2 yaşında galiba.
Kendi konusunu hortlatani da ilk kez gördüm:)))Evet :)
Öyle yazayım dedim can sıkıntısından.. :)Kendi konusunu hortlatani da ilk kez gördüm:)))
Konunuzda yanlış yerde açılmış, yanlış yerde açtığınız konuyu güncellemeniz iyi cesaret:)) üstünden 2 yıl geçtiğinden işlem yapılmadı ama can sıkıntısından bdvlik olmayan bir konu açarsanız banlanırsınızÖyle yazayım dedim can sıkıntısından.. :)
O zaman acemiliğimden yanlış yere açmışım lütfen kusuruma bakmayın.Konunuzda yanlış yerde açılmış, yanlış yerde açtığınız konuyu güncellemeniz iyi cesaret:)) üstünden 2 yıl geçtiğinden işlem yapılmadı ama can sıkıntısından bdvlik olmayan bir konu açarsanız banlanırsınız
Merhaba benim bebeğimde normalde bugün taburcu olacaktık fakat sarılık oranı yüksek sıktığı için fototerapi ye gpturudler bu fototerapi sizin ne kadar sürdü birkaç saat mi yoksa birkaç gün muBenim bebeğim de fototerapi aldı. 45 günlük olduk ve daha bugün yüzde 95i geçti. Gözden sarı çapaklar olarak atacak. Anne sütü sarılığı bu korkmayın geçer. Bol emzirin ve her gün şampuansız yıkayın sadece haftada bir kere şampuan kullanın.