Bebegimin burnu kemerli

Aman allahim bu nedir yahu?
Bende karadenizliyim burnum yamuk felan degil karadenizliligine burnunun sucunu atma bacim.
Allah öyle yaratmis
Bebegin burnunu da sikma kemikleri daha yumusacik vallah böyle birsey cocuk istismari resmen

Hemşire doğru demiş. Yap baya faydasi olur. Ama devaminda da yapmak lazim özellikle ergenlikte. Hatta aparatlar var bununla ilgili buyuyunce ondan da kullandirirsin. Burun kemigi karton gibidir cok kolay sekil alır. Tüm gücüyle yapmayacak heralde gene demediginiz kalmamis ya.

Sıkıp kopartıp atacak böylelikle sorun ortadan kalkacak :)

Cidden kendine bela ariyorsun. Yaziklar olsun. Kadinin biri bebegi kepçe kulak diye öldürmüştü yaya gecidinden atıp. .
Ben inanamiyorum bunlari kafaya taktiginiza. Siz simdi cocuk buyuyunce psikolojisini de bozarsiniz her gun burnun kemerli diyerek.
Yatin kalkin eli ayagi duzgun saglikli diye sukredin. Sakin o salak hemsirenin dedigini de yapmayin. !

İşte bunlar hep çocuğu kolay bulmak. Şıp diye hamile kalabilmenin verdiği ufak şımarıklıklar. Nefret ediyorum bu tür buldumcuklardan. Bebek ya o daha 18 günlük daha 40 ı çıkmamış. Böyle abuk subuk şeylerle oyalanacağınıza oturun 2 dua edin de şükredin bu lütfun size verildiğine. 8 yıldır yana döne bebek arıyorum. 3 kez tüp bebek yaptım. Bi o kadar daha yaparım yeter ki evlat sahibi olabileyim

karakteristık burun havalı oluyor karadenizli burnu. bir de minicik bebegın burnunu sıkmayın sonra soluk alamaz da amelıyat ettırmeye kalkarsanız daha estetıge varmadan, daha cok üzülürsünüz.

Hamileyken saglikli olsun kiz erkek fark etmez deriz simdi burnu numu dert ettin neyse soyle soyleyim buyuk kizim ilk dogdugunda sis ve genis bi burnu vardi iriydi yuzune gore kayinvaldem yanimizdaydi ve surekli burnundan operdi yalap salap eliyle kaldirir oynardi sinir olurdum eti taze ya kuculur diye..bu boyle 1 yasina kadar mincikladi kaldirdi surekli optu saphr supur ve suan 7 yasinda kizim burnu dugme gibi kucucuk nokta kadar kaldi et tazeyken sekil aliyo mesela yeni dogmus bebek hep bir tarafina yatinca nasil kafasinin sekli yamuluyo sekil aliyosa et oyle tazeki..ARTIIIII sekil almasa ne olur kemerli olsa ne olur herkese gore kendi cocugu dunyanin en guzel cocugudur ilerde sorun ederse herseyin cozumu var

Olurmu öyle şey ya..yeni doğan bebeğe yapılırmı bu?burnunu sıkmak nedir yani bu nasıl bir cehalet?Gerçi konuyu okuyunca bir tanıdığın bebegininde kulakları kepçe diye hemşire yapistirmasini söylemiş. .
Sevgili anneler bebeklerinizi bu bilinçsiz hemşirelerin verdikleri fikirlerden uzak tutunuz.

Dogru olabilir belki.Bebegin kikirdak dokusunun sekil almaya yatkin oldugunu dusunuyorum.Bingildaklar bile sonradan sekil aliyor.Surekli sirtistu yatirsaniz yassi kafa oluyor.Var gucuyle sikmayacak zaten denesin..Olmazsa da beterinden korunsun..

Sıkma sakın bebeğin burnunu. Travma yaşatacaksın. Kızdım sana çok. Küçücük bebeğe niye işkence yapacaksın.

Hemsireye degil doktora sorun bu konuyu.

Hem bebeginiz memnun olucak belki de burnundan? Bırakin o karar versin. Istemezse estetik yaptırır ne var bunda yani.

Yuh ya harbiden yuh yani. Üzüldüğünüz şeye bak.

Ne bekliyordunuz yani porselen bebek doğurmayı mı? Güzelliğini sevmek için oyuncak diye mi doğurdunuz o çocuğu? Sizin genetiğinizde ne varsa onu alacak elbette.

Sağlıklı sıhhatli olduğuna şükredin.

Ne kadar yüklenilmiş konu sahibine, evet gereksiz bir üzüntü belki ama kendinde kompleks yaptığı bir şeyi aynı sıkıntıları çekmesin o da diye onda görüp üzülmek de doğal bence...
Eskiler yapar, annem benim burnumun ucunu hep sıkmış ufak ufak çok şekillidir ama kemeri baki hatta kızarım ananesi sürekli burnunu üstünü düzleyen bir arkadaşım vardı estetikli gibi burnu bana niye yapmadın diye

Şaka bir yana, takılmayın buna doktora sorun önce, yanlış bir yönlendirmeye maruz kalmasın çocuğunuz, önemli sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…