Bebeğimin cinsiyeti ve belirtilerim :)

Ayy çok etkilendim kuzum ya :110:
Bende biraz tuhaf rüyalar gördüm.
Bir kez rüyamda üstümde pembe pijama varken kapalı bir bayan yanıma gelip dua okuyup bir pembe pijama daha verdi hemde aynısından. Rüyamda bende varken neden bir tane daha verdi ki diye düşündüm.
Başka bir gün rüyamda birisi yanıma gelip elimde mandalina varken bir mandalina daha hediye verip bir kız ismi söyledi adı bu isim olsun dedi.
Başka bir gün rüyamda doğum yaptım bebeği mavi battaniyeye sardılar erkek dediler yanlışınız var bebeğin ismini ben kız görmüştüm dedim. Bir baktık kız bebekmiş. Hemen pembe battaniyeye sardılar.
Herhalde ikiz olacak diye yorumlamıştım ama tek kese ve tek bebek görünüyor.
İçime biraz kurt düşüyor açıkçası sanki birşey olacak gibi hissedip korkuyorum. :110:
Bence annelerin gordugu merak ve bilinc alti bende erkek hissediyorum diye ilk haftalarda ruyamda topac gibi erkek bebek gormustum bide erken dogurmusum ruyamda cunku benim erken dogurma korkum var daha sonrada kiz gormeye basladim yani bence bilincaltimizdan dolayi oyle seyler goruyoruz

Kızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.

Kıza dair belirtilerim şunlardı;
Çin ve rus takvimi kız dedi
Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu
Kalp atışı 140 üstü idi (143)

Erkeğe dair belirtilerim ise şunlardı;
Ayaklarım ilk iki ay çok üşüdü
Duygusal değildim hiç
Göbekte tüylenme çok oldu
Yüzümde sivilce hiçbir şey çıkmadı
Bulantı kusma hiç olmadı
Ayrıca yüzük testi de erkek dedi 😬

neticede bebeğim erkekmiş, ye tatlıyı doğur hakkıyı, soldaki kız olur, çin takvimi vs hepsi yalanmış 😁
Hepimizin bebeği sağlıkla hayırla dünyaya gelir inşallah 💘💘

Sizde cinsiyet nedir, belirtiler neydi ☺
Yuzuk testi banada erkek dedi ve dogru cikti cok olagan disi bisey yaptim pisman oldum tovbe ettim burdada bisey okumustum bunu her yere yazdim ama benim gibi merakli cok var biliyorum son adet tarihi degil hamile kalinan ay +yas=cikan sonuc -9 cift cikarsa kiz tek cikarsa erkek bende eltilerimde ablalarimda hep dogru cikti

Yuzuk testi banada erkek dedi ve dogru cikti cok olagan disi bisey yaptim pisman oldum tovbe ettim burdada bisey okumustum bunu her yere yazdim ama benim gibi merakli cok var biliyorum son adet tarihi degil hamile kalinan ay +yas=cikan sonuc -9 cift cikarsa kiz tek cikarsa erkek bende eltilerimde ablalarimda hep dogru cikti
Evet Mayıs anneleri grubunda da bu formülü gördüm ama benim hamile kaldığım yaş da arada 26/27 emin olamıyorum. Hamile kaldığım ay da Ağustos/Eylül hangisi bilmiyorum 😁 hesaplayamadım ben.

Hamilelik eşittir abuk sabuk rüyalar görmek bence. İçine düşen kurtlara kuruntu da diyebiliriz :)) iyi düşünmeye çalışalım. Ben de rüyamda ikizlere hamileymişim biri beyaz biri zenciymiş 😁 rüyamda şaşırıyorum aa atalarımızda siyah da varmış diyorum 😁
Koptum :KK70:
Gerçekten aklımız tamamen bebekte olduğu için rüyalarımız da ona göre bir tuhaf oluyor..
Allahım hayırla sağlıkla kucağa almayı nasip etsin 🙏🏻
Bence annelerin gordugu merak ve bilinc alti bende erkek hissediyorum diye ilk haftalarda ruyamda topac gibi erkek bebek gormustum bide erken dogurmusum ruyamda cunku benim erken dogurma korkum var daha sonrada kiz gormeye basladim yani bence bilincaltimizdan dolayi oyle seyler goruyoruz
Aynen öyle kuzum..
Bilinçaltımız çok etkileniyor.
İnşallahhhh hayırla sağlıkla kucağa alalım :dua:

Evet Mayıs anneleri grubunda da bu formülü gördüm ama benim hamile kaldığım yaş da arada 26/27 emin olamıyorum. Hamile kaldığım ay da Ağustos/Eylül hangisi bilmiyorum 😁 hesaplayamadım ben.
Son adet tarihiniz ve yasinizi yazin bakalim sizdede dogrumu

Gostermedi canim ama kemik yapisi cok inceymis doktor kiza benziyor o yuzden ama organini gormeden yuzde yuz kiz diyemem dedi 2hafta sonra ak koyun kara koyun belli olucak 😀
Sansa bak ya devlet hastanesine pek guvenme derim eger gidiyosan ben kizimda devlette erkek oldugunu soylediler ozele gittim kiz oldugunu soylediler oglumdada devlet kiza benziyo dedi ozelde erkek oldugunu ogrendim hamile kaldigin ayi ve yasini yazarmisin

Sansa bak ya devlet hastanesine pek guvenme derim eger gidiyosan ben kizimda devlette erkek oldugunu soylediler ozele gittim kiz oldugunu soylediler oglumdada devlet kiza benziyo dedi ozelde erkek oldugunu ogrendim hamile kaldigin ayi ve yasini yazarmisin
Ozele gidiyorum canim 26 yasindayim Agustos ayinda hamile kaldim

X