Merhaba
Burda pek ilişkiler hakkında yapılan yorumlara girmiyorum sizin de kaygılarınıza ucundan cevap vermek istedim yalnızca naçizane
Ben eğitimciyim ve annem de öyle eskiden izin süreleri sadece 3 ay kadarmış devlette ve ben 12. Ayımı doldurmadan abiminde olduğu bir kreşe başlamışım, şu an geriye dönüp bakıyorum da bunun böyle olmasının hiç bir eksikliğini üstünde görmüyorum..
Öz bakım becerilerim yaşıtlarıma göre daha olumlu bir durumdaydı ilk okula başladığımda da farkındaydım eğitimin. Ortamları seçebiliyordum çünkü çevre bilincim gelişmişti erken yıllarda (0-3 yaş).
Sürekli çocuğuna bakım veren ama bunu videolarla kitaplarla destekleyen çok iyi yaptığını düşünen, ay bir yaşında nasıl okula verirsin şeklinde ahkam kesen kişilerin fikirlerini onlara iade edin her zaman
Doğru kurumu seçmeye odaklanın yalnızca sizin iş hayatınız ayrıca düşünce sağlığınız çocuğunuzla az geçireceğimiz kaliteli zamana etki eden en önemli faktör..
Bir eğitimci olarak 32 yaşına gelmiş ve bizzat okulu 1 yaşında deneyimlemiş biri olarak demek ki annemden de yeteri destek ve bakımı gördüm ki okuduklarım ve öğrendiklerimle bunu destekliyorum
Gözünüz arkada kalmasın bence,
Sevgiler