- 31 Ocak 2024
- 195
- -95
- 31
- Konu Sahibi baharesintisii
Kiz hayrina resim.at bakim silersinVallahi altıncı aydan sonra mı ne, tam hatırlamıyom.Benim çocuklar ergen oldular şu anda ve ikisi de basbayı kahve rengi gözlüler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz hayrina resim.at bakim silersinVallahi altıncı aydan sonra mı ne, tam hatırlamıyom.Benim çocuklar ergen oldular şu anda ve ikisi de basbayı kahve rengi gözlüler.
Bakalim.hayirlisi Allah bilir artikKahverengi olacak gibi
Atta bakim herkesin tonu farkliburdan kahverengiye doner bizimkiler de boyleydi
hic foto yukleyemem simdi de baya dumduz kahverengi oldularAtta bakim herkesin tonu farkli
Ay ne kdr renkli göz dusmani varmis yaKahverengi olacak.
Ok thankshic foto yukleyemem simdi de baya dumduz kahverengi oldular
Bu gri dgl bildigin ela yeşil arasi tonBenim küçüğün de griydi kahveye döndü
Sizde ne kadar renkli göz meraklısısınız.Ay ne kdr renkli göz dusmani varmis ya
Fotoğrafta gri gibi duruyorBu gri dgl bildigin ela yeşil arasi ton
Ben atacaktım da belli olmuyor 14 sene öncesi foto olduğu içinKiz hayrina resim.at bakim silersin
Oğlumun gözleri renkli. Renkli göz ilk etapta nasıl oluyor biliyorumdur belki?Ay ne kdr renkli göz dusmani varmis ya
tovbe est bu sitede bi renkli goz dusmanligimiz kalmamisti o da oldu .saglikla buyusun ama cok cok yuksek ihtimalle kahverengi olur .buyudukce koyulasir genelde cunku siz de takilmayin bu kadar ela olsa ne olur kahve olsa ne olurAy ne kdr renkli göz dusmani varmis ya
Kendini ikna etmeye çalışıyor işte. renkli olsa ne olur olmasa ne olur halbuki. Küçücük bebe her türlü güzel işte.Sizde ne kadar renkli göz meraklısısınız.
Herkes fikrini yazmış.
Kahve olsa ne olur renkli olsa ne olur?
Niye insanlar ikna olsanız diye fotoğraf atsın? Herkesin tonu farklıymış.
İşinize gelmiyor kahverengi olur denmesi. Enteresan cidden ya.