Bebegimin göz rengi ne sizce?

Hatta atayım size ikili resim kızıma ait başta koyu iken sonra bulanıklaşmıştı mavisi, ozaman dedimki yok gitti ve sonuç kahverengi.. diğeri ise benim bebekliğim yüzü komple gözuken.. lacivertmiş şuan gri mavi gözüm açıldı baya hatta şuan kendi gözümüde atayım inceleyin burdan fikir olsn 😂

Eklentiler

• 1000000513.jpg
    1000000513.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 166
  • 1000022504.jpg
    1000022504.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 152
  • 1000022505.jpg
    1000022505.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 172
Bekir ile bir akrabalığınız var mı?

Kahverengi yazmayin kizlar, renkli dedirtene kadar kiziyor. Gecen konusunda oyle yapti cunku. Kahverengi olur diyenlere muneccim misin bile dedi 😂😂😂

Ama sorsan renkli goz dusmani biziz, hi hi eved 😂
Valla sizin gozler kör herhalde yada müneccimlige devam kör gozlerle yallah😂 ayrica evet renkli göz cekememezligi genelde herkeste var

Niye bu kadar kudurdunuz ya sakinn
Niye kudurayım? Benim öyle dertlerim yok. Kaldı ki oğlumun biri renkli gözlü zaten. Kompleks yapmışsın sanki. Allah sağlıklı evlat vermiş sen renkli derdindesin. Ayrıca fikrimi belirttim kahverengi diye. Neden bu kadar delirdin?

Niye bu kadar kudurdunuz ya sakinn

Valla sizin gozler kör herhalde yada müneccimlige devam kör gozlerle yallah😂 ayrica evet renkli göz cekememezligi genelde herkeste var
Ah evet buradaki insanlar sırf cekememezliklerinden bebeğinizin kahverengi gözlü olacağını söylüyor. Cidden böyle mi düşünüyorsunuz? Cahilliğiniz doğuştan mı yoksa üzerine bir tahsil gördünüz mü :olamaz:

Bekir ile bir akrabalığınız var mı?

Kahverengi yazmayin kizlar, renkli dedirtene kadar kiziyor. Gecen konusunda oyle yapti cunku. Kahverengi olur diyenlere muneccim misin bile dedi 😂😂😂

Ama sorsan renkli goz dusmani biziz, hi hi eved 😂
Valla sizin gozler kör herhalde yada müneccimlige devam kör gozlerle yallah😂 ayrica evet renkli göz cekememezligi genelde herkeste var 2
Hatta atayım size ikili resim kızıma ait başta koyu iken sonra bulanıklaşmıştı mavisi, ozaman dedimki yok gitti ve sonuç kahverengi.. diğeri ise benim bebekliğim yüzü komple gözuken.. lacivertmiş şuan gri mavi gözüm açıldı baya hatta şuan kendi gözümüde atayım inceleyin burdan fikir olsn 😂
Öncelikle cok kibar yaklasiminiz ve hanimefendi tavriniz icin tesekkurler bnde ztb mavi olur demedim ama insanlarin müneccimlik taslaması cok itici maşAllah cok güzel sizinkide kizinizinda❤🧿

Valla sizin gozler kör herhalde yada müneccimlige devam kör gozlerle yallah😂 ayrica evet renkli göz cekememezligi genelde herkeste var 2

Öncelikle cok kibar yaklasiminiz ve hanimefendi tavriniz icin tesekkurler bnde ztb mavi olur demedim ama insanlarin müneccimlik taslaması cok itici maşAllah cok güzel sizinkide kizinizinda❤🧿
Esinti yerini fırtınaya bırakmış sanırım. Neden sürekli beni alıntılıyorsunuz?

Niye kudurayım? Benim öyle dertlerim yok. Kaldı ki oğlumun biri renkli gözlü zaten. Kompleks yapmışsın sanki. Allah sağlıklı evlat vermiş sen renkli derdindesin. Ayrıca fikrimi belirttim kahverengi diye. Neden bu kadar delirdin?
Körmüsün kahveye benziomu bu?

Eklentiler

• IMG-20240131-WA0045.jpg
    IMG-20240131-WA0045.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 172
Maşallah, ailecek güzelsiniz.

Bir de fikir sormussunuz insanlar fikir beyan etmia muneccimlik yapmamis. Sormaaydiniz o zaman. Yesil olacak mavi olacak deseler ama muneccimlik olmayacakti galiba. Simdi gordum ben de kahverengi yazdim cunku benzer ornek gordum. Foto atamiyoruz diye muneccim olmuyoruz.

Insanlarin ne kdr fesat olduguna dair gördüm :KK66:
Fotoğrafını atmazsanız varlığından haberdar olunmayacak, hic görülmeyecek bir bebek için fesatlık yapıyor buradaki üyeler evet.
Görmemişlik, cahillik ne ararsan var maşallah.
Böylesine de ilk defa denk geliyorum. :KK70:

Fotoğrafını atmazsanız varlığından haberdar olunmayacak, hic görülmeyecek bir bebek için fesatlık yapıyor buradaki üyeler evet.
Görmemişlik, cahillik ne ararsan var maşallah.
Böylesine de ilk defa denk geliyorum. :KK70:
Evet benim gibisine denk gelemezsin iyi izle😘

X