Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir gormuyorum, ne oldu cikarimin elinde mi patladiSen de mi tüp bebek tedavisi görüyorsun?
Keşke birileri de benim burnumu kurcalasaydi yaNe kadar yüklenilmiş konu sahibine, evet gereksiz bir üzüntü belki ama kendinde kompleks yaptığı bir şeyi aynı sıkıntıları çekmesin o da diye onda görüp üzülmek de doğal bence...
Eskiler yapar, annem benim burnumun ucunu hep sıkmış ufak ufak çok şekillidir ama kemeri bakihatta kızarım ananesi sürekli burnunu üstünü düzleyen bir arkadaşım vardı estetikli gibi burnu bana niye yapmadın diye
Şaka bir yana, takılmayın buna doktora sorun önce, yanlış bir yönlendirmeye maruz kalmasın çocuğunuz, önemli sonuçta...
Ben yaptım kalkık olmadığı gibi üstünde çizgi şeklinde iz oluştu boşver yalan oKeşke birileri de benim burnumu kurcalasaydi yaküçükken elinle kaldır sürekli kalkik olur derlerdi bize de.
![]()
Hayir gormuyorum, ne oldu cikarimin elinde mi patladi![]()
Ben benimkini yogurucam, gamze yapmayi planliyorumKeşke birileri de benim burnumu kurcalasaydi yaküçükken elinle kaldır sürekli kalkik olur derlerdi bize de.
![]()