Bebeğimi kaybettim

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Çok zor gerçekten bu aci dayanılmaz..
Yeni evladınız içinde sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

rabbim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Çok zor gerçekten bu aci dayanılmaz..
Yeni evladınız içinde sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
Çok sağolun..Amin inşallah..Allah'ım dayanma gücü versin bizlere...

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına

Çok zor bir acı çok Çetin bir imtihan 3 yıl önce 34 haftalık kaybettim çok acıttı canımı çok yaktı içimi anlatarak rahatlamaya çalıştım gözyaşlarımı hiç saklamadım zamanla kimin yanında ağlayacağımı kimin yanında dik durmam gerektiğini öğrendim her acı bir şey öğretiyor bana birazda bu site yardımcı oldu Allahh razı olsun burayı akıl edip kurandan burda bu süreci yaşamış yaşayan bir sürü arkadaşla tanıştım çünkü acıyı yaşayandan başkası anlatınca anlamıyor anca yaşayanın anlayacağı bir acı hala görüştüğüm konuştuğum melek anneleri var ne zaman istersen özel den yazabilirsin.bir müddet dışarı çıkmak istemeyeceksin ama sakın kendini kapatma kendine neyin iyi geleceğini deneyerek öğreneceksin hemen toparlanmak İçin kendini hırpalama ruhunu serbest bırak o yolunu bulacaktır rabbim dayanma gücü versin unutmuyorsun alışıyorsun beter acılardan korusun acını hafifletecek mutluluklar nasip olsun

Teşekkür ederim desteğiniz için Rabbim hepimize dayanma gücü versin bu zorlu imtihandan hayırlı bir şekilde geçmeyi nasip eylesin inşallah

Bnde aynı durumu yaşadım doktor ihmali oldu başlığı görünce yazmak istedim. Öncelikle rabbim bize bol sabırlar versin. Bnde çok şey yaşadım depremde ailemi kaybettim 2 yıllık ewliydim başından beri bebek istiyordum zaten hiç korunmadım 2 yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim bir nebze de olsa bu bebek içime su serpti ailemden sonra bana bir umut oldu. Doktor kontrollerimi hiç aksatmadım herşey yolunda diyip gönderdiler beni, Doğum yaptım yine herşey yolunda dediler bebek gayet sağlıklı dediler ve bizi taburcu ettiler ama ben ewde bebeğimle bir gün bile geçiremeden bebeğim gitti şu an 2 ay olmak üzere ve ben hâlâ alışamadım kayıplar çok olduğu için de toparlanamıyorum bebeğim de cabası oldu. Yine de isyan etmiyorum rabbim sabrını verir elbet Çok uzattım diyeceğim o ki acaba hemen hamile kalabilir miyim içimdeki yangın söner mi. Aranızda böyle Bi durum yaşayan var mı(rabbim kimseye yaşatmasın) doğumdan sonra hamile kalma şansı yüksek mi?Bunları düşünmekten kafayı yicem artık

Başınız sağ olsun çok üzgünüm kaybınız için.
Bebeğinizin bir rahatsızlığı varmıydı ? genetik bir anomoli vs. Varsa eğer doktorlar ona göre bir yol öneriyorlar.

Sizinde başınız sağolsun Allah bu acıyı yaşayan tüm annelere sabırlar versin ben tekrar hamile kalmaktan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Rabbım inşallah gönlünüze göre versin hayırlı zamanda

Bnde korkuyorum ama bir umudum da olsun istiyorum çok kolay şeyler yaşamadım çünkü..
sezeryan dogummu yaptiginiz normal dogummu burda bebegini kaybeden cok. anne var hatta hepimizi bir grupta toplasak tekrar gebe kalmak icin gun sayiyoruz benle birlikte ocak ayinda bebegini kaybeden en az 6 kisi var sezeryanda korunma suresi 1 sene diyorlar burada okudugum 6 sonra gebe kalip saglikli doguran var ben doktoruma sordum biraz daha bekle dedi normal dogum yaptiysan 3 ay en az oda
doktorla birlikte karar vermek gerekiyor aslinda

Hayır normal doğum yaptım

Normal doğum sonrası doktorum en az 6 ay beklememi söyledi

Hayır normal doğum yaptım

onlar piskolojik acidan demis olabilir genelde normal dogumda 3 ay en erken burda yazan kadinlarda gordum 2 regli gecirip gebe kalan saglikli olsunda 6 ay bekleyin benim 5 ay oldu sezeryan oldum daha kotu durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…