- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Kızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.
Kıza dair belirtilerim şunlardı;
Çin ve rus takvimi kız dedi
Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu
Kalp atışı 140 üstü idi (143)
Erkeğe dair belirtilerim ise şunlardı;
Ayaklarım ilk iki ay çok üşüdü
Duygusal değildim hiç
Göbekte tüylenme çok oldu
Yüzümde sivilce hiçbir şey çıkmadı
Bulantı kusma hiç olmadı
Ayrıca yüzük testi de erkek dedi
neticede bebeğim erkekmiş, ye tatlıyı doğur hakkıyı, soldaki kız olur, çin takvimi vs hepsi yalanmış
Hepimizin bebeği sağlıkla hayırla dünyaya gelir inşallah
Çevremde tutmayan yokAyy bu yüzük testi hep doğru mu çıkıyo acaba
Çevremde tutmayan yokiki kişide süpriz bi sonuç çıkardı onlarınki de gerçekleşirse inancım %100’e tamamlanacak
Yuzuk testini nasil yapicam☺
Çevremde tutmayan yokiki kişide süpriz bi sonuç çıkardı onlarınki de gerçekleşirse inancım %100’e tamamlanacak
Oğluma hamileyken kıl yumağına döndüm duygusallık tavandı 8 ay kustum :) bence hamilelik kişiye özel. Hayırla doğsun minik adamKızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.
Kıza dair belirtilerim şunlardı;
Çin ve rus takvimi kız dedi
Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu
Kalp atışı 140 üstü idi (143)
Erkeğe dair belirtilerim ise şunlardı;
Ayaklarım ilk iki ay çok üşüdü
Duygusal değildim hiç
Göbekte tüylenme çok oldu
Yüzümde sivilce hiçbir şey çıkmadı
Bulantı kusma hiç olmadı
Ayrıca yüzük testi de erkek dedi
neticede bebeğim erkekmiş, ye tatlıyı doğur hakkıyı, soldaki kız olur, çin takvimi vs hepsi yalanmış
Hepimizin bebeği sağlıkla hayırla dünyaya gelir inşallah
Sizde cinsiyet nedir, belirtiler neydi ☺
Çok doğru, belki sivri karın istisnalar harici doğrudur. Onda da zaten karın sivrilene kadar ultrasonda belli oluyor bile :) çok teşekkür ederim hayırlı olsun evlatlarımızOğluma hamileyken kıl yumağına döndüm duygusallık tavandı 8 ay kustum :) bence hamilelik kişiye özel. Hayırla doğsun minik adam ♥
Çok teşekkür ederim bilmukabeleİki oğlumda da eksi yiye yiye bı hal.oldum
Ama Ayşe'yi değil hakkiyi çıkardım
Yüzük testi de bunda kız çıkıyor ama bakalım ne olacağı henüz belli değil
Sağlıkla kucağına al cnm
Ayrıntılı ultrasonu bekliyormÇok teşekkür ederim bilmukabele
senin belirtiler kız gibi bunda, doğuma kadar göstermeyip doğumda hop erkek olursa baya şakacı bi çocuk olacak
Evet bir süre sonra cozutuyor. Ben ilkini baz alıyorumBen yüzük testini yaptığımda her seferinde farklı bir şey çıkıyor ama :))
Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:yüzük testi ney yav banada diyin hele
Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:
- Anne adayı sırt üstü yatırılır.
- Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır.
- Yüzüğün sallanışına bakılır.
- Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır.
- Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.
Alıntı
Amin inşallah benim oğlum o tezi de çürüttü hep yan yattı doğumda bile yandı karnım sivri olmadı :) çok güzel birşey hamilelik tadını çıkarımÇok doğru, belki sivri karın istisnalar harici doğrudur. Onda da zaten karın sivrilene kadar ultrasonda belli oluyor bile :) çok teşekkür ederim hayırlı olsun evlatlarımız
YüZük testi nasıl oluyoİki oğlumda da eksi yiye yiye bı hal.oldum
Ama Ayşe'yi değil hakkiyi çıkardım
Yüzük testi de bunda kız çıkıyor ama bakalım ne olacağı henüz belli değil
Sağlıkla kucağına al cnm