- 29 Nisan 2015
- 26.563
- 91.284
- 598
Onları aileme hiç anlatmadım ki
anlat!! onlara anlatmasan da sen bilmiyo musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onları aileme hiç anlatmadım ki
kızım olmadan yaşayamam ama kızım beni dayak yerken görürken veya kızım dayak yerken yaşarım.
Böyle bir adamın bı hatası daha seni öldürmek bile olabilir ama bunu göze alabiliyormusunuz????
Seni kucağında İKİNİZİN bebeği varken tekme tokat döven herşeyi yapar ama
Bi hatasını daha bekliyorum
anlat!! onlara anlatmasan da sen bilmiyo musun?
dünyaya olan tüm sinirimi şu kadından alabilirim valla. bu ne aymazlık ya. bi hata diyor hala. çocuğu alsın balkondan atsın görürüm ikinci hatayı beklemeyi ben. ikinci diyo bi de önceki konularda milyonlarca hata var, ikinciyi bekliyomuş hanfendi.
Bi dahaki hatasını sen kendi hayatınla ödersen ne yapacaksın peki?
Size daha çocuk yaşta kazık kadar adamla evlendiren babanız mı sahip çıkacak ?
Hiç sanmıyorum.
Bu mesajı konuyu ilk açtığında yazmıştım.Sadece zaman, ve bir hata daha. Babam'a anlattım durumu "Kızım çocuk var, bi hatasını daha gör, seni alıp geleceğim. Ama şimdi ilk hatasında biraz tavrını koy" dedi
sen koca olmadan yaşayamayangillerdensin bence.Allah korusun, ben kızım olmadan yaşayamam
Haaaa, bak iste simdi bu olmadi! Adam daha ne kadar hata yapsin?
Bebegini kucagindan alip duvara mi firlatsin mesela? Yada anasinin doldurusuna gelip seni bicaklasin mi mesela? Yada bidaha dövdügünde kucaginda ki cocuga mi gelsin yumrugun teki? Tam olarak bekledigin hata nasil olacak canim? Yok yani kucaginda cocugunla seni döven adami affettigine göre, bekledigin hata öyle böyle degil baya baya bi kötü omasi gerek....
Allah alır o zaman benim "AH"ımı
Allah kimseyi caresiz birakmasin. Öyle kolaymi birden cekip gitmek almanya gibi bir yerde? Belli ki korkuyor. Annesi babasi yaninda olsa böyle mi olurdu? Keske o evden cikip gitse ama gidemiyor kucaginda kücük bebekle.
Allah kimseyi caresiz birakmasin. Öyle kolaymi birden cekip gitmek almanya gibi bir yerde? Belli ki korkuyor. Annesi babasi yaninda olsa böyle mi olurdu? Keske o evden cikip gitse ama gidemiyor kucaginda kücük bebekle.
Affetmedim, ama ne yapayım ya, boşansam kötü, gitsem kötü, kalsam kötü, ne yapacağımı şaşırdım
he bekle alır. senin dayak yemesine göz yumduğun bebeğin ahını kimden alacak.
eziyet edenin ahı öte dünyada aınsa ne alınmasa ne
yook bekle bekle, olmadi gir koynuna sen gönlünü al adamin, seni döverken yorulmustur.....
Boyle acik yazssana.Affetmedim, ama ne yapayım ya, boşansam kötü, gitsem kötü, kalsam kötü, ne yapacağımı şaşırdım