- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Benim hislerim erkek diyordu hatta öyle ki kız olursa 6’ncı hislerimi kaldırıp çöpe atacaktım. Doktor erkek diyince şaşırmadım bu sebeple. Bakalım sende hisler mi doğru çıkacak doktor muBenimde icimden erkek oldugu geciyodu ama doktor kemik yapisina gore kiz dedi ama gostermedigi icin tahminde bulunduacaba boyle olup bebegin cinsiyeti baska cikan oldumu
Tabiki hissetmek önemli ama doktorum ilk kızım da kemik yapısına göre 14 .haftadakız demişti.. ikinci kızım da hiç göstermedi kendiniBenim hislerim erkek diyordu hatta öyle ki kız olursa 6’ncı hislerimi kaldırıp çöpe atacaktım. Doktor erkek diyince şaşırmadım bu sebeple. Bakalım sende hisler mi doğru çıkacak doktor mugerçi kemik yapısına göre cinsiyet söyleyen doktor ilk kez duydum
Amin teşekkürler.Tabiki hissetmek önemli ama doktorum ilk kızım da kemik yapısına göre 14 .haftadakız demişti.. ikinci kızım da hiç göstermedi kendinibazıları kemikten omurilikten daha doğrusu değerlendiriyor..insallah sağlık la alırsın kucağına sende soran arkadaş ta sen erkek için belli bir farklılık plan yapmismiydin..
Öyle oluyor ne güzel ama sağlık la al inşallah kucagina..bizimki köprüden önce son çıkış bakalım nasipAmin teşekkürler.
Yok benim ilk bebeğim bu kız ya da erkek fark etmiyordu ☺ Ama bir kızım olsa erkek isterdim, ya da oğlum olsa kızım olsun isterdim doğal olarak.
Allah gönlünüze göre versinÖyle oluyor ne güzel ama sağlık la al inşallah kucagina..bizimki köprüden önce son çıkış bakalım nasip
Çin takvimi erkek diyor.Kızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.
Kıza dair belirtilerim şunlardı;
Çin ve rus takvimi kız dedi
Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu
Kalp atışı 140 üstü idi (143)
Erkeğe dair belirtilerim ise şunlardı;
Ayaklarım ilk iki ay çok üşüdü
Duygusal değildim hiç
Göbekte tüylenme çok oldu
Yüzümde sivilce hiçbir şey çıkmadı
Bulantı kusma hiç olmadı
Ayrıca yüzük testi de erkek dedi
neticede bebeğim erkekmiş, ye tatlıyı doğur hakkıyı, soldaki kız olur, çin takvimi vs hepsi yalanmış
Hepimizin bebeği sağlıkla hayırla dünyaya gelir inşallah
Sizde cinsiyet nedir, belirtiler neydi ☺
Icinden ne geciyorÇin takvimi erkek diyor.
Ayaklarım hiç üşümüyor.
Tatlı ya da ekşiye dair herhangi bir baskın isteğim yok. Bazen tatlı bazen tuzlu bazen ekşi şeyler istiyor canım.
Ağrı her iki tarafta da oluyor.
Bulantım yok.
Hep uyku ve halsizlik halim var.
Yüzük falımda kız çıktı.
Ben nasıl anlayacağım şimdi
Rüyamda kız bebek gördüm diye kız geçiyor. Ama eşim de erkek bebek gördü rüyasında.Icinden ne geciyor
benim esimde iki cocuk gormus biri kizmis biri erkekRüyamda kız bebek gördüm diye kız geçiyor. Ama eşim de erkek bebek gördü rüyasında.
