Bebeğimin gözü hala sarı???

Merhaba. Emziriyormusunuz? Emzirilen bebeklerde gecmesi biraz daha zaman aliyor. Iciniz rahat etmiyorsa doktora bir danisin. Her gün bebegibizin az günes almasini saglayin (tabi ki güneste uzun kalmamasi lazim)
Evet emziriyorum mama vermiyorum.Günde 2 kez güneş ışığına çıkaryorum ve 2 dakika bekletiyorum.Sabah 8 güneşi ve gün batımı güneşi sarılığı geçirirmiş öyle duydum bunu yapıyorum.Şekerli suda faydalı diyorlar eltim sarılık 18 olduğunda kızıma 1 çay kaşığı şekerli su verdi o zamandan beri bebeğe zararı olur diye korkumdan şekerli su veremedim.Kızım maşallah iştahlı :) gece kendi kalkıyor çok geç olmadan karnı acıktığı an ağlamaya başlıyor biz sarılığın ağır belirtilerini atlattık şükür gece uyanmazdı soyarak zorla uyandırırdım.Memeyi emmezdi ağzına tıkıp sıkardım.O zamanlar 2 kiloydu.Allaha şükür şimdi 4 kilo sarılık çok yok da ben o günleri düşünüp takıyorum gerçekten şu 1 ayda çok çektik.

Evet emziriyorum mama vermiyorum.Günde 2 kez güneş ışığına çıkaryorum ve 2 dakika bekletiyorum.Sabah 8 güneşi ve gün batımı güneşi sarılığı geçirirmiş öyle duydum bunu yapıyorum.Şekerli suda faydalı diyorlar eltim sarılık 18 olduğunda kızıma 1 çay kaşığı şekerli su verdi o zamandan beri bebeğe zararı olur diye korkumdan şekerli su veremedim.Kızım maşallah iştahlı :) gece kendi kalkıyor çok geç olmadan karnı acıktığı an ağlamaya başlıyor biz sarılığın ağır belirtilerini atlattık şükür gece uyanmazdı soyarak zorla uyandırırdım.Memeyi emmezdi ağzına tıkıp sıkardım.O zamanlar 2 kiloydu.Allaha şükür şimdi 4 kilo sarılık çok yok da ben o günleri düşünüp takıyorum gerçekten şu 1 ayda çok çektik.

O sekerli suyu ilk defa duyuyorum. Benim ilk oglumda dogumdan sonra biraz sarilikti. Esim cocuk doktoru. Öyle birsey olsa söylerdi sanirim. Biraz sabredin. Cocugunuz genel durumu iyise zamanla gecer. Bende emziriyordum. 2-3 ay tamamen gitmesi sürmüstür.cok gecmis olsun

Benim bebeğim de fototerapi aldı. 45 günlük olduk ve daha bugün yüzde 95i geçti. Gözden sarı çapaklar olarak atacak. Anne sütü sarılığı bu korkmayın geçer. Bol emzirin ve her gün şampuansız yıkayın sadece haftada bir kere şampuan kullanın.
Bnde neden gözlerinde sarı sarı çapaklar oluyor diyordum demek bu yüzden

B
Benim bebeğim de fototerapi aldı. 45 günlük olduk ve daha bugün yüzde 95i geçti. Gözden sarı çapaklar olarak atacak. Anne sütü sarılığı bu korkmayın geçer. Bol emzirin ve her gün şampuansız yıkayın sadece haftada bir kere şampuan kullanın.

Ben ersağdan aldığım bitkisel şampuanı kullanıyorum o da zarar verir mi ki???

Arkadaşlar 2 buçuk ayda sarılığı geçti şükür iyileşti yavrumm.. :)

Sık sık emzirin, bir de güneş görsün. Mümkünse uyuduğu beşiği güneş gören bir tere koyun.

Canım çok geçmiş olsun ama korkma geçiyor hepsi benim bebeğimde 25 kere kadar çıktı değer 10 gün hastanede iğne ve fototerapiyle kaldık hastaneden cikartmiyolardi hatta ben rahatsizlaninca çıkarttılar ama ne yazık ki 2 buçuk aylıkken bile gözündeki sarılık vardı öyle gecti

Öyle yazayım dedim can sıkıntısından.. :)
Konunuzda yanlış yerde açılmış, yanlış yerde açtığınız konuyu güncellemeniz iyi cesaret:)) üstünden 2 yıl geçtiğinden işlem yapılmadı ama can sıkıntısından bdvlik olmayan bir konu açarsanız banlanırsınızHoppa

Konunuzda yanlış yerde açılmış, yanlış yerde açtığınız konuyu güncellemeniz iyi cesaret:)) üstünden 2 yıl geçtiğinden işlem yapılmadı ama can sıkıntısından bdvlik olmayan bir konu açarsanız banlanırsınızHoppa
O zaman acemiliğimden yanlış yere açmışım lütfen kusuruma bakmayın.

Merhaba benim bebeğimde normalde bugün taburcu olacaktık fakat sarılık oranı yüksek sıktığı için fototerapi ye gpturudler bu fototerapi sizin ne kadar sürdü birkaç saat mi yoksa birkaç gün mu

Zaman geçtikçe azalacak bişey o, rahat etmezseniz yine kontrolde gösterin tabi ve bol bol emzirmek çok önemli

X