Arkadaşlar ben çalışan bir bayanım ve Eylülde çalışmaya başlayacagım bebeğim 5 aylık olacak eylülde...Kayınvalidem başka şehirde ineğimi falan satar gelir bakarım ben diyor ama aynı evde kayınvalidemle anlaşamayacıgımı düşünüyorum...Doğumumda 10 gün kaldı kafayı yiyecektim....Aşırı bilmiş herşeye karışıyor...Mesela yemekten önce niye su içmişim ,hastaneden geldik banyo yapıcam annem gelsin dedim baktım annemden önce daldı banyoya....Anne diye sesleniyorum kendi annemden önce o koşuyor...Anlayışsız ,ince düşünceli biri değil...Kötü biri de diyemem ama evlendiğimden beri ısınamadım bir türlü....Öyle uyumsuz biride değilimdir ama kayınvalidemin sesini bile duymaya tahammül edemiyorum sanki...Ama kendi davranışları, konuşmaları,tavırları soğuttu kendinden beni....Giydiğim kıyafate bile hah sonunda kendine yakışan bişey giymişsin diyor mesela...Kot sevmiyordu bir ara ona takmıştı kot etek giyiyorum diye...Evimin her yerini çekmecelere varana kadar çok rahat karıştırıyor...Yatak odasına kapıyı çalmadan pat diye giriyor...Her şeye yorum yapmak zorunda hissediyor kendini vs. vs....
Kafam çok karışık çocuguma yabancı birine emanet etmektense sizce kayınvalideme çocugum için katlanmalımıyım
Eşimimin yanımda olacagını orta yolu bulacagını bilsem belki cesaret edebilirim ama eşim annesine aşırı düşkün ve hiç bir olumsuz özelliği yok ona göre
İneklerini falan satıp gelecek zaten hayali buydu....İneklerimizi satar kışı sizde geçiririz diyordu...Kayınbabam kızıyordu
Şimdi çocuk bakma bahanesine isteğide gerçekleşmiş olacak
Ne yapmalıyım sizce çok çaresizim ve kafam çok karışık
Kafam çok karışık çocuguma yabancı birine emanet etmektense sizce kayınvalideme çocugum için katlanmalımıyım

Ne yapmalıyım sizce çok çaresizim ve kafam çok karışık