- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
Hiçç kuzum kafanı öyle sallama geçecek hepsi kendini sorguladıkça kısır döngüye dönüşür öyle akışına bırak öyleyse, sana "hey anne ben burdayım" diyene kadar bekle az kalmış yakında pıt pıt vurduğunu duyacaksın karnına. Eminimki değişecek duyguların hatta eşine olan bakışın bile değişecek.Ben hep önce eşim derdim.Ama şimdi aşk aslında evlatmış diyorum. Hatta çok ilginç Allaha inancını bile artıyor öyle mucizevi bir duygu yaşatıyor sana.(bak biz evlenirken hiç bebek sahibi olmayalım diye anlaşarak evlenen bir çiftiz o da bende çocukları ciddi ciddi sevmezdik,hoş sonrasında da Allah vermedi bir süre de/düşün benim duygularımı bile nasıl değiştirdi,bugün böyle hissedersin yarın farklı,lütfen üzme kendini yargılama duygularını)O hormonlar bir an once gelsin, o hisleri o heyecanı yaşamak istiyorum. Şu anda bebekle ilgili hiç birseye bakmak istemiyorum içimden gelmiyor. Benden başka herkes çok mutlu hazırlık içindeler. Bense herşeye karşı ilgimi kaybettim. Disardaki bebekleri bile görmek istemiyorum. Hemen kafamı ceviriyorum. Önceden böyle değildim ben![]()