- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
Cok boyle gerzekler hic unutmuyorum ben 11 yasindayim kizkardesim yeni dogmustu akrabanin biri kardesinin kirpigini makasla kes kiivrik uzun olsu demistiOlurmu öyle şey ya..yeni doğan bebeğe yapılırmı bu?burnunu sıkmak nedir yani bu nasıl bir cehalet?Gerçi konuyu okuyunca bir tanıdığın bebegininde kulakları kepçe diye hemşire yapistirmasini söylemiş. .
Sevgili anneler bebeklerinizi bu bilinçsiz hemşirelerin verdikleri fikirlerden uzak tutunuz.
Hahaha fikirlere bak ya))valla ne acayip bir milletiz biz..Cok boyle gerzekler hic unutmuyorum ben 11 yasindayim kizkardesim yeni dogmustu akrabanin biri kardesinin kirpigini makasla kes kiivrik uzun olsu demisti
İyi evladinda bundan bilmem kac yil sonra seni allaha havale eder dogru konustuk ya suclu oldukKotu yorum yazanlari allaha havale wdiyorum
Ya elin avrupalisi uzaya cikar bizde boyle sacma sapan isler kovalarizHahaha fikirlere bak ya))valla ne acayip bir milletiz biz..
Dogru diyorsun anne baba iri burunlu o da oyle olacak tabi.Yuh ya harbiden yuh yani. Üzüldüğünüz şeye bak.
Ne bekliyordunuz yani porselen bebek doğurmayı mı? Güzelliğini sevmek için oyuncak diye mi doğurdunuz o çocuğu? Sizin genetiğinizde ne varsa onu alacak elbette.
Sağlıklı sıhhatli olduğuna şükredin.
Neden duzgun burnu olsun istedik diye mi.İyi evladinda bundan bilmem kac yil sonra seni allaha havale eder dogru konustuk ya suclu olduk
Dermansiz dert degil cok sukur sen estetik dusunuyomussun onada yapilir neyse lahusasin bunlari kafana takman normal hassas donemdesinDogru diyorsun anne baba iri burunlu o da oyle olacak tabi.
Ya allah askina b tek sizde mi bu herkesin bu harika degil sonucta oyle olsaydi burun estetigi icat olmazdiNeden duzgun burnu olsun istedik diye mi.
tovbe estagfurullah yaNeden duzgun burnu olsun istedik diye mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?