Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba yonca, biliyorum ne dense boş, hayatın anlamsız kalıyor, kötü bir acı.kötü deneyim ama ne yaparsınki herşey insan için, bakma bu kadar olgun yazdığıma aynı şeyleri bende yaşadım anlatmak istemiyorum çünkü acı verici.. neyse herşeyin ilacı zaman umudunu yitirme kötü sözler gelirse duyma,biliyorum şimdi zor ama olsun dene en azından, psikolojini düzeltmeye bak olurmu,kötü deneyimimden sonra çok korkuyodum ama benimde şimdi bir kızım var allahım sana da sağlıklı bir bebek nasip etsin yeterki sen sağlıklı ol, eşinle birlikte üstesinden gelin şunuda unutma yalnız değilsin,tekrar geçmiş olsun...
bozkurt allah sana kızını bağışlasın..yonca,ben, bizim gibi acı çeken bebeklerini keybedenler mükafatımızı alacağız inşallah....bende çok şeyler yaşadım...acımız çok yeni benim 2 ay geçti..zaman herşeyin ilacı demişsin bozkurt...evet zamanla yoncada alışacak....kendini eve kitleme yonca ben öyle yaptım çok pişmanım...şimdi diyorumki benim yeniden allahın izniyle hamile kalacağım...hormonlarımızı vucudumuzu morelimizi yeni bir bebeğe hazırlamammız lazım kendinize iyi bakın.....:1hug::teselli: