Anne olarak sen ondan sorumlusun, kaygilarin,endiselerin var ama anane,dede,babaanne hatta baba ve teyzeler ondan sorumlu degil sadece oyun oynuyorlar opup kokluyorlar cocukta bu enerjiyi aliyor seni az sevdiginden degil sadece o ne derse onu yapacak biri oldugunu biliyor bende ise basladim belki gunde 4 kere arayip ywmegini yedimi uyudumu diye soruyorum onunla gecirdigim vakitlerin kalitesine dikkat ediyorum ama karninin doymadigini uykusunu almadigini dusundugumde tedirgin oluyorum oda bunu hissediyorum daha kaygisiz olan babaya kollarini aciyor bence tum mesele bu, ben ilk aylarda kendi annemde kiskanirdim agladiginda ben degil annem sustururdu cunku ben o agladigin 1000 tane kotu sey dusunurdum sonra baktim kizimin
mutlukugu herseyden onemli herkesi sevsin ama eminimki annesi olarak beni seviyor dunyada onu benim kadar dusunecek baska biri olmadigini simdi olmasada ileride anlayacak...
mutlukugu herseyden onemli herkesi sevsin ama eminimki annesi olarak beni seviyor dunyada onu benim kadar dusunecek baska biri olmadigini simdi olmasada ileride anlayacak...