Bebegimin burnu kemerli

Kendi komplekslerinizi minik bir candan, hem de kendi canınızdan nasıl çıkarıyorsunuz? Aklım almıyor, kalbim kabullenmiyor...

Çok yumuşak bir şekilde banyodan çıkınca yapabilirsin bence. Sonuçta var gücünle sıkmayacaksın. Masaj gibi

Şu yorumlara bak ya. Hani derler ya ''bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp'' diye. Sizin gibi insanlar olduğu sürece ''öğrenmeye çalışmak'' bile ayıp sayılır oldu artık. İnsanlar aklına takılan bir şeyi sormaya bile çekinir oldular, yargılayacaklar tepki gösterecekler diye. Kadın burda bunu soruyorsa zaten fikir almak için soruyor, yanlış bi durum varsa bilgilenmek için soruyor.

Onun anneliğine laf edeceğinize kendi insanlığınıza dönün bakın siz. Uyarmayın demiyorum, yanlışını söylemeyin demiyorum, ama bu yargılayarak, kalp kırarak, kötü cümleler sarfederek olmaz! Siz daha bu, azıcık insanlığı, kibarlığı, kalp kırmadan konuşmayı dahi öğrenememişsiniz, gelmiş kadını eleştiriyorsunuz, komik. Hangisi daha büyük cahillik tartışılır.

Sıkma işlemini yapma sakın. Burundan beyne direk giden damar ve sinirler var. Bir damarı falan çatlatırsın.
Kemerliyse kemerli ne olmuş? İsterse ileride o da estetik yaptırır dünyanın sonu değil ya.

Allah o cocugu bagislasin.
Ne demek burun begenmemek. Sizin yazinizi cocugu hasta ,vefat etmis, agir hasta olan anneler okumasin.

buarada olur gibi bakan çoğu arkadaş kafayı örnek vermiş.. bebeği sürekli aynı yöne yatırınca o tarafın düzleşmesi dediğiniz gibi bıngıldaktan dolayı. bıngıldak evet sonra kapanır sebebi ise normal doğum esnasında hasar görmesin ve bebeğin beyin gelişimi gerçekleşmeye devam etsin diye.
burun kemiğiyle aynı olay değil . bebeği biri aşağıdan biri yukarıdan çekince o zaman boyu uzar buna göre?

Örnek süper

Sıkmak değil canım masaj yapılır düzgünce hemşire onu demek istemiştir
Eski kadınlar da yaparmış bebeklerine
Burdaki kadınlarda avını bekleyen tilki gibi hemen saydırmışlar kadına
Yazık yani bu kadar da agresif olmayın

O kadar damar organ sac kil tirnak. Mükemmel yaradilis. Sistemin getirdigi güzellik anlayisi yüzünden kemerli burun dert edilsin. Ben cok icten söylüyorum kemerli buruna bayiliyorum.

Yorumlari okumadim. Ben de icimden gecenleri yazdim. Kirilacak mi diye dikkat etmedim acikcasi. Annelik hormonlarim tüm bebekler icin calisiyor sanirim
yazik. Onunla bir kac ay gecirsin o kemerli burunu nasil sever. Tirnagi kirilsa acisi icine işler. Tabiki kimsenin anneligini sorgulamamak lazim. Ama uyurmakta fayda var

aynen eskiden yaparlarmış.

tabi ki vücut şekillenir yavaş yavaş yap hemşire biliyor işi.

afrikalı kadınları görmediniz mi her yıl bir halka takarak boyunları zürafa gibi olabiliyor.

Allah akil fikir versin.
Sakin burnunu sıkma cocugun solunumla ilgili bir problem yasarsa napacaksin?

çok haklısınız.

Kendi komplekslerinizi minik bir candan, hem de kendi canınızdan nasıl çıkarıyorsunuz? Aklım almıyor, kalbim kabullenmiyor...
Ben su andada seviyorum. Burnundan opup duruyorum. Kendi komplex yapsin istemem. Hem olursa dedim estetik derdi de olmaz ameliyat sonucta.

Reactions: s u
Konu sahibi çocuğunun da kendisi gibi burun yüÜnden üzülmesini istemiyor belli ki. El alem olarak biz bu kadar düşünüyorsak kendisinin de çocuğuna zarar verecek bir şey yapacağını düşünmüyorum.

Bizim oralarda da bebeğin burnu güzel olsun diye masaj yapar gibi üstten ve yanlardan bastırırlar, hiç bu yüzden zarar gören çocuk görmedim zira çok bir kuvvet uygulanmıyor, parmağına masaj yaparken nasıl sıkıyorsan burnunu da öyle sıkıyorsun ve sürekli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…