- 9 Kasım 2019
- 200
- 131
- 27
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Çin takvimi degil hamile kaldigin ay + yasin =cikan sonuc-9 cikan sayi ciftse kiz tekse erkek tabi son adet tarihin degil hamile kaldigin ay onemli cevremde herkes te tuttuAaa yazarim tabi ama nasil yaptin cin takvimimi ben yapmistim kiz cikmisti
Benim adet tarihim 7agustos ama hamile kaldigim tarih agustos 15 falan galiba cunku ben hep not ederdim ordan biliyorumÇin takvimi degil hamile kaldigin ay + yasin =cikan sonuc-9 cikan sayi ciftse kiz tekse erkek tabi son adet tarihin degil hamile kaldigin ay onemli cevremde herkes te tuttu
Ozamn bebeginiz erkek gozunuz aydin kiz erkek fark etmez ama Allah herkese iki meyvedende tatirsin insallahBenim adet tarihim 7agustos ama hamile kaldigim tarih agustos 15 falan galiba cunku ben hep not ederdim ordan biliyorum
Çin takviminde erkek çıkıyor benim sizin hesaplamaya göre kız o zmn bklm ne olacakÇin takvimi degil hamile kaldigin ay + yasin =cikan sonuc-9 cikan sayi ciftse kiz tekse erkek tabi son adet tarihin degil hamile kaldigin ay onemli cevremde herkes te tuttu
Bakalim hayirlisi olsun insallah yazarsiniz artikÇin takviminde erkek çıkıyor benim sizin hesaplamaya göre kız o zmn bklm ne olacak
İnsAllah yazarım tabiBakalim hayirlisi olsun insallah yazarsiniz artik
Ya ben anlamadim hesaplamanizi siz hesaplarmisiniz benimde icime hep erkek dogdu ama 11 haftalikta doktor kiza benzetti bi hesapla canım sana zahmet yaşım 26 hamile kaldigim ay EkimBakalim hayirlisi olsun insallah yazarsiniz artik
26+10=36-9=27 tek sayi erkek canim sendede tutarsa yazarsin artikYa ben anlamadim hesaplamanizi siz hesaplarmisiniz benimde icime hep erkek dogdu ama 11 haftalikta doktor kiza benzetti bi hesapla canım sana zahmet yaşım 26 hamile kaldigim ay Ekim
İlahi; aksam aksam güldürdünüz beniBenim yüzük testinde sonsuza kadar çocuğum çıkıyor.
Vajinismus olmam dışında bi sıkıntı yok
İlahi; aksam aksam güldürdünüz beniGonlunuzce olsun insallah.
benim belirtilerime gelince,ikiside birbirinin tersi gebelik yasadim iki tane kizim oldu.
Hadi hayirlisi ya tabikide yazarim canım ,tesekkur ediyorum cevapladigin icim26+10=36-9=27 tek sayi erkek canim sendede tutarsa yazarsin artik
Katılıyorum :)His çok önemli .Hissedyr insan.
Rica ederimHadi hayirlisi ya tabikide yazarim canım ,tesekkur ediyorum cevapladigin icim
Bende senin gibiydim ilk gebeliğimde tatlıdan tiksinmiştim hep ekşi turşu yerdim sağ tarafımda hissetmiştim hep ama bulantım çok oldu 7 ay kustum ben oğlum var 1 taneBen de et hiç yiyemiyorum tatlı da aynı şekilde .Sürekli ekşi yiyorum.Mide bulantım da pek olmadı .Sağ tarafımda hissettim hep .Bu belirtileri söyleyince kesın kız diyordu herkes.Bebişim erkekmiş ama .Çin takvimi falan da tutmadı.Evladın kızı erkeği olmaz tabi .Ama takvimmiş belirtiymiş bunlara inanmyorm.His çok önemli .Hissedyr insan.
Hayırlısı .Ben senin bebeği erkek gibi hissettim yani nedense öyle geldi :)Sen bu sefer ne hissediyorsunBende senin gibiydim ilk gebeliğimde tatlıdan tiksinmiştim hep ekşi turşu yerdim sağ tarafımda hissetmiştim hep ama bulantım çok oldu 7 ay kustum ben oğlum var 1 taneşuan da hamileyim tatlı çok istiyo canım ona doyduktan sonra ekşi istiyo her iki kasığım da ağrıyo bulantım sadece sabahları oluyo baş dönmem çok oluyo şuan bakalım hayırlısı bu ne olacak acaba merak içindeyim
Valla ilk günden beridir kız hissediyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce de bi rüya gördüm hamileyim rüyada doktor arıyor kız olduğunu söylüyo falan bilemiyorum amaHayırlısı .Ben senin bebeği erkek gibi hissettim yani nedense öyle geldi :)Sen bu sefer ne hissediyorsun
Tam olarak benYerim açtigin konuyu da seni deben erkek doğurdum ne bulantı ne kusma olmadan dümdüz bir hamilelik geçirdim. Basım bile donmedi. Sadece hava yastığı gibi sistim gaz sancılarım çok oluyordu bilmiyorum alakası var mı