Bebeğimi neden isteyemiyorum

Hiçç kuzum kafanı öyle sallama geçecek hepsi kendini sorguladıkça kısır döngüye dönüşür öyle akışına bırak öyleyse, sana "hey anne ben burdayım" diyene kadar bekle az kalmış yakında pıt pıt vurduğunu duyacaksın karnına. Eminimki değişecek duyguların hatta eşine olan bakışın bile değişecek.Ben hep önce eşim derdim.Ama şimdi aşk aslında evlatmış diyorum. Hatta çok ilginç Allaha inancını bile artıyor öyle mucizevi bir duygu yaşatıyor sana.(bak biz evlenirken hiç bebek sahibi olmayalım diye anlaşarak evlenen bir çiftiz o da bende çocukları ciddi ciddi sevmezdik,hoş sonrasında da Allah vermedi bir süre de/düşün benim duygularımı bile nasıl değiştirdi,bugün böyle hissedersin yarın farklı,lütfen üzme kendini yargılama duygularını)

Canım benim ya Allah razı olsun nasıl moral oldun bana. Insan hiç tanımadığı insanlardan böyle yardım görünce çok mutlu oluyormuş. Sen de musmutlu ol inşallah ailenle birlikte

Öyle olur demi. Ben de iyi bir anne olabilirim. Inşallah canım. Destegin için Allah razı olsun

Hepsi geçecek onu bir kucağına alınca hepsini unutacaksın Hayatımda verdiğim en doğru karar kızımı doğurmaktı, geçici bu zamanlar
Inşallah canım çok yakında geçer, bana anı olarak kalır bu günler. Ben de senin gibi düşünürüm

3 sene önceki ben:/))) ve şimdi kızıma deli gibi aşık bir anneyim :)) sen bı al kucağına da gör istiyor musun istemiyor musun

Bak geçmiş mesajlarıma bakarsan horursun çocukları sevmezdim ve doğurmayi istemiyordum ama şimdi 10 tane çocuğum olsun isterim

Amin canım dediğin çok doğru bu da allahın sınavı ama inş geçicek kendimi suçluyorum hep benim yüzümden diye halbuki ne güzel bişey uğraşmadan kendiliğinden oldu

Öyle olur demi. Ben de iyi bir anne olabilirim. Inşallah canım. Destegin için Allah razı olsun
sen orasını hiç dert etme canım rabbim bebeğini kucağına verirken sevgisini de kalbine koyuyo :) sen şimdi kendine iyi bak bebeğini sağlıklı besle ve gerisini düşünme :)

Ciddi misin hep böyle hissedecekmişim gibi geliyor. Inşallah ben de öyle olurum. Çok saol
Aynen böyle olacaksın, bastığı yerleri opecek:) bunu hiç unutma, o doğduktan sonra onunla gecirdihin ilk gece hayatının en güzel günlerinin başlangıcı olacak. Derlerdi inanmazdim)) yasafim,yaşayacaksın. Aşk, onun saçını koklayıp huzurbulacakson. Çok şükür. Sende sağlıcakla al kucağına .

Gelecek konusunda beni umutlandirdin çok saol canım. O kadar içten söyledin ki etkilendim cidden. Inşallah diyorum

ben varım...
agir derecede pkoydum, zaten olmaz rn azindan ilacı birakiyim tedaviye baslayinca doktora ne kadar zamandır olmadığını söylerim diye düşündüm.. biraktim ve 2. ay hamileyim.. şok..

hep hareket alanimi kisitlicak, artik hic bisey eskisi gibi olmicak, nasil kitap okucam nasıl dizi izlicem diye düşünüyorum.. bi yandan da olmasaydi tedavi vs daha sıkıntılı olurdu diyorum..
istemiyorum diye ağlıyorum sonra da istemiyorum dedim bisey olur cezalandirilirsam diye oturup ağlıyorum..
çok fenayım .. iiki uc gundur biraz daha sakinim..

severim dimi dogunca??

Ben de de ilk zamanlar acabalı düşünceler oldu ama bu denli değil.. İnternetten doğum videoları izle inan o an hemen gelsin diye sabırsızlanacaksın.İçinde bir dünya büyütüyorsun tadını çıkar.

Dogduktan sonra bile boyle celiskiler yasayacagin zamanlarin olacak cunku hic kolay bisi degil :) ama cok seveceksin hemde oyle boyle degil :) annelik duygusu, psikolojisi cok baska... bir yanin bazen cileden cikiyo ama diger yanin onu oyle cok seviyo ki :)

genelde kucagina alinca oyle olmaz diyorlar. dogduktan sonra da oyle olursa ne yaparim ben

Hayir canim hic kafanda kurup da kendine de bebisine de eziyet etme :) ayni donemden bende gectim ve hala da geciyorum dedigim gibi hic kolay degil ama sevgi bambaska bisi. Bebegimi seviyim demekle olmuyor ki onu dogurduktan sonra bi bakmissin dunyan o olmus ondan baska bisi dusunemiyosun sevmek ne kelime deli oluyosun onun icin :) yani diyecegim o ki dogurana kadar boyle seyleri hissedeceksin git geller yasayacaksin ama sonra her sey yoluna girecek :)

6 yıl önce bi başlığı açmışım bebeğimi isteyemiyorum diye.
O zaman bana destek olan herkese cok teşekkür ederim. Çünkü hepinizin dediği çıktı.
Hayatımda böyle bir sevginin lezzetini almadım. Tırnağına kıyamıyorum.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun.

Bu psikolojide olan birileri varsa belki yardımı olur diye yazıyorum bu duyguların hepsi hamilelik psikolojisi ve geçecek onu herseyden çok seveceksiniz, kendinizi hirpalamayin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…