- Konu Sahibi ayrxixlxixkk
-
Bir hafta önce bebeğimi kaybettim.Çok üzgünüm.Tam 4 ay karnımda taşımıştım.Malesef o yaşamayı seçmedi.Benim ve eşim için tam bir yıkım oldu.Bu kaybın acısını hala yaşarken bir de eşimle aram bozuldu.Şu an kötüyüz,hep tartışıyoruz.Ne yapacağım bilmiyorum.Sürekli ağlıyorum.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Herkesin evladını bağışlasın.Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
üzülmw Ayni şey Benimde Başima Geldi Hem Ikiz Birde Tüp Bebek Senin Eşinle Birbirnize Kenetlenmeniz Lazim Niye Böyle Oldu Biz Tamtaersi Daha Iyi Olduk.. Sen 4 Aylik Ben 5.5. Ayimda Kaybettim 40gün Oldu Seni çok Iyi Anliyorum Yani.. Allah Bir Daha Göstermesin Bizlere Böyle Aciyi....... çook Geçmiş Olsun.....
Canim Cok Geçmiş Olsun Yarani Deşmek Istemem Amam sEbebbi Neydi Bebeğini Kaybetmenin.bir Hafta önce Bebeğimi Kaybettim.çok üzgünüm.tam 4 Ay Karnımda Taşımıştım.malesef O Yaşamayı Seçmedi.benim Ve Eşim Için Tam Bir Yıkım Oldu.bu Kaybın Acısını Hala Yaşarken Bir De Eşimle Aram Bozuldu.şu An Kötüyüz,hep Tartışıyoruz.ne Yapacağım Bilmiyorum.sürekli Ağlıyorum.allah Kimseye Böyle Bir Acı Yaşatmasın.herkesin Evladını Bağışlasın.hayatımın En Zor Günlerini Geçiriyorum....senağlama Senağlama Senağlama Senağlama Senağlama
canım sen neden bu kaybı yaşadın baya da büyükmüş bebeğin nasıl oldu:teselli:
MALESEF RAHİM ERKERN AÇILDI KASILMALARIM OLMUŞ HİSSETMEDİM ERKEN KAYBETİM VE HALADA TOPARLAYAMADIM DR.LAR FARKEDEMEDİ YOKCA YAVRULARIMDA SORUN YOKTU FARKETMEYİP EVE GÖNDERİLDİM 1 HAFTA SONRA TEKRAR GELDİM BİŞEY VAR DİYE YATIŞ YAPTILAR ERTESİ GÜN ÇOCUK İYİCE DARALMIŞ KUSARKEN KESE PATLADIOĞLUMU KAYBETTİM 11 GÜN SONRA ENFEKSİYON KAPTIM SUYUM GELDİ KIZIMI KAYBETTİM:a015:
yağmurcum,ayrılık ve bebklerini kybeden diğer arkadaşlar rabbim sabırlar vesin.Allahım yardımcınız olsunn.ata tanem bu rahim ölçülmesi nasıl yapılıyor.ve nezaman yapılıyor.ben de çok endişeliyim aslında 5 üşük yaşadım ve bu bebişimde bu zamanlara kadar gelebildim yine erken düşük tehtidi yaşadım.çok korkuyorum .bilgi veririseniz sevinirim.rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bir hafta önce bebeğimi kaybettim.Çok üzgünüm.Tam 4 ay karnımda taşımıştım.Malesef o yaşamayı seçmedi.Benim ve eşim için tam bir yıkım oldu.Bu kaybın acısını hala yaşarken bir de eşimle aram bozuldu.Şu an kötüyüz,hep tartışıyoruz.Ne yapacağım bilmiyorum.Sürekli ağlıyorum.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Herkesin evladını bağışlasın.Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?