Bebegimin burnu kemerli

Kafaya takılacak en son şey inş saglikla kucaginiza alirsiniz bnmde burnum kemerliydi karadeniz burnu gibi ameliyat oldum simdi hamileyim burnu bana benzerse kemerli olacak ama yeter ki sağlıkla doğsun inş gerisi hic önemli degil

Bir de ya yanlış bir şey yaparsanız, ya istemeden zarar verirseniz, asıl sorun bu. Ve eğer çocuğun kemerli burnunu dert edip ona yansıtırsanız çocuk yoktan yere kendi burnunu sevmeyecek. Karadeniz insanına yakışıyor ve ben de yakıştırıyorum.

Kendi ileride sevmezse ve burnunu yaptırmak isterse kendi bilir ama anne olarak sizin kendisini sevmesini öğretmeniz lazım.

Ben ileride anne olursam kızıma güzelsin değil ''Akıllısın'' diyeceğim.

Bebeğinin kulakları kepçe diye,bandanayla sarıp düzelmesini bekleyen duymuştum ama kemerli burnu sıkarak düzeltebileceğine inanan bir hemşire ilk kez duyuyorum. Bir yaşıma daha girdim.
Yapmayın Allah aşkına,öyle birşey olabilir mi yani,o kadar kolaymı? Bu şekilde müdahalelerle sonuç alınsa kepçe kulaklı,kemerli burunlu insan kalmazdı bu dünyada.
Lütfen sağlıklı,tüm uzuvları yerinde dünyaya geldiğine şükredin.

Keşke birileri de benim burnumu kurcalasaydi ya küçükken elinle kaldır sürekli kalkik olur derlerdi bize de.

Sakın yapmayın Allah korusun, sağlık sorunu oluşabilir. El kadar bebek...

Allah sağlık vermiş, kucağına almışsın sağ salim. Bence şükret.

Çocuğun burnu ergenlikten sonrasına kadar sürekli değişip duracak, mudahale etmeyin. Eğer ileride burnu rahatsız edici bir görüntüye sahip olursa ameliyat olur.

Ben onun burnunu yerim canım daha çok küçük,kkıkırdak daha onun burnu elinle bastirmadan sekillendirirsen düzelir ebe annem var öyle yaparlarmis ve sonuç alinirmis

Sana burnunu sık diyen hemşire, önerilerini de burnuyla birlikte münasip yerine soksun affedersin. Evladına bakınca görmen gereken tek şey mucizen, bir sağlık sorunu yoksa. Şu dert ettiğin şeye inanasım gelmiyor ya. Öff... Vallahi ağlayasım geldi, içim şişti.

böyle bir şeyi ilk defa duydum burnunu sık bimem ne sakın ha derim Allah korusun çok ciddi problemlere yol açabilir.Sağlıklı olmasına şükür edin ileride kendi görünüşünü kendi değerlendirsin yetişkinlik döneminde beğenmezse düzelttirebilir de şuan küçücük bebek yazık

Çok saçma, yapma, elleme çocuğun burnuna. Büyüdüğü zaman çok rahatsızlık duyarsa estetik olur. Burna takıntılı olmayı da anlamıyorum ben, benim erkek arkadaşımın da burnu biraz kemerli, bi ara çok kötü takmıştı burnuna. Ki ben çok seviyorum onun burnunu ve yüzüne çok yakışıyor. Burun problem olacak bir organ değil bence, olmamalı.

Konu sahibi dogru yazmis. Sıkmak gerek oyle olunca benimde kizimin burnu iriydi şiş gibi. Hafifce bebeyagiyla sıkıyordum hergun simdi 10 aylik oldu minnacik burnu var. Burda azerbaycanda normal bisey bu. Garip nevarki bazilari bukadar sasirdi yaahu

Benim bir arkadaşımın hokka burnu var ve sürekli annem hep burnumu okşarmış ondan minik kaldı derdi. Bana hiç bir zaman mantıklı gelmedi. Genetik diye bir şey var. Benim burnum babamın kopyası mesela annem okşadı diye küçülmez bence. Olduğu gibi kabullenmeniz lazım.
Şu da var her kemerli burun da kötü değildir. Belki çocuğunuz sevebilir. Benim anne tarafım fındık burunlarla dolu ben buna rağmen burnumu hep sevdim hatta yüzüm de uzunca olduğundan minik burun bana hiç yakışmazdı. Şu standart güzellik anlayışı için canınızı sıkmayın bence. Belki burnu çok havalı bir burun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…