bebeğimin 2 gündür çok kötü

Geçmiş olsun.
Bence çocuk sizin stresinizi alıyordur ya, gerilmistir ne oldu diye.
Bir de hastane, emar ,tomogrofi, bilmemne,makinalar, iğneler, ağlayan anne,panik baba...
bizim için bile zorken çocuk nasıl hemen kendine gelsin ki. Üstelik diş çıkarma dönemindeymis, üstüne bir de bu stres de eklenmiş. Onu rahatlaması gereken, "her şey yolunda" hissini vermesi gereken anne/baba
da bir sorun var gibi diken üstünde. Çocuk stresini atamamistir.

Benim kedim de veterinere gittiğinde o kadar geriliyor ki, özellikle kutuda sokaga cikmaktan. gece pis kum kutusunun üstünde uyuyor, psikolojisi bozulduğundan.

inş zamanla bende sizin gibi olabilirim ben çalıştığım için çocuğumla akşamları görüyorum tanıyamıyorum ne yapar nasıl davranmam gerek
Yürümesi ya da emeklemesi, önceden söylediği kelimeleri tekrarlaması, oyuncaklarına uzanması, bir nesneyi göz ile sağa sola takibi, iki eli havada eşit süre tutabilmesi yani denge kurabilmesi gibi şeylere bakılıyor düşmelerde.
Kusma, baygınlık, gözlerinin solması, uykulu hal, düşmesine rağmen kızarıklık şişme görmemek ve çocuğun kafa arkası ense darbeleri çok önemlidir, diğer düşmelerde bunları takip et ama ense arka darbelerinde mutlaka getirmelisin diye bir doktor açıklamıştı.
Siz de bakan kişiye bu tür şeyleri öğretebilir, herhangi bir durumda yüksek dikkatle izlemesini söyleyebilirsiniz.

çok haklısınız bnm stresimi aldı kesin ve cumartesi ve pazar 2 kez hastaneye gidince iyice korktu.

bizimki yan düştü kolunun üstünden kafası daha az çarptı dediklerinizi doktor bakarken izledi oradan az buçuk öğrendim.

Geçmiş olsun öncelikle. Endişenizi anlıyorum. Düşmeyle alakalı olsa Allah korusun şimdiye kadar çoktan çıkardı.
Okurken ben de kesin diş çıkarıyor yavru dedim ki devamında doktorunuzun teşhisini de okudum.

19 aylık oğlumun ilk 12 dişi çıkana kadar huzursuzluktan ve besin reddi harici bir belirti yaşamadım. Ama şu an ilk azıları çıkarıyor. Bugün 6. gün, ateşi 38 civarı, düne kadar kucağımdan inmiyordu. Sadece emzirmemi istiyor. Yemiyor, içmiyor. - Ki gerçekten dudaklarını mühürlüyor artık ne kadar ağrısı varsa kuzumun.- Sadece emziği için de ishal. Gözle görünür şekilde zayıfladı da. Ama bugünler de geçecek diyorum, ağrısını unutsun diye oyunlar oynatıyoruz. Ben de haftanın 3 günü öğlene kadar ofiste, kalan günlerde evden çalışıyorum. Bu süreçte tamamen uzaktan çalıştım. Varsa böyle bir imkanınız değerlendirim derim.

Bebekten bebeğe, dişten dişe farkediyormuş tecrübeyle anladım ben de.

Azıcık sabredin, keyfi yakında yerine gelecek diye umuyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Hala atesi düsmediyse buzağılarını nemli havlulara sarın, Cok Iyi gelcek Cok gecmis olsun

Butun testler temiz cikmis ve dusmenin uzerinden 2 gun gecmis. Su anki kusmasi, ishali ve hafif atesi dis kaynakli bence. Dusmeyle alakasi yok. Simdiye kadar cikardigi dislerinde ayni sorunu yasamamis olabilirsiniz ama butun disler ayni zorlukta cikmiyor. Azi disler cok cok zorlamisti bizi mesela. O yuzden panik yapmayın. Çocuğunuzun atesi yok, 38,5 olmadan mudahale etmeyin. Cikarsa calpol verirsiniz. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…