Bebegimin göz rengi ne sizce?

Ay ne kdr renkli göz dusmani varmis ya🤦‍♀️
Sizde ne kadar renkli göz meraklısısınız.
Herkes fikrini yazmış.
Kahve olsa ne olur renkli olsa ne olur?
Niye insanlar ikna olsanız diye fotoğraf atsın? Herkesin tonu farklıymış.
İşinize gelmiyor kahverengi olur denmesi. Enteresan cidden ya.

Ay ne kdr renkli göz dusmani varmis ya🤦‍♀️
tovbe est bu sitede bi renkli goz dusmanligimiz kalmamisti o da oldu .saglikla buyusun ama cok cok yuksek ihtimalle kahverengi olur .buyudukce koyulasir genelde cunku siz de takilmayin bu kadar ela olsa ne olur kahve olsa ne olur

Sizde ne kadar renkli göz meraklısısınız.
Herkes fikrini yazmış.
Kahve olsa ne olur renkli olsa ne olur?
Niye insanlar ikna olsanız diye fotoğraf atsın? Herkesin tonu farklıymış.
İşinize gelmiyor kahverengi olur denmesi. Enteresan cidden ya.
Kendini ikna etmeye çalışıyor işte. renkli olsa ne olur olmasa ne olur halbuki. Küçücük bebe her türlü güzel işte.

Bekir ile bir akrabalığınız var mı?

1706906622022.png

Edindiğim tecrübe şu ki bebeklerde cam gibi delip geçen mavi veya yeşil gözler rengi açıllsa da koyulsa da renkli olarak kaliyor ama onlara bakinca acaba demiyorsunz hani ışık vs farketmiyor bariz renkli oldugu ortada heh iste oyleleri kaliyor .. mesela benim bebekken bildiginiz koyu lacivertmis suanda gri mavi kizimin ışıkta vs bulanık mavimsi durdu 5 6 ay öyle gittti ama renkli olmayacagini anladim nitekim olmadi oglum direk kahveydi biraz yesilimslik var gbiydi bal rengi oldu sizinki ela tarzi birsey olabilir yada kahveye döner muhtemelen öyle duruyor ama mavi yada yeşil zor allahin isi tabi sdce benim tecrubem bu yönde .. maşallah tospişe bu arada çok sevimlii 🌸🧿

X