Bebeğimin cinsiyeti ve belirtilerim :)

Mrb arkadaşlar benim iki kızım var 🙏 bir de küçük adam için çalıştık bakalım allah nasip ederse💙 bat20 beklemedeyim..daha yolun başı yani..iki kızım da da çok fazla tatlı yedim gaz hiç olmadı hamileligimde ikisinde de karnım sivriydi herkes erkek dedi hatta😂 birinde 9 ikincisinde 11 kilo aldım çikolata bol bol kalmadan önce asidik ortam saglicaksiniz mantar tedavisi goruyordum büyük kızım da sirkeli bölgesel dus yaptım o yüzden. En az 6 ay kustum ikisinde de🙈 sebze çok severim ey az yerim ..esim de oyle ikimzde hareketliyiz .spor yapin mimkunse o donem kiz istiyorsaniz.ve sık iliski yumurtlama takibine gerek yok bence. ama şimdi 3 aylık diyette 5 kuzu yedim sanirim🙈😂😂 erkek istediğimz için.. yardımcı olmak adına yazdim..umarim gonlunizdeki kucaginizda olur en yakın zamanda 🙏💜👍

Benimde icimden erkek oldugu geciyodu ama doktor kemik yapisina gore kiz dedi ama gostermedigi icin tahminde bulundu 😁 acaba boyle olup bebegin cinsiyeti baska cikan oldumu 😁

Benimde icimden erkek oldugu geciyodu ama doktor kemik yapisina gore kiz dedi ama gostermedigi icin tahminde bulundu 😁 acaba boyle olup bebegin cinsiyeti baska cikan oldumu 😁
Benim hislerim erkek diyordu hatta öyle ki kız olursa 6’ncı hislerimi kaldırıp çöpe atacaktım. Doktor erkek diyince şaşırmadım bu sebeple. Bakalım sende hisler mi doğru çıkacak doktor mu 😄 gerçi kemik yapısına göre cinsiyet söyleyen doktor ilk kez duydum

Benim hislerim erkek diyordu hatta öyle ki kız olursa 6’ncı hislerimi kaldırıp çöpe atacaktım. Doktor erkek diyince şaşırmadım bu sebeple. Bakalım sende hisler mi doğru çıkacak doktor mu 😄 gerçi kemik yapısına göre cinsiyet söyleyen doktor ilk kez duydum
Tabiki hissetmek önemli ama doktorum ilk kızım da kemik yapısına göre 14 .haftadakız demişti.. ikinci kızım da hiç göstermedi kendini 😊 bazıları kemikten omurilikten daha doğrusu değerlendiriyor..insallah sağlık la alırsın kucağına sende soran arkadaş ta💙 sen erkek için belli bir farklılık plan yapmismiydin..

Tabiki hissetmek önemli ama doktorum ilk kızım da kemik yapısına göre 14 .haftadakız demişti.. ikinci kızım da hiç göstermedi kendini 😊 bazıları kemikten omurilikten daha doğrusu değerlendiriyor..insallah sağlık la alırsın kucağına sende soran arkadaş ta💙 sen erkek için belli bir farklılık plan yapmismiydin..
Amin teşekkürler.
Yok benim ilk bebeğim bu kız ya da erkek fark etmiyordu ☺️ Ama bir kızım olsa erkek isterdim, ya da oğlum olsa kızım olsun isterdim doğal olarak.

Kızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.

Kıza dair belirtilerim şunlardı;
Çin ve rus takvimi kız dedi
Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu
Kalp atışı 140 üstü idi (143)

Erkeğe dair belirtilerim ise şunlardı;
Ayaklarım ilk iki ay çok üşüdü
Duygusal değildim hiç
Göbekte tüylenme çok oldu
Yüzümde sivilce hiçbir şey çıkmadı
Bulantı kusma hiç olmadı
Ayrıca yüzük testi de erkek dedi 😬

neticede bebeğim erkekmiş, ye tatlıyı doğur hakkıyı, soldaki kız olur, çin takvimi vs hepsi yalanmış 😁
Hepimizin bebeği sağlıkla hayırla dünyaya gelir inşallah 💘💘

Sizde cinsiyet nedir, belirtiler neydi ☺
Çin takvimi erkek diyor.
Ayaklarım hiç üşümüyor.
Tatlı ya da ekşiye dair herhangi bir baskın isteğim yok. Bazen tatlı bazen tuzlu bazen ekşi şeyler istiyor canım.
Ağrı her iki tarafta da oluyor.
Bulantım yok.
Hep uyku ve halsizlik halim var.
Yüzük falımda kız çıktı.
Ben nasıl anlayacağım şimdi :KK70:

Çin takvimi erkek diyor.
Ayaklarım hiç üşümüyor.
Tatlı ya da ekşiye dair herhangi bir baskın isteğim yok. Bazen tatlı bazen tuzlu bazen ekşi şeyler istiyor canım.
Bulantım yok.
Yüzük falımda kız çıktı.
Icinden ne geciyor 😀

İkiz olma ihtimali var mı?
Yok canim ruyasi soyle kiz olan 3 yaslarinda erkek olan daha 5 6 aylik oda belki iki cocugumuz olur diyip yorumladi genelde erkeklerin cocuklarla alakali gordugu ruyalar cikiyor benim bununla ilgili 2 tanik oldugum olay var birincisi buyuk ablam erkek bebek bekliyordu doguma yakin zamanlarda da enistem ruyasinda hep erkek bebegin kiza donustugunu gordugunu soylerdi bizde ruya diyip geciyoduk sonra ablam malesef ölü dogum yapti 1bucuk yil sonra tekrar hamile kaldi kızı oldu. Digeri ise kucuk ablam hamileyken esi kendisinin kopyasi bir erkek bebek goruyor sonra bunu anlatiyor falan cocuk ayni benim yuzumun kopyasi diyodu bebek dogdu cidden erkek ve enistemin ikizi gibi sanki ablam kocasını dogurmus oyle soyliyim o yuzden erkeklerin bebekle alakali ruyalarindan hep etkilenirim

Kızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim.

Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu

Duygusal değildim hiç
Bulantı kusma hiç olmadı

neticede bebeğim erkekmiş, ye tatlıyı doğur hakkıyı, soldaki kız olur, çin takvimi vs hepsi yalanmış 😁

Yerim açtigin konuyu da seni de 🤩🥰😍 ben erkek doğurdum ne bulantı ne kusma olmadan dümdüz bir hamilelik geçirdim. Basım bile donmedi. Sadece hava yastığı gibi sistim 😅 gaz sancılarım çok oluyordu bilmiyorum alakası var mı 😂😂

Ekşi aşerdim
Sol kasıkta ağrım oldu

Duygusal değildim hiç
Bulantı kusma hiç olmadı

MaşAllah sağlıkla kucağına al insAllah oğlunu canım bende şimdiden merak ediyorum cinsiyeti 🤩❣️🙈 yediklerime bakarsak ben ne ekşi ne tatlı yiyorum şimdilik :KK70:

Yerim açtigin konuyu da seni de 🤩🥰😍 ben erkek doğurdum ne bulantı ne kusma olmadan dümdüz bir hamilelik geçirdim. Basım bile donmedi. Sadece hava yastığı gibi sistim 😅 gaz sancılarım çok oluyordu bilmiyorum alakası var mı 😂😂
Ye bizi öp bizii ♥️♥️
Gazman’a dönüştüm sen ne diyorsun choco eşim diyor hamileliğini gazınla hatırlicam 😁😁😪

Çin takvimi erkek diyor.
Ayaklarım hiç üşümüyor.
Bulantım yok.
Yüzük falımda kız çıktı.
Benim de kafam karıştı şimdi 😆 ben oyumu yüzük testinden yana kullanıyorum 😁

Ye bizi öp bizii ♥♥
Gazman’a dönüştüm sen ne diyorsun choco eşim diyor hamileliğini gazınla hatırlicam 😁😁😪
Ahahhaha 😂😂 böyle hatirlandigini bilmek ne kadar duygu doldum şuan 🥺😂😅 o gaz orada sıkışırdi beni de fena sancı tutardı. Eşim başımda gazlardi beni "hadi choco hadi choco şimdi çıkacak hadi bakalım" 😂

Yok canim ruyasi soyle kiz olan 3 yaslarinda erkek olan daha 5 6 aylik oda belki iki cocugumuz olur diyip yorumladi genelde erkeklerin cocuklarla alakali gordugu ruyalar cikiyor benim bununla ilgili 2 tanik oldugum olay var birincisi buyuk ablam erkek bebek bekliyordu doguma yakin zamanlarda da enistem ruyasinda hep erkek bebegin kiza donustugunu gordugunu soylerdi bizde ruya diyip geciyoduk sonra ablam malesef ölü dogum yapti 1bucuk yil sonra tekrar hamile kaldi kızı oldu. Digeri ise kucuk ablam hamileyken esi kendisinin kopyasi bir erkek bebek goruyor sonra bunu anlatiyor falan cocuk ayni benim yuzumun kopyasi diyodu bebek dogdu cidden erkek ve enistemin ikizi gibi sanki ablam kocasını dogurmus oyle soyliyim o yuzden erkeklerin bebekle alakali ruyalarindan hep etkilenirim
Ayy çok etkilendim kuzum ya :110:
Bende biraz tuhaf rüyalar gördüm.
Bir kez rüyamda üstümde pembe pijama varken kapalı bir bayan yanıma gelip dua okuyup bir pembe pijama daha verdi hemde aynısından. Rüyamda bende varken neden bir tane daha verdi ki diye düşündüm.
Başka bir gün rüyamda birisi yanıma gelip elimde mandalina varken bir mandalina daha hediye verip bir kız ismi söyledi adı bu isim olsun dedi.
Başka bir gün rüyamda doğum yaptım bebeği mavi battaniyeye sardılar erkek dediler yanlışınız var bebeğin ismini ben kız görmüştüm dedim. Bir baktık kız bebekmiş. Hemen pembe battaniyeye sardılar.
Herhalde ikiz olacak diye yorumlamıştım ama tek kese ve tek bebek görünüyor.
İçime biraz kurt düşüyor açıkçası sanki birşey olacak gibi hissedip korkuyorum. :110:

İçime biraz kurt düşüyor açıkçası sanki birşey olacak gibi hissedip korkuyorum. :110:
Hamilelik eşittir abuk sabuk rüyalar görmek bence. İçine düşen kurtlara kuruntu da diyebiliriz :)) iyi düşünmeye çalışalım. Ben de rüyamda ikizlere hamileymişim biri beyaz biri zenciymiş 😁 rüyamda şaşırıyorum aa atalarımızda siyah da varmış diyorum 😁

X