Bizim kafalar çok karışık ben bu durumun içinden çıkamayacağım
İkiz olma ihtimali var mı?benim esimde iki cocuk gormus biri kizmis biri erkek2hafta sonra belli olucak insallah
Yok canim ruyasi soyle kiz olan 3 yaslarinda erkek olan daha 5 6 aylik oda belki iki cocugumuz olur diyip yorumladi genelde erkeklerin cocuklarla alakali gordugu ruyalar cikiyor benim bununla ilgili 2 tanik oldugum olay var birincisi buyuk ablam erkek bebek bekliyordu doguma yakin zamanlarda da enistem ruyasinda hep erkek bebegin kiza donustugunu gordugunu soylerdi bizde ruya diyip geciyoduk sonra ablam malesef ölü dogum yapti 1bucuk yil sonra tekrar hamile kaldi kızı oldu. Digeri ise kucuk ablam hamileyken esi kendisinin kopyasi bir erkek bebek goruyor sonra bunu anlatiyor falan cocuk ayni benim yuzumun kopyasi diyodu bebek dogdu cidden erkek ve enistemin ikizi gibi sanki ablam kocasını dogurmus oyle soyliyim o yuzden erkeklerin bebekle alakali ruyalarindan hep etkilenirimİkiz olma ihtimali var mı?
Yerim açtigin konuyu da seni deKızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.
Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu
Duygusal değildim hiç
Bulantı kusma hiç olmadı
neticede bebeğim erkekmiş, ye tatlıyı doğur hakkıyı, soldaki kız olur, çin takvimi vs hepsi yalanmış
MaşAllah sağlıkla kucağına al insAllah oğlunu canım bende şimdiden merak ediyorum cinsiyetiKızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.
Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu
Duygusal değildim hiç
Bulantı kusma hiç olmadı
Ye bizi öp biziiYerim açtigin konuyu da seni deben erkek doğurdum ne bulantı ne kusma olmadan dümdüz bir hamilelik geçirdim. Basım bile donmedi. Sadece hava yastığı gibi sistim gaz sancılarım çok oluyordu bilmiyorum alakası var mı
Benim de kafam karıştı şimdiÇin takvimi erkek diyor.
Ayaklarım hiç üşümüyor.
Tatlı ya da ekşiye dair herhangi bir baskın isteğim yok. Bazen tatlı bazen tuzlu bazen ekşi şeyler istiyor canım.
Ağrı her iki tarafta da oluyor.
Bulantım yok.
Hep uyku ve halsizlik halim var.
Yüzük falımda kız çıktı.
Ben nasıl anlayacağım şimdi
AhahhahaYe bizi öp bizii ♥♥
Gazman’a dönüştüm sen ne diyorsun choco eşim diyor hamileliğini gazınla hatırlicam
Ayy çok etkilendim kuzum yaYok canim ruyasi soyle kiz olan 3 yaslarinda erkek olan daha 5 6 aylik oda belki iki cocugumuz olur diyip yorumladi genelde erkeklerin cocuklarla alakali gordugu ruyalar cikiyor benim bununla ilgili 2 tanik oldugum olay var birincisi buyuk ablam erkek bebek bekliyordu doguma yakin zamanlarda da enistem ruyasinda hep erkek bebegin kiza donustugunu gordugunu soylerdi bizde ruya diyip geciyoduk sonra ablam malesef ölü dogum yapti 1bucuk yil sonra tekrar hamile kaldi kızı oldu. Digeri ise kucuk ablam hamileyken esi kendisinin kopyasi bir erkek bebek goruyor sonra bunu anlatiyor falan cocuk ayni benim yuzumun kopyasi diyodu bebek dogdu cidden erkek ve enistemin ikizi gibi sanki ablam kocasını dogurmus oyle soyliyim o yuzden erkeklerin bebekle alakali ruyalarindan hep etkilenirim
Hamilelik eşittir abuk sabuk rüyalar görmek bence. İçine düşen kurtlara kuruntu da diyebiliriz :)) iyi düşünmeye çalışalım. Ben de rüyamda ikizlere hamileymişim biri beyaz biri zenciymişİçime biraz kurt düşüyor açıkçası sanki birşey olacak gibi hissedip korkuyorum.