Bebegimin burnu kemerli

Cok boyle gerzekler hic unutmuyorum ben 11 yasindayim kizkardesim yeni dogmustu akrabanin biri kardesinin kirpigini makasla kes kiivrik uzun olsu demisti

Dogru diyorsun anne baba iri burunlu o da oyle olacak tabi.

İnstagram' da takip ettiğim otizmli bir anne var. Oğlunun her adımı, her kelimesi onun için öyle değerli ki, anne olma duygusundan uzak olan ben bile okurken duygulanıyorum. Kusura bakmayın kimse size yok yere yüklenmedi yazılan her kelimeyi hak ediyorsunuz. O DAHA 18 GÜNLÜK BİR BEBEK YA !!!

Sağlık ocağı hemşiresi gayet bilimsel bir çözüm bulmuş!
Yazık, çok yazık!
Hemşireye de, size de ama en çok bebeğinize..

Bu kadar tıbbın teknolojinin geliştiği dönemde bunu neden sorun ediyorsunuz ki? Burnunu falan sıkmayın, solunum yollarına zarar verirsiniz nefes alamaz sonra çocuk. Sağlıklıca büyütün siz, eğitimini aldırın, mesleğini, parasını kazanacak donanıma eğitime sahip olsun. İlerde genç bi kız olduğu zaman kendisi de sorun ederse estetik operasyon yaptırır olur biter. En mantıklı çözüm bu.

Ayıp denen bi şey var, ne kadar çok yüklenmişsiniz, sadece kafasına taktığı bi konuyu danışmak istemiş, sınırlarımızı bilsek böyle sorunlar çıkmayacak ya.
Anneliğine kadar dil uzatmanın ne manası var ? Abartmayın. Bir iki kişi yüklendi ya hemen herkes yüklenip yerecek.
Biri gelmiş gerzek demiş biri gelmiş sen anneliği haketmiyorsun demiş. Siz bu kanılara şu konudan mı vardınız ?

Ne abartmissiz anneligine kadar sorgulamissiniz bayanı..Ne bicim annesin ne demek kimin haddine bu lafi soylemek dovmus sovmus mu...Ufacik bebeleri cope atan mahluklara soylenecek laflari bu konuda telaffuz edip guldurmeyin insani..Yarım saat sıkmıcak burnunu siler gibi hafif sıkıp bırakacak bazi büyüklerde söyler bunu.. İse yarar mi bilmem ama dert etme şuan annelik ic gudusuyle abartiyorsun...

Son düzenleme:
Burun küçültmeyi duymamıştım ama var böyle yöntemler.Sırtüstü yatan bebeğin yassı kafalı olması gibi.Yan yatarsa kafası düzgün olur mesela.
Bebeğin için endişelenmeni anlıyorum ama burnu yüz orantısıyla beraber değişecektir.Anne baba kemerli burunluysa mucize beklemeyin tabii.Büyüyünce rahatsız olursa estetik yaptırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…