Bebegimin göz rengi ne sizce?

kina yakarsiniz gonderirim donerse😁
Dur kiz yanlis anlamisim renkliye doner yazdiniz sandim. Niye kina yakayim ya insallah renkli olue yoksa baya harap bitap duseceksiniz bebenize yazik, niye renkli gozlu olmadi diye oturup aglamayin da.

Evet benim gibisine denk gelemezsin iyi izle😘
Allah gerçek hayatta denk getirmesin. Burasi mühim değil, eğlenceli oluyor hatta. 🙃

Bebeğimin göz rengi değişir mi diye konu açıp, evet değişiri kahve okur diyenleri müneccimlikle suçlamak. Normal hayatta böyle tepkiler verip insanları üstünüze güldürmeyin bari.

Son düzenleme:
Üslubunuza dikkat edin ve medeni bir insan gibi konuşun. Yoruma açık bir konuda yorum yapmak için sizden icazet mi alalım? Kahverengi diyen insanlara hakaretvari sözler savuruyorsunuz; bu hırçınlığın sebebi nedir?
Hakaret derkennnn?! Siz bana gelen yorumlara bakin ben asla cirkinlesmedim

Allah gerçek hayatta denk getirmesin. Burasi mühim değil, eğlenceli oluyor hatta. 🙃

Bebeğimin göz rengi değişir mi diye konu açıp, evet değişirim kahve okur diyenleri müneccimlikle suçlamak. Normal hayatta böyle tepkiler verip insanları üstünüze güldürmeyin bari.
Fikrinizi sordum tovbe haşa kendiniz yaratmis gibi kesin kesin konusmalariniz acayip itici aman aman Allah getirmesin sizin gibilerle 🤲😬

Hakaret derkennnn?! Siz bana gelen yorumlara bakin ben asla cirkinlesmedim
Ben görsel paylaştım bana kör, müneccim dediniz. Halbuki benim ne suçum var? Ben evde televizon izliyom:

1706909563850.png

Bende diorum ki müneccinmisiniz doner donecek tövbe haşaa donebilirde gelecek.size kalmamis.jerseyden bu kdr emin olmayin
Ne soruyosun bize o zaman? Beğenmeyeceksen? Biz insan gibi cevap veriyoruz. hakaret işitmek için mi cevap yazdık? Bunca insanın olduğu yerde, madem kesin bilen de sensin bize sorma. Allah Allah kahverengi olur diyen herkese saydırmışsın. Takıntı olmuş işte. Mavi desek beğeneceksin.

Bende diorum ki müneccinmisiniz doner donecek tövbe haşaa donebilirde gelecek.size kalmamis.jerseyden bu kdr emin olmayin
Bebeğimin göz rengi döner mi diye kim konu acti peki? Siz ne yazdığınızı biliyor musunuz?
Madem tövbe haşalık bir durum, niye soruyorsunuz? Cevaplar hoşunuza gitmeyince de müneccim oluyor üyeler.
Yazdığından, sorduğunda bi haber millete laf ediyor ya. :KK70:

kina yakarsiniz gonderirim donerse😁
Siz nasil bi cehaletin içindesiniz insanlara bebeginin goz rengi degisirmi diye sormussun insanlarda cevap vermis normal olarak evet bende hemfikirim kahveringiye döner suan koyu yesil olsada. Bunun renkli goz dusmanligiyla ne alakasi var asil sen kahverengine dusman gibisin ne güzel evladin var gozunun rengini niye bukadar arastiriyrsun. Ve kahverengi oluck dusuncesi seni niye bkdr rahatsiz ediyor yazik o melege boyle düşündüğunu bilse annesinin...

Ne soruyosun bize o zaman? Beğenmeyeceksen? Biz insan gibi cevap veriyoruz. hakaret işitmek için mi cevap yazdık? Bunca insanın olduğu yerde, madem kesin bilen de sensin bize sorma. Allah Allah kahverengi olur diyen herkese saydırmışsın. Takıntı olmuş işte. Mavi desek beğeneceksin.
Iste fesatliktan demiosunuz shsjjsjsj

Fikrinizi sordum tovbe haşa kendiniz yaratmis gibi kesin kesin konusmalariniz acayip itici aman aman Allah getirmesin sizin gibilerle 🤲😬
Bence siz milletle iddialastiniz reelde. Burda da renkli olacak denir diye bir umut atiniz konuyu ama ayni seyleei duyunca kaldiramadiniz. Lohusaliginiza veriyorum.

X