Bebeğimin cinsiyeti ve belirtilerim :)

Bence annelerin gordugu merak ve bilinc alti bende erkek hissediyorum diye ilk haftalarda ruyamda topac gibi erkek bebek gormustum bide erken dogurmusum ruyamda cunku benim erken dogurma korkum var daha sonrada kiz gormeye basladim yani bence bilincaltimizdan dolayi oyle seyler goruyoruz

Yuzuk testi banada erkek dedi ve dogru cikti cok olagan disi bisey yaptim pisman oldum tovbe ettim burdada bisey okumustum bunu her yere yazdim ama benim gibi merakli cok var biliyorum son adet tarihi degil hamile kalinan ay +yas=cikan sonuc -9 cift cikarsa kiz tek cikarsa erkek bende eltilerimde ablalarimda hep dogru cikti

Evet Mayıs anneleri grubunda da bu formülü gördüm ama benim hamile kaldığım yaş da arada 26/27 emin olamıyorum. Hamile kaldığım ay da Ağustos/Eylül hangisi bilmiyorum hesaplayamadım ben.

Koptum
Gerçekten aklımız tamamen bebekte olduğu için rüyalarımız da ona göre bir tuhaf oluyor..
Allahım hayırla sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Aynen öyle kuzum..
Bilinçaltımız çok etkileniyor.
İnşallahhhh hayırla sağlıkla kucağa alalım

Evet Mayıs anneleri grubunda da bu formülü gördüm ama benim hamile kaldığım yaş da arada 26/27 emin olamıyorum. Hamile kaldığım ay da Ağustos/Eylül hangisi bilmiyorum hesaplayamadım ben.
Son adet tarihiniz ve yasinizi yazin bakalim sizdede dogrumu

Gostermedi canim ama kemik yapisi cok inceymis doktor kiza benziyor o yuzden ama organini gormeden yuzde yuz kiz diyemem dedi 2hafta sonra ak koyun kara koyun belli olucak
Sansa bak ya devlet hastanesine pek guvenme derim eger gidiyosan ben kizimda devlette erkek oldugunu soylediler ozele gittim kiz oldugunu soylediler oglumdada devlet kiza benziyo dedi ozelde erkek oldugunu ogrendim hamile kaldigin ayi ve yasini yazarmisin

Ozele gidiyorum canim 26 yasindayim Agustos ayinda hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…