Herkese merhabalar. 23 haftalık gebeyim perşembe akşamı ıslaklık ve ağrı ile acile gittim ve bebeğimin suyunun çok az olduğunu öğrendim yatış verildi tedaviye başlandı sadece yatıyorum. Bu bölüm çok okunduğu için belki böyle şeyler yaşayan insanlarla konuşup biraz rahatlarım diye düşündüm. Sömestr tatilinde bayağı temizlik işlerim oldu hadi bebeğim çok büyümeden evi düzene sokayım derdine düştün. Şu an bebeğimin suyunun az olmasından kendimi suçluyorum. Henüz bebeğim çok küçük doğarsa yaşayamaz diye düşünüp kendimi bitiriyorum. Sürekli bebeğimi kaybedeceğimi hatalarımı düşünüyorum bu yüzden şekerim yükseldi çok stresliyim. Bu durumu yaşayan var mı lütfen yorumlarınızı esirgemeyin hep yattığım için hep forumu okuyorum kendimi çok kötü hissediyorum…
17 Mart güncelleme
Tekrar güncelleme yapmak istedim. 5.5 hafta kızım susuz dayandı. Ama dün akşam 8 gibi bebeğin eşi ayrılması nedeniyle aşırı kanama yaşadım ve bebeğimi acil sezeryanla aldılar. Bebeğim 28+2 de 1050 gram olarak doğdu. 3 seviye yoğun bakımda ağzında burnunda hortumlar var onu öyle görmek beni yıktı. Sütüm gelse de götürsem diye dua ediyorum…Prematüre anneleri böyle bir süreç yaşadılarsa benimle paylaşmalarını rica ediyorum
17 Mart güncelleme
Tekrar güncelleme yapmak istedim. 5.5 hafta kızım susuz dayandı. Ama dün akşam 8 gibi bebeğin eşi ayrılması nedeniyle aşırı kanama yaşadım ve bebeğimi acil sezeryanla aldılar. Bebeğim 28+2 de 1050 gram olarak doğdu. 3 seviye yoğun bakımda ağzında burnunda hortumlar var onu öyle görmek beni yıktı. Sütüm gelse de götürsem diye dua ediyorum…Prematüre anneleri böyle bir süreç yaşadılarsa benimle paylaşmalarını rica ediyorum
Son düzenleme: