• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kıskanıyorum malesef..

Anne olarak sen ondan sorumlusun, kaygilarin,endiselerin var ama anane,dede,babaanne hatta baba ve teyzeler ondan sorumlu degil sadece oyun oynuyorlar opup kokluyorlar cocukta bu enerjiyi aliyor seni az sevdiginden degil sadece o ne derse onu yapacak biri oldugunu biliyor bende ise basladim belki gunde 4 kere arayip ywmegini yedimi uyudumu diye soruyorum onunla gecirdigim vakitlerin kalitesine dikkat ediyorum ama karninin doymadigini uykusunu almadigini dusundugumde tedirgin oluyorum oda bunu hissediyorum daha kaygisiz olan babaya kollarini aciyor bence tum mesele bu, ben ilk aylarda kendi annemde kiskanirdim agladiginda ben degil annem sustururdu cunku ben o agladigin 1000 tane kotu sey dusunurdum sonra baktim kizimin
mutlukugu herseyden onemli herkesi sevsin ama eminimki annesi olarak beni seviyor dunyada onu benim kadar dusunecek baska biri olmadigini simdi olmasada ileride anlayacak...

allah senı ne etsın....gelmıs bıde topık acmıs:30:
abartma canım arkadasım bunu kafana bıle takma hepımız kıskanıyoruz..tek fark sen kafana takıyorsun bak bende kıskanıyordum.hatta suan benden cok kaynanamda ama hala benı gorunce cıldırıyor 1-2 ay gecsın aklı ermeye baslasın sende gruceksın...

keşke senin gibi olabilsem
benim kayınvalidem ince düşünceli değildir somurtsam da laf ta çarpıtsam değişen bir şey olmuyor illa çıkacak
iki gündür kızımla oyun oynarken yani keyifliyken babaanne kapıdan girdi mi ağlıyor ona gitmek istiyor böyle yapmazdı iyice bozuluyorum bu sefer içimden diyorum kızım benden sıkılıyor babaanneyi daha çok seviyor kızıma hep ben bakıyorum babaanne seviyor arada altını falan alıyor ama hep görüyor tabii

5 aylık bebek çevresindekileri yeni yeni tanımaya başlar. nasıl hemen babanneyi tanıyıp gitmek istesin anlamadım.

arkadaşımın bebeği de 5 aylık ilk defa görmeye gittiğimde hiç yabancılamadı. hatta annesinden ayırmadı o kadar yakın davrandı diyebilirim. sevgi ölçüsü değil yani.

hiçbir çocuk, annesi onu bırakmadığı sürece annesinden sıkılmaz. gönlünüzü ferah tutun.

Aslında benimki kıskançlıktan çıktı artık sevmeleri elbette hoşuma gidiyor ama kızımm ona birden bire çok bağlandı onu görsün sanki canı yanııyormuş gibi ağlıyor ona gitmek istiyor onu annesi mi biliyor acaba bende durmuyor artık her şeyiyle ben ilgileniyorum halbuki:5:

gayet normal çünkü o sadece kucakta gezdiriyor bebekler buna bayılır. benim oğlumda 4.5 aylık ben kucağa alıştırmamak adına pek almıyorum ağlarsa oyun değiştiriyoruz. ama eşim hemen alıyor ee çocuk gördüğü an ağlıyor alıcak biliyor. seninki de ondandır.
ağlayınca kucağa almayın. böyle alışmasın anne susunca alalım deyin.

:26::26::26::26::26::26::26::26:

ayyyyyy okuyunca bi an benm yazdm dedim:9:canım bende aynıydm deliriodum kızım beni sevmio heralde die ağlıodum çnkü herkeze gidiyo gülüyodu babanneyede tabi üzülüyodum sanırım doğumdan sonra oluyo ama 6 ay doldu şimdi 7.ayını bitircek odadan çıkarmıyo inan annesi olduğunu anca anlıyo yavrucak ne bilsin inan aynıydık ama şimdi geçti o duygularm geçer senimde:1:

Back